درود دوستان
بعد از خواندن نظرات زیادی راجعبه عطور اماراتی از جنابان عزیز و بزرگوار: آقای دکتر اسعدی، مهربد و متین،
در لیست خریدم این 6 عطر هست:
1. ادکلن اورجینال اف ای پاریس مدل انیگما Enigma UNE رایحه دیور ساواج الکسیر
2. ادکلن مردانه فراگرنس ورد مدل ولوت پور هوم رایحه ورساچه اروس پرفیوم
3. ادکلن اورجینال اف ای پاریس مدل فرانسیک 63.55 رایحه بی دی کی پارفومز گریس چارنل
4. ادکلن لطافه پراید مدل العریق گلد Al Areeq Gold
5. ادکلن اسپرت الحمبرا مدل آفرو لدر رایحه ممو آفریکن لدر
6. ادکلن الحمبرا جین لووی ایمورتال رایحه لویی ویتون ال ایمنسیت
میخواستم نظرتون رو راجعبه انتخابهام بدونم.
چون نظرات این سه عزیز توی انتخابهام نقش بسیار پر رنگی داشته چون خیلی از ایشان راجعبه عطور اماراتی نظرات زیادی خواندم.
هدفمم اینه که در ابتدای دنیای عطر که وارد شدم روایح متفاوتی رو تست و تجربه کنم و خب اورجینال کارها بودجه زیادی رو میطلبه که در وسع من نیست.
از سال گذشته چند تا کار اصل از عطرافشان تهیه کردم:
لالیک انکر نویر اسپورت که خسلی از رایحهش خوشم اومد اما پخشش اصلا تعریفی نداشت اما موندگاریش خوب بود.
بعد مرسدس بنز کلاب بلک رو تهیه کردم که برای زمستون میزان شیرینیش اذیت کننده نیست و رایحه خوبیه.
این میان از تنها عطری که اصلا خوشم نیومد "دولچه گابانا بلو اینتنس" بود. فقط از باتلش خوشم اومد و هنوز هم تموم نشده. به حدی بوی زننده و سنتتیکی داره که تحملش بس برام دشواره.
هر سه رو بلایند بای کردم.
امسال دو تا کار از عطرهای اماراتی تهیه کردم یکی آلپاین هوم اسپورت از الحمبرا که از رایحهش خیلی خوشم میاد در حد لایک اسپورت اما پخش و موندگاریش تعریفی نداشت و پخشش ضعیف بود و موندگاریش متوسط رو به ضعیف.
یک عطر هم از لطافه تهیه کردم لطافه فخر بلک.
از رایحهش خوشم اومد اما هنوز ازش استفاده نکردم.
نظرات مثبت زیادی از اغلب عطرهای این لیست 6 تا خوندم گفتم قبل از خرید با نظرات و راهنماییتون با اطمینان بیشتری اقدام به خرید کنم.
تا الان 5 تا عطر معتبری که خریدم رو بلایند بای کردم و در ادامه هم برای عطور اماراتی حداقل قصدم همین بلایند بای کردنه. مگر اینکه بخوام اصل عطرها رو بخرم که در اون صورت دکانت میگیرم و قبلش تست میکنم. اگر اشتباه میکنم بهم بگین.
میخوام هم رایحهش دلنشین باشه مثل لالیک انکر اسپورت یا آلپاین هوم اسپورت هم پخشش خیلی خوب باشه ماندگاریش هم خوب باشه.
بعد سوال دیگه عزیزانی که تجربه زیادی از تست عطور از این سه شرکت اماراتی دارند، عطری با روایح گلی و مردانه بین شرکتهای لطافه، الحمبرا و اف ای پاریس که پخش، ماندگاری و بازخورد خوبی داشته باشه، چی پیشنهاد میکنید؟
مچکرم ازتون که راهنمایی میکنید.🌸🌷
سلام مهربد عزیز وقت به خیر من سپتر گوست رو پیدا نمیکنم متاسفانه جایی سراغ دارین؟
درود مهربد جان
مچکرم ازت بابت راهنمایی و پیشنهادهات.
