Mahsa Mahsa
21
1403/05/20

عطر با نت عسل / شکر

سلام به همه دوستان. عطری به ذهنتون میرسه که بوی عسل بده؟ همچنین آبنبات. البته نمیخوام باهم باشن چون خیلی شیرین میشه ولی اگه بود هم اشکالی نداره. تمایل عجیبی به روایح گورماند پیدا کردم. 

لطفا اگه امکانش هست هم سرد هم معتدل هم گرم معرفی کنید خیلی خیلی ممنونتون میشم 🩷

سلام با بوی عسل Scandal #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal  طبع گرم 

بوی شکر Bombshell Intense #ویکتوریا سکرت بامب شل اینتنس Bombshell Intense  یه بوی شکری وانیلی داره طبعشم معتدله 

ابنباتم Viva la Juicy Gold Couture #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture 

NQ NQ
1403/05/21

سلام وقت بخیر 

این پرادا کندی کارامل و وانیل داره 

عطر شیرینی هست و دخترونه

Prada Candy #پرادا سندی (کندی) Prada Candy 

اکلت هم یه کار خنک با رایحه چای شیرین و نارنگی هست که خنک و پرطرفدار هست

Eclat d'Arpege for Women #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women 

Mahyar Mahyar
1403/05/21

سلام به شما وقتتون بخیر

عسل و سردی :) فکر نکنم

آبنباتی فراوانه و دوستان اشاره فرمودن اما...

طبیعی ترین و بهترین عسلی که تا الان تجربه کردم ناکسوس بوده. اوهههه ناکسوس. خدایااا. شیک شیک. جنتلمن.

فرمودن مردانه اما خانمها هم بزنند و لذتش رو ببرند. به جایی برنمیخوره. اما شرطش اینه که لباس و درونیات شون هردو فاخر باشه. هم اقا هم خانم البته :)

XJ 1861 Naxos #زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos 

شهرزاد شهرزاد
1403/05/21
در پاسخ به NQ :

سلام وقت بخیر 

این پرادا کندی کارامل و وانیل داره 

عطر شیرینی هست و دخترونه

Prada Candy #پرادا سندی (کندی) Prada Candy 

اکلت هم یه کار خنک با رایحه چای شیرین و نارنگی هست که خنک و پرطرفدار هست

Eclat d'Arpege for Women #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women 

اکلت لنوین گورماند نیست. سراغش نرید. 

Tannaz Tannaz
1403/05/21

سلام مهسا جان

L'Eau d'Issey Absolue #ایسی میاکه لئو د ایسه ابسولو (ایسی میاکی ابسولوه) L'Eau d'Issey Absolue 

فضاش عالیه این عطر 👌🏻​​​​​​

دانیال دانیال
1403/05/21

دوست عزیز اول این نکته رو عرض کنم که عطر هایی که نت عسل دارند برای بعضی از بینی ها بوی ادرار رو تداعی میکنند که قطعا جالب نیست با توجه به این نکته که تست در این مورد قبل خرید واجبه این عطر نامی رو بهتون معرفی میکنم...

Scandal #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal 

شایسته شایسته
1403/05/21

سلام. 

سه عطر زیر نیش هستن و به ترتیبی که درج کردم غیرقابل پوشش تر می‌شن. به نظرم کار آخر بیشتر مردونه و خشنه ولی تستش خالی از لطف نیس. مسک میلانو ری فلکشن اولش سخت باهاش ارتباط گرفتم اما به مرور زمان بهتر شد. عاشق نت موم عسلش شدم. خیلی طبیعیه. اما پیشنهاد اولم بک تو بلک بای کیلیانه. یه کار به شدت شیک و جذاب به‌خصوص برای خانوما که اگه دست‌خوش رفورموله و افت سیاژ و کیفیت نشده باشه، توصیه می‌شه. ناکسوس که کاربر دیگه ای هم پیشنهاد کرده عالیه. البته به نظرم رو تن مردای مهربون و جنتلمن بهتر می‌شینه🤭

Back to Black #بای کیلیان بلک تو بلک Back to Black ​​​​​​

Ray-Flection #ماسک میلانو ری فلکشن Ray-Flection ​​​​​​

Tabac Tabou #پارفوم دی امپایر تاباک تبیو Tabac Tabou 

[EDITED] 1403/05/22 15:38
شکیبا شکیبا
1403/05/21

Le Parfum Essentiel #الیه ساب له پارفوم اسنشیال Le Parfum Essentiel 

برای من بوی  شکوفه پرتقال  و یاس عسلی بود.گرم  هست

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت