یکی از دوستان خوبم که جدیدا علاقمند ب عطر شده نظرم رو برای خریددر مورد این ۴ عطر پرسید.منم چون فقط ی دونشو امتحان کردم تصمیم گرفتم اینجا به اشتراک بزارم تا نظر شمارو بدونم
#پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif
#دیور ساوج (ساواج) الکسیر Sauvage Elixir
درود
یک نکته ای ک توو سایت خیلی میبینم و البته نمی خوام بده اینه ک اکثر ادمها دنبال بازخوردن ن دنبال تعاریف فلسفی
مطمئنا این دوستمون ک تا الان عطر روغنی می گرفته و الان می خواد اورجینال بگیره دنبال بازخورده
چ بهتره ک همه دوستان این فاکتور ک مهم ترین فاکتور خرید یک عطر هست رو مدنظر داشته باشن
کیه ک بتونه ادعا کنه من اصلا بازخورد برام مهم نیست؟یعنی بازخورد منفی هم براش مهم نیست؟
انسان از تعریف لذت میبره و چیزه بسیار بدیهی و درستیه پس این فاکتور بسیار مهم رو همه دوستان همیشه باید در پیشنهاداتشون لحاظ کنن
مرسی آقای مهربد
حسین جان سلام
اگر هدف صرفا بازخورده که اسد لطافه هم کارو در میاره نیازی به این همه هزینه نیست :))
ولی بین این ۴ تا باز هم به نظرم ناکسوس بهترین بازخوردرو میگیره به خصوص از طرف بانوان
سلام
ناکسوس
من شخصا از رایحه ناکسوس لذت می برم ولی شیرینی که داره بسیاری از مردان نمی پسندند و به سمت تلخ تر باشه
می پسندند در جمع بیست نفری اکثرا از ناکسوس انتقاد کردند گفتند به سمت زنانه هست شیرینی که داره ولی ساواج الکسیر وحشتناک بازخورد مثبت داشت
حسین جان سلام
اگر هدف صرفا بازخورده که اسد لطافه هم کارو در میاره نیازی به این همه هزینه نیست :))
ولی بین این ۴ تا باز هم به نظرم ناکسوس بهترین بازخوردرو میگیره به خصوص از طرف بانوان
اقا مهربد عزیز
عطر ک یک کتاب یا فیلم پرمحتوا نیست انسان بخواد نگرش هستی شناسانش رو عمیق کنه
عطر ی کالای دوس داشتنی برای لذت بردنه
و چون این لذت بقیه رو هم درگیر می کنه فاکتور لذت بقیه هم بسیار درش دخیله
من اصلا نمی خوام بگم کسی ک فانتاموس می زنه ادم خودخواهیه
ولی مگه میشه با در نظر گرفتن بازخورد منفی بقیه ادم از ی عطر استفاده کنه؟
حتی فلسفی ترین آدم های تاریخ هم فاکتور بازخورد براشون بی انداره مهمه چون اون شخصی ک عطرو می زنه اصلا خودش حس نمی کنه ولی تمام اطرافیان حس می کنن
در مورد عملکرد مثبت ناکسوس هم خیلی شنیدم
من شخصا از رایحه ناکسوس لذت می برم ولی شیرینی که داره بسیاری از مردان نمی پسندند و به سمت تلخ تر باشه
می پسندند در جمع بیست نفری اکثرا از ناکسوس انتقاد کردند گفتند به سمت زنانه هست شیرینی که داره ولی ساواج الکسیر وحشتناک بازخورد مثبت داشت
من اسد داشتم و بسیار راضی بود
ولی اسد بعد ۱۰ دقیقه ب سمت شیرینی عربی میل می کنه
دو ماه دیگه حتما ساواج میگیرم تست کنم
حسین جان سلام مجدد
#زرجف (زرجوف) گلدن دله Golden Dallah
این دو تا کار رو هم به دوستتون معرفی کنید.پرفورمنس به شدت بالایی دارن(به خصوص دومی) و جز خوش بازخوردترین عطرهایین که تا به امروز دیدم
با توجه به اینکه شناخت چندانی ازشون وجود نداره و به نوعی روایحشون خاصتره و جایی نمیبینید،ارزش خریدشون خیلی بالاتره
دیور ساواج الکسیر رو بگیره هم همه پسندتره نسبت به باقی گزینه ها هم دو فاکتور پخش و ماندگاریش فقط با قطع عضو برطرف میشه...
ساواج زرجوف
حسین جان سلام مجدد
#زرجف (زرجوف) گلدن دله Golden Dallah
این دو تا کار رو هم به دوستتون معرفی کنید.پرفورمنس به شدت بالایی دارن(به خصوص دومی) و جز خوش بازخوردترین عطرهایین که تا به امروز دیدم
چ کارای ناپیدایی آقای مهربد
چشم
بهشون اطلاع میدم
نتیجه رو همینجا اعلام می کنم
دیور ساواج الکسیر رو بگیره هم همه پسندتره نسبت به باقی گزینه ها هم دو فاکتور پخش و ماندگاریش فقط با قطع عضو برطرف میشه...
ب همراه عود وود با شما موافقم