این مدت خیلی از نظراتت و آقای دکتر اسعدی و متین و جناب سخی گرانقدر راجعبه عطور اماراتی استفاده کردم.
حقیقتا تا همین سه ماه پیش هیچ شناختی راجعبه عطرهای شرکتی نداشتم با فردی آشنا شدم اون باعث شد راجعبه عطور اماراتی تحقیق کردم.
تا قبل اینکه اطلاعاتی راجعبهشون بخونم با پیشنهاد این فرد از شرکت روونا 6 تا عطر 30 میل و 100 میل تهیه کردم که از هیچکدومش خوشم نیومد و تقریبا همشون رو یا بعنوان خوشبو کننده هوا استفاده کردم یا به بقیه دادم دیگه از کلش 4 5 تا دکانت ده میل ازش مونده. گفتم 20 تا ظرف دکانت تهیه کنم عطرها رو همه رو کم کم تو اینها ریختم تا زودتر تموم شن چون روایح به شدت سنتتیک و زنندهای داشتند.
حقیقتا از بین اماراتی ها تصمیم گرفتم فقط بین همون سه تا برند لطافه و زیر مجموعهش الحمبرا و از اونور هم از اف ای پاریس خرید کنم.
اون ورساچه ولوت پور هوم فراگرنس رو تعریف ازش زیاد دیدم کنجکاوم اون رو تست کنم.
ولی حالا اگر این رو تست کردین و نظری راجعبهش بدین ممنونتون میشم. چون تا الان عطری از ورساچه نداشتم. از طرفی نظری خواندم که میگفتن به شنل آلور اسپورت شباهت زیادی داره البته به ورساچه مدل اصلیش. هر چند جناب دکتر و اسعدی و جناب متین هم میگفتن خیلی به عطر اصلی ورساچه شباهت داره.
دوست دارم رایحه عطرهایی که میگیرم با هم یکی نباشن تفاوت داشته باشن متنوع باشند.
بعد عطر اسپکتر گوست رو خیلی گشتم اما اصلا در سایتها موجود نیست. از فروشنده عطری پرسیدم گفتن در حال حاضر شرکتش نداره و باید منتظر موند سری جدیدش تولید بشه.
یا من تا الان از ساواج الکسیر تست نداشتم گفتن اف ای پاریس کپی خوبی عطر اصلیش رو تولید کرده.
راجعبه این هم اگر تستش داشتی نظرت رو بهم بگی ممنون میشم.
دقیقا طرز فکرم نسبت به عطرهای اماراتی و البته با کیفیت، همینیه که در یک کامنتی گفتین:
"خودم به شخصه دید خوبی نسبت به عطرهای اماراتی نداشتم ولی بهترین تصمیمم دقیقا همونجایی بود که تصمیم گرفتم تو دنیای روایح هیچ گاردی نداشته باشم و اشنایی با عطرهای اماراتی نقط عطف من در شناخت روایح و کم کردن هزینه هام بود"
یهو نمیخوام برم سراغ عطرهای اصل گران. چون اونطوری نهایتا بتونم سالی دو تا عطر خوب رو تهیه کنم.
میخوام ابتدا با هزینه کمتر روایح مختلفی رو تجربه کنم بعد که شامهم کمی تقویت شد و تعداد زیادی روایح و گروه های مختلف بویایی رو درک کردم بعد نسبت به خرید عطرهای اصل اقدام کنم.
العریق گلد/ شیرینیش قابل تحمل هست؟ یعنی باعث سردرد نمیشه؟
مثلا بنز کلاب مشکی رو تو سرمای زمستون تنپوشش میکنم شیرینیش برام قابل تحمله و آزاردهنده نیست.
حقیقتا نظرات خیلی زیادی از پیشنهادهایی که چند نفر از شما عزیزان برای عطرهای اماراتی دادین رو لیست کردم میخوام کم کم بلایند بایشون کنم. یه لیست بلند بالا از لطافه و الحمبرا و اف ای پاریس.
