دوستان عزیز عطرافشانی سلام
یک سوال و کمک از راهنمایی شما دوستان🌹
در هوای شرجی با رطوبت بسیار بالایی مثل شمال کشور،
بعد از اسپری شدن عطر روی پوست خارج از خانه
رطوبت همچون ابشاری از پوست سرازیر میشه
و عطر رو با خودش میشوره و نابود میکنه
و همچنین روی لباس که به همین صورت
لباس کاملا خیس اب در اثر رطوبت میشه
اور اسپری کردن هم که باعث از دادن مقدار
زیادی از عطر میشه
به نظر شما چه راهی برای مقابله با رطوبت در تابستان وجود داره؟
سلام اول اون نقطه از بدنتون رو با لوسیون یا کرم وازلین آغشته کنید بعد یکم که جذب پوست شد عطر رو اسپری کنید و عطرهای با پایه نت های قوی استفاده کنید
سلام اول اون نقطه از بدنتون رو با لوسیون یا کرم وازلین آغشته کنید بعد یکم که جذب پوست شد عطر رو اسپری کنید و عطرهای با پایه نت های قوی استفاده کنید
بسیار ممنون از راهنمایی شما سرکار خانم نجفی عزیز🌹🙏🏻🌹
سلام و عرض ادب ؛
حقيقتاً توي فصل سرد كه استايل هاي لايه لايه به درد ميخورن حسابي :)) ميتونيد به لايه هاي لباستون اسپري كنين مثل آستر اووركت ، يقه اسكي و پوست و امثالهم ..
ولي فصل گرم بنظرم جز اورپاف ك يكي از موارديه ك اذيت نميكنه ديگران رو چون بخش عظيمي از عطر تبخير سطحيش قبل از چند دقيقه بيرون رفتن شما استارت ميخوره .. ميتونيد با بادي لوشن ميكس كنين منتهي وازلين ك اصلا !! هم بوي عطر رو خراب كنه هم از هيدروكربنهاي بسيار مخربي براي پوست تشكيل شده 🙏🏻
سلام و عرض ادب ؛
حقيقتاً توي فصل سرد كه استايل هاي لايه لايه به درد ميخورن حسابي :)) ميتونيد به لايه هاي لباستون اسپري كنين مثل آستر اووركت ، يقه اسكي و پوست و امثالهم ..
ولي فصل گرم بنظرم جز اورپاف ك يكي از موارديه ك اذيت نميكنه ديگران رو چون بخش عظيمي از عطر تبخير سطحيش قبل از چند دقيقه بيرون رفتن شما استارت ميخوره .. ميتونيد با بادي لوشن ميكس كنين منتهي وازلين ك اصلا !! هم بوي عطر رو خراب كنه هم از هيدروكربنهاي بسيار مخربي براي پوست تشكيل شده 🙏🏻
سلام و عرض ادب سرکار خانم مهدیس عزیز🌹
بسیار ممنونم از شما بر راهنمایی
در زمستان های شمال رطوبت بسیار اندک است و من هم به راحتی عطر رو استفاده میکنم با ساعت ها ماندگاری
در فصل گرم تابستان به دلیل علاقه بیشاز حد من به اسپری روی پوست به نظرم بادی لوشن فکر خوبی باید باشه حتما یک عدد بدون اسانس تهیه میکنم
وازلین بله کاملا عطر رو نابود میکنه،یک بار سر کنجکاوی زدم رایحه فاجعهای شد برای خودش😄
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وازلین این چیزا رو شخصا قبول ندارم... یه دکانت همراهت باشه تجدید کن
درست میفرماید دکانت برای تجدید رایحه بسیار راه خوبی هست
البته که شخصاً زیاد از حمل عطر خوشم نمیاد
معمولا دو سه تا پاف اسپری میزنم و میرم
ولی خوب رطوبت بهش رهم نمیکنه
🙏🏻🌹🙏🏻
سلام خسته نباشید من از چندتا عطر فروش براشون سوال کردم نظرشون این بود حالا ایشون امتحان میکنه نتیجه اش رو میگه
سلام خسته نباشید من از چندتا عطر فروش براشون سوال کردم نظرشون این بود حالا ایشون امتحان میکنه نتیجه اش رو میگه
وازلین رو امتحان داشتم مدتی قبل
رایحه عطر رو به هم میریزه کاملا و عطر بوی بدی میگیره بعد از مدت زمان کوتاهی
لوسیون و بادی لوشن رو باید امتحان کنم به شرطی که دارای اسانس و عطری نباشن
البته جایی خوندم لوسیون هم از خوانواده وازلین هست
عطر گرم استفاده کن با غلظت بالا روغنی باشه از دوستم که شمال زندگی میکنه پرسیدم برات
وازلین رو امتحان داشتم مدتی قبل
رایحه عطر رو به هم میریزه کاملا و عطر بوی بدی میگیره بعد از مدت زمان کوتاهی
لوسیون و بادی لوشن رو باید امتحان کنم به شرطی که دارای اسانس و عطری نباشن
البته جایی خوندم لوسیون هم از خوانواده وازلین هست
سلام مجدد ؛
خير جناب لزوما همچين چيزي نيست ، فري پارابن ، فتالات و يك سري از دسته هاي سولفات و الكلهاي مضر مثلِ اتيليك كه باعث خشكي و تحريك پوست ميشن ..
الان لوشن هاي واتر بيس يا اويل بيس بسيار خوبي هست به دور از اين مسائل .. تحقيق كنيد مورد مناسبتون رو پيدا ميكنيد ..