سلام من یه دکانت گرن بالو از عطرینه سفارش دادم
به نظرم بوش عجیبه نرمال نیس.یه بوی روغنی حس میکنم میاد
کسی تجربه خرید از این فروشگاه داشته؟مطمئنه؟
سلام، کلاهبردار و متقلب.
اصلا و ابدا سمتشون نرو و اشتباه منو تکرار نکن.
همه عطرها رو از ازل تا ابد موجود دارن همیشه و از دم فیک و من در آوردی.
خدا ازشون نگذره
دکانت ها رو فقط از این دو فروشگاه تهیه کنین همه اورجینالن
ر ی ح ا
ا ی ر ا ن و س
سایت ع.ط.ر.ا.م.ی.ن خیال راحت دکانت تهیه کنید با قیمت مناسب
عطرینه تقلبی هست.
سلام
جدیدا تو قسمت سوالات چخبره! هر دو سه روز یکی میپرسه که این سایت نامبرده شده آیا فیکه یا نه، دوستان هم لطف میکنن هربار میگن نه، بارها و بارها گفته شده که نه فیک فروشه، هم خودش هم دوتا سایت دیگه ی وابسته بهش. جای تاسف داره که بازم ازشون خرید میشه و پول به جیبشون ریخته میشه، و باز هم جای تاسف داره که بساط این سایت کلاهبردار از مسیر قانونی جمع نمیشه.
امیدوارم جامعه مصرف کننده عطر بیش از این متحمل ضرر این چنینی نشه.
خیلی گفتن سایتش کلاهبرداره .کاش توو دامش نمیفتادی
سلام
جدیدا تو قسمت سوالات چخبره! هر دو سه روز یکی میپرسه که این سایت نامبرده شده آیا فیکه یا نه، دوستان هم لطف میکنن هربار میگن نه، بارها و بارها گفته شده که نه فیک فروشه، هم خودش هم دوتا سایت دیگه ی وابسته بهش. جای تاسف داره که بازم ازشون خرید میشه و پول به جیبشون ریخته میشه، و باز هم جای تاسف داره که بساط این سایت کلاهبردار از مسیر قانونی جمع نمیشه.
واقعا کاش این آدم رسوا بشه. من ازش پارسال سیصد تومن کارنال فلاور خریدم بهش پیام دادم با کمال وقاحت بلاکم کرد. 😔 سیصد تومن یا یه تومن واس یه نفر چیزی نیس. ولی فک کن از چندین نفر همینقدر بگیره میلیونر میشه.
چرا هیشکی نمیره دنبالش؟
یکی از فیک فروشا هم با توجه به امتیازی که رایحه مورد نظر چه در مورد پخش چه در مورد ماندگاری بالای نه گرفته من تو تلش افتادم سایت پ.ر.ف.ی.م ل.ی.ر.ا هستش که رسماً الکل برام فرستاده و شکی در فیک بودنش ندارم
عطرینه تقلبی هست.
دیشب رفتم پیج اینستاش براش کامنت گذاشتم .شما که اینهمه عطر دارید پس چرا فیک میفرستید؟ صبح پاشدم دیدم بلاکم کرده😌.
سلام
اون دوتا سایت وابسته رو می گفتید که بدونیم کدومه