بقیه که پیشنهاد دادید هم به لیست خریدم اضافه کردم.
مچکرم🌸🌷
خیلی سعی کردم با اماراتی ارتباط برقرار کنم ولی موفق نشدم، فقط قابلیت خوشبو بودن دارن نه بیشتر
کاملا قابل درکه. مچکرم از شما
درود و احترام خدمت شما
ممنون از اینکه بنده رولایق دونستید و به نظرات من توجه کردید
راستش من خیلی وقته دیگه به سایت سر نمیزنم و فعال نیستم به دلیل مشغله کاری و فکری ، امروز جز استثنا ها بود که شانسی نظر شمارو دیدم !
در مورد عطر های انتخابیتون همه عطر های زمستونی و گرم هستن
انیگما عطر واقعا خوبیه و کیفیت و پخش خوبی داره اما به شخصه اسد لطافه یا ماهیر بلک روترجیح میدم به نظرم جذاب ترن!
در مورد ولوت پور هوم هم عطر جذاب و خوبیه اما پیشنهاد نمیدم دیگه چون از نظرم از مد افتاده و به نظر شخصیم آنچنان جذابیتی نداره ...
تمامی رایحه های لویی ویتون که شبیه سازی شده توسط الحمبرا هستش واقعا با کیفیت و ارزش خرید بالایی دارن ، به خصوص آمبر نومد (البته ممکنه از خیلیا باز خورد منفی بگیرین که عطر گل محمدی زدی و از این حرفا چون سواد عطری بیشتر افراد ایرانی متاسفانه بسیار پایینه پس توصیه نمیکنم اگه عطر باز نیستی سمتش نرو )
در مورد دو پیشنهاد دیگه هم نظری ندارم چون تستشون نکردم متاسفانه و علاقه ای هم ندارم
به دلیل اینکه جدیدا عطرای سنگین رونمیتونم تحمل کنم و خودم بیشتر روی آوردم به سمت عطرای خنک و ملایم و دیگه تحمل عطرای سنگین برام سخت شده !
ولی اگه علاقه دارین به عطرای گرم و زمستونی من عطر دیور هوم اینتنس و فاکی.نگ فبیولس رو شدید پیشنهاد میدم مخصوصا دیور هوم چون زیاد بازخورد مثبت گرفتم قدیمیه ولی با ارزش (همه اینایی که گفتم نسخه الحمبرا بسیار با کیفیته)
به صورت کلی بخوام بگم با حرف دانیال عزیز بیشتر این روزا موافق شدم و دیگه کمتر سمت عطرای عربی میرم و بیشتر دکانت اورجینال تهیه میکنم چون واقعا شفافیت رایحه و کیفیت تو عطرای اورجینال با عربی فرق میکنه ...
اصولا آدم تنوع طلبی هستم تو عطر و دوسدارم عطرای زیادی داشته باشم پس دکانت های اورجینال بهتره برام، هزینه ای نمیصرفه واقعا ولی چاره ای نیست ! وقتی به سمت شیشه دکانت ها میرم واقعا تفاوت رو ببشتر درک میکنم ! من خیلی تا الان کار تست کردم به همین دلیل انتخاب برام سخته!
نظر شخصیم اینه عطرایی انتخاب کنید و دکانت اورجینال تهیه کنید و لذت ببرید
چند نمونه پیشنهاد میدم دوسداشتین تست کنید :
عطرای گرمی که خیلی میپسندم: الکساندریا ۲ ، مارلی لیتون ، دیور ساواج الکسیر (اسد لطافه) ، دیور هوم اینتنس ، پنهالیگونز لرد جورج
عطرای خنک که خیلی میپسندم : فنک دیپ اوشن ، (کارون پور هوم له متین) ، ایسی میاکه بلو ، کرید سیلورمانتین ، ایو سن لورن وای له پرفیوم ، نیشانه هاجیوات ، آکوا دی جیو پروفومو ، تامفورد گری وتیور ، آلور هوم اسپورت ، مولکول ۰۲ ، دولچه گابانا لایت بلو اینتنس ، بولگاری تایگار ، ورساچه پور هوم و دیلان بلو ، ناتیکا وواژ ، آزارو کروم (آزارو کروم آکوا) ، ایسی میکای لئوماژور
در آخر عطر سلیقه ای هستش و اول از همه تست کنید!
