بررسی چند برند ایرانی عطر که عطار دارند و کپی نمیکنند! تابحال تجربه کردید؟

اینجا در مورد سه تا برند ایرانی که عطرهای خودشون رو طراحی کردن و در واقع کارهاشون کپی نیست نظر میدم.

برند آیریس:  (آیریس رواول آوردم چون کلا بعد از استفاده این برند به فکر تست باقی عطرهای ایرانی افتادم)یه برند ایرانی هست که به ادعای خودشون تمامی اسانس ها رو از ایتالیا وارد می کنن و تماما طبیعی هستن. یکی دوتا کارشون رو برام تست کردن. انصافا رایحه هایی رو که میگفتن توی عطر هست خیلی طبیعی بود جوری که من با توجه به عدم سررشته از رایحه ها بخوبی تشخیصشون می دادم. اولین مواجه من با این برند عطرفریاد که بوی ترنج و لیمو ... داشت، بود.

بعد از این عطر بود که اون گاردی که نسبت به عطر داخلی داشتم با اون کپی کاریهای ناقص بهتر شد. خصوصا که هیچ کدوم از این رایحه ها کپی از عطر دیگری نبود(تا جایی که من می دونم و خودشون ادعا کردن). عید امسال که به بندرعباس رفته بودم، از عطر فریاد استفاده کردم و جالب بود که توی اون هوای گرم و شرجی باز خانواده میگفتن بوی عطرت کاملا پخش میشه و ماندگاری خوبی هم داشت. جوری که وقتی برادرم از عطرم استفاده کرده بود یک هفته بعد از برگشتن بهم زنگ زد گفت لباسم رو امروز از کمد دراوردم هنوز بوی عطر تو رو میده. من تا الان 6 عطر برای خودم تهیه کردم و دوتا برای خانمم. بوهای واقعا خاص و خوبی داره. از عطر چوق و فریاد و گیسوم بازخوردهای خوبی گرفتم. تا الان هم کلا 17 رایحه دارن.

طراحی شیشه های معمولی اما افشانه عطرها بسیار با کیفیت هست. بطور کلی من از طراحی و نامگذاری خوشم اومد.

فریاد: یه عطر به نظرم 4 فصل، مرکباتی که میتونه خرید کم ریسکی باشه چون تمامی مولفه های تقاضا(ماندگاری بالا، پخش خوب و قیمت مناسب) رو داره.

واج: بوی فضای عطاری، بوی دودی در انتها (تا حدودی مثل شرلوک هلمز و کاریزما از برند آیلی روما)

چوق: بوی فلفل سیاه شدید در ابتدا- انتها احتمالا بوی صندل

سیاه: من از این عطر خیلی بوی شمعدانی احساس میکنم. (کمی حال و هوای سمفونی دریا آیلی روما رو داره)

لیمان: عطری خنک با ماندگاری خیلی زیاد و پخش خوب. مثل مگاماره هست و ابتدای امر کمی تو مخیه J

طلخ: هنوز فرصت تست پیدا نکردم.

نبات: بوی گل یاس توی این عطر خیلی طبیعی هست و احساس میکنی کنار همون درختچه های یاس توی حیاط هستی.

گیسوم: مرکباتی خنک، بسیار لطیف و بازخورد خوبی رو همسرم تجربه کرده از این عطر. بوی نارنگی و تازگی داره و برای خرید کم ریسکه

جیران: ماندگاری و پخش خیلی خوبه و بازخورد خوبی داشته برای خانمم.

-------------

برند آیلی روما: ست دیسکاروی این عطر رو تهیه کردم.نظرم در مورد  این برند رو زیر هر بخش مربوط به عطر خودش توی سایت عطرافشان بخونید چون مدخل داره. ولی برای دوتای دیگه چون مدخلی نیست اینجا نوشتم. در مورد نامگذاری به نظرم باید اسم عطر در فارسی و انگلیسی به یک شکل نوشته بشه حالا در نهایت می تونن ترجمه رو به انگلیسی جلوش بزنن. مثلا اسم نرگس مست باید توی انگلیسی هم همون Narges_e_Mast نوشته بشه ته ترجمه بشه به انگلیسی.

--------------------

برند یانی: ست دی کاوری این عطر رو هم تهیه کردم. (البته همسرم از عطر پریا خوشش اومد و یک باتل ازش خریدم)

تمامی عطرها به ادعای خود شرکت یانی دارای عطار مخصوص خودشون هستند. طراحی شیشه های عطرشون از نظر من جذاب و خوب هست. این برند با همکاری آقای مرآتی هم عطرهایی رو آماده عرضه در بازار کرده است که بنده هنوز اونهارو تست نکردم. ولی بطور کلی با توجه به تلاشی که برای جا انداختن برندشون دارن میکنن از نظر من تمامی عطرهای لاین نیش ایرانی، مشابه نزدیک از قبل در سایر برندها داره و چیز جدیدی عرضه نشده. البته که بگم در برندهای معتبر هم وقتی عطری زیاد گل میکنه خیلی شرکتهای معروف دیگه همون رایحه رو با کم و زیاد کردن یک نت به بازار عرضه می کنن و ایرادی نداره. اما اگر مثل من انتظار کار خلاقانه جدید دارید که مشابهش رو در برند دیگه ایی استشمام نکرده باشید، باید بگم اینجوری نیست یا حداقل برای بنده اینجور نبود.
اوپرت:  ترکیبی از الکسیر+ آنجل+ آمواج اینترلود. ماندگاری و پخش خوبی داره. با توجه به اینکه با الکسیر حال نمیکنم خیلی به مذاقم خوش نیومد.

