دوستان سلام ،وقتتون بخیر
امیدوارم خوب باشین ،میخواستم راهنمایی کنید بهم بین این کارایی که میگم ،خصوصا اگه بچ جدیدشون رو تست داشتین .
چندتا کار دیزاینر میان رده نظرم هست برای محیط کار و دمه دستی که طبق معمول پخشش اولویت اوله ،و کیفیت رایحه در کنار پخش بو اولویت دوم 🙂
بین ؛
بنز له پارفوم ،بنتلی اینفینیت اینتنس ، و جگوار کلاسیک گلد
روایحشون توی یه سبک نیست میدونم ،فقط از جهت پخش و موندگاری میخاستم بدونم کدوم برتره و ارزشمنده برا خرید که توی یه شیفت ۷ ،۸ ساعته کارو از بابت پخش در بیاره ( میدونم پخش ۸ ساعتهی فعال ندارن ،ولی خب .. )
ممنونم ازتون
درود. اگه پخش بو اولویته احتمالا هیچ کدوم راضی کننده نباشن.هرچند به نظر من که از این سه تا بنتلی رو دارم با توجه به نوع رایحه و کاراکتری که تداعی میکنه پخش بوش کاملا معقوله و راضی کننده و ماندگاری خوبی هم داره.
و جسارتا به نظر خودم هم برای سر کار پخش بو زیاد نباشه بهتره
البته میتونید هم خودتون دکانت بگیرین و سر کار تمدید کنید اگه نیاز بود
متشکرم از نظرتون
موافقم ،در کل سر کار نباید عطر پانچ و خیلی قوی استفاده کرد
اینام عطر اذیت کن نیستن ته پرفورمنسشون اگه باشه نزدیک به خوبه.
یادمه پارسال یه بار کویوم رو ۷_ ۸ پاف زدم رفتم سر کار ،الان خیلی خوب شدم (:
به پخش بهتر از متوسط برای محیط کار راضی ام.
راستی بنتلی اینفینیت اینتنس شما بچ کد چه سالیه ،پخشش بهتر از متوسط هست؟ ( ۲ ساعتهی خوب )
بلایند میخام کنم احتمالا اگه از پخشش مطمئن بشم
سلام
بنتلی ابسولوت رو تست کردی؟
از نظر کیفیت رایحه حرف نداره اما پرفورمنس در حد6 که با 10/15 پاف درست میشه
با اینکه توی تابستون استفاده کرده بودم بازخورد های خوبی گرفتم،اصلا دیگران به بهانه های مختلف به من نزدیک میشدند اما اسمش رو نمیپرسیدند به جز یک نفر که جنون گرفته بود از بوی این عطر،بینیش رو به لباسم نزدیک میکرد و میگفت عجب عطریه اسمش چیه؟ به ولله دختر کشه 😅
متشکرم از نظرتون
موافقم ،در کل سر کار نباید عطر پانچ و خیلی قوی استفاده کرد
اینام عطر اذیت کن نیستن ته پرفورمنسشون اگه باشه نزدیک به خوبه.
یادمه پارسال یه بار کویوم رو ۷_ ۸ پاف زدم رفتم سر کار ،الان خیلی خوب شدم (:
به پخش بهتر از متوسط برای محیط کار راضی ام.
راستی بنتلی اینفینیت اینتنس شما بچ کد چه سالیه ،پخشش بهتر از متوسط هست؟ ( ۲ ساعتهی خوب )
بلایند میخام کنم احتمالا اگه از پخشش مطمئن بشم
مال من بچکد2023-06 هست و راضیم ازش.رایحه کمی مشابه تق هرمس هست ولی توی درای داون کلا مسیر خودشو میره و اگه با کارای ناتالی لارسن حال میکنی از اینم خیلی خوشت میاد.توی 1-2 ساعت اول هم پخشش کمی از معمولی بهتره و تا 1 متری میشه حسش کرد.ولی ماندگاری خوبی داره.
هر سه خوب هستن
سلام
بنتلی ابسولوت رو تست کردی؟
از نظر کیفیت رایحه حرف نداره اما پرفورمنس در حد6 که با 10/15 پاف درست میشه
با اینکه توی تابستون استفاده کرده بودم بازخورد های خوبی گرفتم،اصلا دیگران به بهانه های مختلف به من نزدیک میشدند اما اسمش رو نمیپرسیدند به جز یک نفر که جنون گرفته بود از بوی این عطر،بینیش رو به لباسم نزدیک میکرد و میگفت عجب عطریه اسمش چیه؟ به ولله دختر کشه 😅
سلام
خیلی تعریف رایحهشو میکنن ،ولی پخشش خیلی پایینه بنظر 😑
حوصله ندارم عطر پخش پایین بگیرم حرص بخورم باز که پخش نداره😬
ولی دروغ نگم اون دخترکش که گفتی یه کم وسوسهم کرد😁😅
مال من بچکد2023-06 هست و راضیم ازش.رایحه کمی مشابه تق هرمس هست ولی توی درای داون کلا مسیر خودشو میره و اگه با کارای ناتالی لارسن حال میکنی از اینم خیلی خوشت میاد.توی 1-2 ساعت اول هم پخشش کمی از معمولی بهتره و تا 1 متری میشه حسش کرد.ولی ماندگاری خوبی داره.
ممنونم از لطفت ،از تغ که خوشم میاد
همینکه پخشش از تغ هرمس های الان بهتر باشه کافیه
احتمالا بلایندش کنم ماه آینده
هر سه خوب هستن
ممنونم
ممنونم از لطفت ،از تغ که خوشم میاد
همینکه پخشش از تغ هرمس های الان بهتر باشه کافیه
احتمالا بلایندش کنم ماه آینده
راستی یادم افتاد میتونی از مولکول 01 یا دکانتش با لِیِر کردن برای تقویت پخش بو هر عطری استفاده کنی.چون درصد بالایی ایزو ای سوپر داره
راستی یادم افتاد میتونی از مولکول 01 یا دکانتش با لِیِر کردن برای تقویت پخش بو هر عطری استفاده کنی.چون درصد بالایی ایزو ای سوپر داره
اوکیه🖐🏼
مرسی