موفق و خوش بو باشید
درود مهربد جان
مچکرم ازت بابت راهنمایی و پیشنهادهات.
این مدت خیلی از نظراتت و آقای دکتر اسعدی و متین و جناب سخی گرانقدر راجعبه عطور اماراتی استفاده کردم.
حقیقتا تا همین سه ماه پیش هیچ شناختی راجعبه عطرهای شرکتی نداشتم با فردی آشنا شدم اون باعث شد راجعبه عطور اماراتی تحقیق کردم.
تا قبل اینکه اطلاعاتی راجعبهشون بخونم با پیشنهاد این فرد از شرکت روونا 6 تا عطر 30 میل و 100 میل تهیه کردم که از هیچکدومش خوشم نیومد و تقریبا همشون رو یا بعنوان خوشبو کننده هوا استفاده کردم یا به بقیه دادم دیگه از کلش 4 5 تا دکانت ده میل ازش مونده. گفتم 20 تا ظرف دکانت تهیه کنم عطرها رو همه رو کم کم تو اینها ریختم تا زودتر تموم شن چون روایح به شدت سنتتیک و زنندهای داشتند.
حقیقتا از بین اماراتی ها تصمیم گرفتم فقط بین همون سه تا برند لطافه و زیر مجموعهش الحمبرا و از اونور هم از اف ای پاریس خرید کنم.
اون ورساچه ولوت پور هوم فراگرنس رو تعریف ازش زیاد دیدم کنجکاوم اون رو تست کنم.
ولی حالا اگر این رو تست کردین و نظری راجعبهش بدین ممنونتون میشم. چون تا الان عطری از ورساچه نداشتم. از طرفی نظری خواندم که میگفتن به شنل آلور اسپورت شباهت زیادی داره البته به ورساچه مدل اصلیش. هر چند جناب دکتر و اسعدی و جناب متین هم میگفتن خیلی به عطر اصلی ورساچه شباهت داره.
دوست دارم رایحه عطرهایی که میگیرم با هم یکی نباشن تفاوت داشته باشن متنوع باشند.
بعد عطر اسپکتر گوست رو خیلی گشتم اما اصلا در سایتها موجود نیست. از فروشنده عطری پرسیدم گفتن در حال حاضر شرکتش نداره و باید منتظر موند سری جدیدش تولید بشه.
یا من تا الان از ساواج الکسیر تست نداشتم گفتن اف ای پاریس کپی خوبی عطر اصلیش رو تولید کرده.
راجعبه این هم اگر تستش داشتی نظرت رو بهم بگی ممنون میشم.
دقیقا طرز فکرم نسبت به عطرهای اماراتی و البته با کیفیت، همینیه که در یک کامنتی گفتین:
"خودم به شخصه دید خوبی نسبت به عطرهای اماراتی نداشتم ولی بهترین تصمیمم دقیقا همونجایی بود که تصمیم گرفتم تو دنیای روایح هیچ گاردی نداشته باشم و اشنایی با عطرهای اماراتی نقط عطف من در شناخت روایح و کم کردن هزینه هام بود"
یهو نمیخوام برم سراغ عطرهای اصل گران. چون اونطوری نهایتا بتونم سالی دو تا عطر خوب رو تهیه کنم.
میخوام ابتدا با هزینه کمتر روایح مختلفی رو تجربه کنم بعد که شامهم کمی تقویت شد و تعداد زیادی روایح و گروه های مختلف بویایی رو درک کردم بعد نسبت به خرید عطرهای اصل اقدام کنم.
