سلام به همه دوستان. عطری به ذهنتون میرسه که بوی عسل بده؟ همچنین آبنبات. البته نمیخوام باهم باشن چون خیلی شیرین میشه ولی اگه بود هم اشکالی نداره. تمایل عجیبی به روایح گورماند پیدا کردم.
لطفا اگه امکانش هست هم سرد هم معتدل هم گرم معرفی کنید خیلی خیلی ممنونتون میشم 🩷
سلام با بوی عسل #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal طبع گرم
بوی شکر #ویکتوریا سکرت بامب شل اینتنس Bombshell Intense یه بوی شکری وانیلی داره طبعشم معتدله
ابنباتم #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture
سلام وقت بخیر
این پرادا کندی کارامل و وانیل داره
عطر شیرینی هست و دخترونه
#پرادا سندی (کندی) Prada Candy
اکلت هم یه کار خنک با رایحه چای شیرین و نارنگی هست که خنک و پرطرفدار هست
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
این دوتا رو امتحان کنین:
سلام به شما وقتتون بخیر
عسل و سردی :) فکر نکنم
آبنباتی فراوانه و دوستان اشاره فرمودن اما...
طبیعی ترین و بهترین عسلی که تا الان تجربه کردم ناکسوس بوده. اوهههه ناکسوس. خدایااا. شیک شیک. جنتلمن.
فرمودن مردانه اما خانمها هم بزنند و لذتش رو ببرند. به جایی برنمیخوره. اما شرطش اینه که لباس و درونیات شون هردو فاخر باشه. هم اقا هم خانم البته :)
#زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos
سلام وقت بخیر
این پرادا کندی کارامل و وانیل داره
عطر شیرینی هست و دخترونه
#پرادا سندی (کندی) Prada Candy
اکلت هم یه کار خنک با رایحه چای شیرین و نارنگی هست که خنک و پرطرفدار هست
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
اکلت لنوین گورماند نیست. سراغش نرید.
سلام مهسا جان
#ایسی میاکه لئو د ایسه ابسولو (ایسی میاکی ابسولوه) L'Eau d'Issey Absolue
فضاش عالیه این عطر 👌🏻
دوست عزیز اول این نکته رو عرض کنم که عطر هایی که نت عسل دارند برای بعضی از بینی ها بوی ادرار رو تداعی میکنند که قطعا جالب نیست با توجه به این نکته که تست در این مورد قبل خرید واجبه این عطر نامی رو بهتون معرفی میکنم...
سلام.
سه عطر زیر نیش هستن و به ترتیبی که درج کردم غیرقابل پوشش تر میشن. به نظرم کار آخر بیشتر مردونه و خشنه ولی تستش خالی از لطف نیس. مسک میلانو ری فلکشن اولش سخت باهاش ارتباط گرفتم اما به مرور زمان بهتر شد. عاشق نت موم عسلش شدم. خیلی طبیعیه. اما پیشنهاد اولم بک تو بلک بای کیلیانه. یه کار به شدت شیک و جذاب بهخصوص برای خانوما که اگه دستخوش رفورموله و افت سیاژ و کیفیت نشده باشه، توصیه میشه. ناکسوس که کاربر دیگه ای هم پیشنهاد کرده عالیه. البته به نظرم رو تن مردای مهربون و جنتلمن بهتر میشینه🤭
#بای کیلیان بلک تو بلک Back to Black
#ماسک میلانو ری فلکشن Ray-Flection
#پارفوم دی امپایر تاباک تبیو Tabac Tabou
#الیه ساب له پارفوم اسنشیال Le Parfum Essentiel
برای من بوی شکوفه پرتقال و یاس عسلی بود.گرم هست