العریق گلد/ شیرینیش قابل تحمل هست؟ یعنی باعث سردرد نمیشه؟
مثلا بنز کلاب مشکی رو تو سرمای زمستون تنپوشش میکنم شیرینیش برام قابل تحمله و آزاردهنده نیست.
حقیقتا نظرات خیلی زیادی از پیشنهادهایی که چند نفر از شما عزیزان برای عطرهای اماراتی دادین رو لیست کردم میخوام کم کم بلایند بایشون کنم. یه لیست بلند بالا از لطافه و الحمبرا و اف ای پاریس.
بقیه که پیشنهاد دادید هم به لیست خریدم اضافه کردم.
مچکرم🌸🌷
سلام ارادت
اونایی که نظری راجبشون ندادم رو تست نداشتم
در نظر داشته باش که عطرهای شرکتی برای شروع عطربازی خوبن ولی هرچی که بگذره کمتر از قبل راضیت میکنن و اروم اروم به سمت خرید دکانت خواهی رفت
العریق گلد:شیرینیش زیاده.سعی کن قبل از خرید تست کنی و بلایندبای نکنی.به شدت گرمه و فقط در هوای زیر ۱۰ درجه قابلیت استفاده داره
اگر میخوای تو سبک ساواژ الکسیر کاری داشته باشی،اسد گزینه بسیار شایسته ایه.شنیدم که جدیدا ریفرموله شده و پرفورمنس افت کرده پس حتما سعی کن تست کنی
اما اگر واقعا فقط هدفتون عطرای اماراتی و عربی هستش چند تا گزینه که ارزش خرید بالایی دارن و بهتون میگم:
لطافه : اسد ، ماهیر بلک ،ماهیر سیلور ، بلو سفایر ، لیام بلو شاین ، ثروت سیلور ، القیم سیلور ، عشق الشیوخ سیلور ، فخر سیلور ،
برند الحمبرا : تقریبا تمامی کارا مشابه سازی شده با توجه به قیمت مناسب محصولات ارزش خرید بالایی دارن (البته بازم میگم شفافیت و اون حس خوب کارای اورجینال به آدم واقعا نمیدن)
برند اف ای پاریس : مراج ابسولو فرنچ اونو (لیتون اکسکلوسیف) ، ایدر اکستریت فرنچ اونو (مارلی گرینلی) ، لومیر گارسون فرنچ اونو ، فرنچ اونو اسپکتر ریت ، یوزو ، آبراج ریور ، آبراج والور ۵۰ ، انیگما ، vie ciel ، ولوت پور هوم ،
موفق باشید فقط نکته آخر از من میشنوید که تجربه بلام بای زیاد دارم این کارو نکنید ، قبلش حتما تست کنید هر جور که میتونید یا حضوری یا دکانت یا هر چی :)
موفق باشید
درود و احترام خدمت شما
ممنون از اینکه بنده رولایق دونستید و به نظرات من توجه کردید
راستش من خیلی وقته دیگه به سایت سر نمیزنم و فعال نیستم به دلیل مشغله کاری و فکری ، امروز جز استثنا ها بود که شانسی نظر شمارو دیدم !
در مورد عطر های انتخابیتون همه عطر های زمستونی و گرم هستن
انیگما عطر واقعا خوبیه و کیفیت و پخش خوبی داره اما به شخصه اسد لطافه یا ماهیر بلک روترجیح میدم به نظرم جذاب ترن!
در مورد ولوت پور هوم هم عطر جذاب و خوبیه اما پیشنهاد نمیدم دیگه چون از نظرم از مد افتاده و به نظر شخصیم آنچنان جذابیتی نداره ...
تمامی رایحه های لویی ویتون که شبیه سازی شده توسط الحمبرا هستش واقعا با کیفیت و ارزش خرید بالایی دارن ، به خصوص آمبر نومد (البته ممکنه از خیلیا باز خورد منفی بگیرین که عطر گل محمدی زدی و از این حرفا چون سواد عطری بیشتر افراد ایرانی متاسفانه بسیار پایینه پس توصیه نمیکنم اگه عطر باز نیستی سمتش نرو )
در مورد دو پیشنهاد دیگه هم نظری ندارم چون تستشون نکردم متاسفانه و علاقه ای هم ندارم
به دلیل اینکه جدیدا عطرای سنگین رونمیتونم تحمل کنم و خودم بیشتر روی آوردم به سمت عطرای خنک و ملایم و دیگه تحمل عطرای سنگین برام سخت شده !
ولی اگه علاقه دارین به عطرای گرم و زمستونی من عطر دیور هوم اینتنس و فاکی.نگ فبیولس رو شدید پیشنهاد میدم مخصوصا دیور هوم چون زیاد بازخورد مثبت گرفتم قدیمیه ولی با ارزش (همه اینایی که گفتم نسخه الحمبرا بسیار با کیفیته)
به صورت کلی بخوام بگم با حرف دانیال عزیز بیشتر این روزا موافق شدم و دیگه کمتر سمت عطرای عربی میرم و بیشتر دکانت اورجینال تهیه میکنم چون واقعا شفافیت رایحه و کیفیت تو عطرای اورجینال با عربی فرق میکنه ...
اصولا آدم تنوع طلبی هستم تو عطر و دوسدارم عطرای زیادی داشته باشم پس دکانت های اورجینال بهتره برام، هزینه ای نمیصرفه واقعا ولی چاره ای نیست ! وقتی به سمت شیشه دکانت ها میرم واقعا تفاوت رو ببشتر درک میکنم ! من خیلی تا الان کار تست کردم به همین دلیل انتخاب برام سخته!
نظر شخصیم اینه عطرایی انتخاب کنید و دکانت اورجینال تهیه کنید و لذت ببرید
چند نمونه پیشنهاد میدم دوسداشتین تست کنید :
عطرای گرمی که خیلی میپسندم: الکساندریا ۲ ، مارلی لیتون ، دیور ساواج الکسیر (اسد لطافه) ، دیور هوم اینتنس ، پنهالیگونز لرد جورج
عطرای خنک که خیلی میپسندم : فنک دیپ اوشن ، (کارون پور هوم له متین) ، ایسی میاکه بلو ، کرید سیلورمانتین ، ایو سن لورن وای له پرفیوم ، نیشانه هاجیوات ، آکوا دی جیو پروفومو ، تامفورد گری وتیور ، آلور هوم اسپورت ، مولکول ۰۲ ، دولچه گابانا لایت بلو اینتنس ، بولگاری تایگار ، ورساچه پور هوم و دیلان بلو ، ناتیکا وواژ ، آزارو کروم (آزارو کروم آکوا) ، ایسی میکای لئوماژور
در آخر عطر سلیقه ای هستش و اول از همه تست کنید!
موفق و خوش بو باشید
درود
متین جان نظرت برام حجته حقیقتا با این چند تا نظر حس خوبی نسبت به شرکتیها نگرفتم یعنی نمیتونم نظرات این شکلی رو هم نادیده بگیرم و خودم رو گول بزنم.
اتفاقا منم آدم تنوع طلبی ام برای اینکه تنوع زیاد عطر اصل به طبع بودجه زیادی رو هم میطلبه.
برای دکانت اورجینال سایتی رو سراغ دارید که ازش خودتون اینترنتی سفارش میدین؟
خوشبختانه ابتدا راه هستم و تعصبی هم نسبت به شرکتی ها ندارم برای همین ضرری هم به اون صورت نکردم پس به سمت عطر اصل میام.
سایتی هست پیشنهادهای عطر های گرم و خنکی که معرفی کردین دکانت های همشون رو داشته باشه؟
بنظرتون دکانت چند میل تهیه کنم هم بلحاظ تست هم بصرفه بودن؟
چون من تا حالا دکانت نخریدم.
بنظرتون عطرهای گرم اون تعداد برای تست کافیان؟
از رایحه دولچه گابانا لایت بلو اینتنس اصلا خوشم نیومد رایحهش برام زننده و قابل تحمل نیست. سال قبل از همین عطرافشان تهیه کردم اما از رایحه لالیک انکر نویر اسپورت واقعا خوشم اومد.
سلام ارادت
اونایی که نظری راجبشون ندادم رو تست نداشتم
در نظر داشته باش که عطرهای شرکتی برای شروع عطربازی خوبن ولی هرچی که بگذره کمتر از قبل راضیت میکنن و اروم اروم به سمت خرید دکانت خواهی رفت
العریق گلد:شیرینیش زیاده.سعی کن قبل از خرید تست کنی و بلایندبای نکنی.به شدت گرمه و فقط در هوای زیر ۱۰ درجه قابلیت استفاده داره
اگر میخوای تو سبک ساواژ الکسیر کاری داشته باشی،اسد گزینه بسیار شایسته ایه.شنیدم که جدیدا ریفرموله شده و پرفورمنس افت کرده پس حتما سعی کن تست کنی
درود
مچکرم از اینکه وقت میذارین و راهنمایی میکنید.
تو لاین ساواژ عطری هست که ریفرموله نشده باشه و هنوز رایحه خوب و خوش بازخورد باشه؟
اگر اصل هم بگید مشکلی نیست یا خود ساواژ الکسیر اصل هم ریفرموله شده؟
اما اگر واقعا فقط هدفتون عطرای اماراتی و عربی هستش چند تا گزینه که ارزش خرید بالایی دارن و بهتون میگم:
لطافه : اسد ، ماهیر بلک ،ماهیر سیلور ، بلو سفایر ، لیام بلو شاین ، ثروت سیلور ، القیم سیلور ، عشق الشیوخ سیلور ، فخر سیلور ،
برند الحمبرا : تقریبا تمامی کارا مشابه سازی شده با توجه به قیمت مناسب محصولات ارزش خرید بالایی دارن (البته بازم میگم شفافیت و اون حس خوب کارای اورجینال به آدم واقعا نمیدن)
برند اف ای پاریس : مراج ابسولو فرنچ اونو (لیتون اکسکلوسیف) ، ایدر اکستریت فرنچ اونو (مارلی گرینلی) ، لومیر گارسون فرنچ اونو ، فرنچ اونو اسپکتر ریت ، یوزو ، آبراج ریور ، آبراج والور ۵۰ ، انیگما ، vie ciel ، ولوت پور هوم ،
موفق باشید فقط نکته آخر از من میشنوید که تجربه بلام بای زیاد دارم این کارو نکنید ، قبلش حتما تست کنید هر جور که میتونید یا حضوری یا دکانت یا هر چی :)
موفق باشید
از بین 23 تا عطری که پیشنهاد کردین قصد دارم 14 تا رو از ع.ط.ر ا.م.ی.ن دکانتشون رو تهیه کنم:
دکانت دو میل برای تست کافیه یا 5 میل؟
Chanel CHANEL - Allure Homme Sport
Versace VERSACE - Versace Pour Homme
Dior Dior - Dior Homme Intense
Nishane Nishane - Hacivat
Dior Dior - Sauvage Elixir
CREED CREED - Silver Mountain Water
XERJOFF XERJOFF - Alexandria II
YVES SAINT LAURENT - Le Parfum
PARFUMS de MARLY PARFUMS de MARLY - Layton
PENHALIGON'S PENHALIGON'S The Tragedy of Lord George
ISSEY MIYAKE ISSEY MIYAKE - L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme
Fennec Perfumes Fennec deep ocean
CARON CARON - Pour Un Homme de Caron Le Matin
یکسری شون رو هم کلا ناموجود بود یا دکانت از اون عطر رو نداشت.
درود
متین جان نظرت برام حجته حقیقتا با این چند تا نظر حس خوبی نسبت به شرکتیها نگرفتم یعنی نمیتونم نظرات این شکلی رو هم نادیده بگیرم و خودم رو گول بزنم.
اتفاقا منم آدم تنوع طلبی ام برای اینکه تنوع زیاد عطر اصل به طبع بودجه زیادی رو هم میطلبه.
برای دکانت اورجینال سایتی رو سراغ دارید که ازش خودتون اینترنتی سفارش میدین؟
خوشبختانه ابتدا راه هستم و تعصبی هم نسبت به شرکتی ها ندارم برای همین ضرری هم به اون صورت نکردم پس به سمت عطر اصل میام.
سایتی هست پیشنهادهای عطر های گرم و خنکی که معرفی کردین دکانت های همشون رو داشته باشه؟
بنظرتون دکانت چند میل تهیه کنم هم بلحاظ تست هم بصرفه بودن؟
چون من تا حالا دکانت نخریدم.
بنظرتون عطرهای گرم اون تعداد برای تست کافیان؟
از رایحه دولچه گابانا لایت بلو اینتنس اصلا خوشم نیومد رایحهش برام زننده و قابل تحمل نیست. سال قبل از همین عطرافشان تهیه کردم اما از رایحه لالیک انکر نویر اسپورت واقعا خوشم اومد.
قطعا هستش عزیز
من خودم هر چی دکانت میخرم فقط از سایت ع..ط..ر..ا..م..ی..ن میخرم چون هم کارا اورجیناله واقعی ، هم منظم و شیک ارسال میشه و اینکه مهم ترین گزینه قیمت کمتر نسبت به رغبا...
و یکی دیگه از مزیت ها اینکه از ۱ میل به بالا میشه خرید کرد یعنی شما برای تست ۱ تا ۲ میل عطر هم کفایت میکنه که اگه پسند شد حجم بالاتر خرید کنید ...
امیدوارم خرید خوبیو تجربه کنید
از بین 23 تا عطری که پیشنهاد کردین قصد دارم 14 تا رو از ع.ط.ر ا.م.ی.ن دکانتشون رو تهیه کنم:
دکانت دو میل برای تست کافیه یا 5 میل؟
Chanel CHANEL - Allure Homme Sport
Versace VERSACE - Versace Pour Homme
Dior Dior - Dior Homme Intense
Nishane Nishane - Hacivat
Dior Dior - Sauvage Elixir
CREED CREED - Silver Mountain Water
XERJOFF XERJOFF - Alexandria II
YVES SAINT LAURENT - Le Parfum
PARFUMS de MARLY PARFUMS de MARLY - Layton
PENHALIGON'S PENHALIGON'S The Tragedy of Lord George
ISSEY MIYAKE ISSEY MIYAKE - L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme
Fennec Perfumes Fennec deep ocean
CARON CARON - Pour Un Homme de Caron Le Matin
یکسری شون رو هم کلا ناموجود بود یا دکانت از اون عطر رو نداشت.
برای تست دو میل کافیه بله حتی یک میل هم کافیه ، منتهی بهترین راه تست رو بهتون میگم به چه شکله که کمکی باشه برای شما
اولا در هر روز یک عطر رو بیشتر تست نکنید که مشامتون گیج نشه
دوم اینکه عطر رو ۲ تا ۳ پاف روی ساعد دست بزنید و بهش چند ثانیه زمان بدید بعدش بوکنید تا نوت اولیه رومتوجه شید که دوسش دارید یا خیر
بعد گذشت ۳۰ مین تا ۱ ساعت باز بو کنید از نزدیک تا متوجه میدل نوت بشید
بعد از گذشت ۲ تا ۳ ساعت باز بو کنید تا نوت پایانی هم متوجه شید
برای تست ماندگاری روی لباس هم روی یک لباس تمیز اسپری کنید ۳ تا ۴ پاف و بذارید کنار بعد از گذشت چند ساعت بهش سر بزنید تا اون بویی که دیگران از شما میگیرن رو از عطر متوجه شید
بعد که عطر مورد پسند واقع شد خرید نهایی رو انجام بدید
پیشنهادم اینه نهایت در طول هر روز یک عطر الی دو عطر روتست کنید تا مشامتون پر نشه و گیج نزنه :)
موفق باشی عزیز