آلپ:  بویی که قبلا مشابهش رو زیاد بو کردم اما نتونستم بیاد بیارم چه چیزی بود. ماندگاری خوب و پخش متوسط هست. من می پسندمش و به نظرم یه کار کم ریسک هست و بویی داره که تقریبا همه خوششون میاد. البته من از چند نفری هم سوال کردم خوششون اومد اما دقیقا بخاطر تکراری بودن گفتن جزو گزینه های خریدشون نیست. عطرهاشون بطور کلی کیفیت و ماندگاری خوبی داره و ارزندگی به اندازه قیمتش داره.

سینامون آنجل: نت انتهایی مشک هایی که بچگی میزاشتن تو جانماز و مکعبی بود.

ماهی سیاه: ساواج اما شاید کمی ترش تر

پریا: ماندگاری و پخش بسیار خوب هست. اما مشابهش رو نتونستم اسمش رو بیاد بیارم

شالیزار: انگار پاکت چایی عطری خارجی روباز کردی . بوی غالب هل هست. خیلی شبیه نارسیس رودریگز فور هیم بلو نویر اما با پیچیدگی کمتر. ماندگاری و پخش بو از عطر نارسیس که شاهکار ضعیفی در ماندگاری و پخش بو هست به مراتب بهتر و می تونه جایگزین خوبی برای اون باشه.

کلوت:  بوی روغن لحیم آلمانی یا گریس و بوی دود خیلی خاص. اصلا خوشم نیومد. خانمم هم وقتی تست کردم گفت بوی اتوبوس های خط واحد رو میدی J

سایلنس ولی: عطری میوه ایی خصوصا آناناس (البته توی سایتشون در مورد رایحه آناناس چیزی نیست ولی من بشدت این بو رو احساس میکنم)و شاید خیلی شیرین هست. برای من کمی هم در ابتدا تداعی کننده آب سیب تازه بود ماندگاری و پخش بو متوسط داره.
سیلور بیچ: هنوز تست نکردم

مورد علاقه خودم: شالیزار، آلپ،سینامون آنجل

------------------------------

گفتم اینجا معرفی کنم دوستان هم تمایل داشتن هر سه برند رو تست کنن و مدیر محترم اگر صلاح دونست صفحه مربوط به این برندها رو هم ایجاد کنه تا بقیه هم بتونن بررسی کنن. چون تعریف فردعادی مثل من خیلی شاید برای دوستان عطر باز ملاک نباشه. نقد و بررسی دوستان خیلی کمک میکنه به افرادی مثل من که بتونیم عطر خوب انتخاب کنیم و اینکه تلاش این برندها که سعی کردن فقط کپی نکنن با بیشتر دیده شدن تقدیر بشه. ضمنا دو برند آیلی روما و یانی دیسکاوری ست دارن که خوب ریسک کار رو میاره پایین ولی آیریس نداره.

هیچ وقت هیچ عطری رو بدون تست و براساس نظرات سایرین نخرید چون تجربه من میگه حتی بهترین عطر دنیا ممکنه از نظر شما جالب نباشه.

دوستم از برند یانی چندتا مشابه گرفته

مثل الکسیر 

بولگاری اکوا

بوی نزدیکی داره و قیمت و ماندگاری مناسب

ولی هیچوقت نتونستم راضی بشم بگیرم

حالا یا تعصب ب عطر اورجینال دارم و یا کیفیتش برام راضی کننده نبوده

هیچوقت بویی مثل دیورساواج یا امبرلدر در عطر ایرانی ندیدم

اگر مشابه با کیفیتی ک راضیم کنه از برند یانی حتما میگیرم

رضا رضا
1403/05/24

درود بر شما. 

خیلی گرون هستند. 

دانیال دانیال
1403/05/26

برند کاظمیان بد نیست

از معرفی عطرها بسیار سپاسگزارم.

برای من واقعا مفید بود و از مطالبی که با دقت نگاشته بودید، استفاده کردم💐

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

از معرفی عطرها بسیار سپاسگزارم.

برای من واقعا مفید بود و از مطالبی که با دقت نگاشته بودید، استفاده کردم💐

خوشحالم که تونسته مفید باشه براتون

حمید حمید
1403/06/12

سلام بزرگوار 

عطرهایی به اسم سیترین و شیخ بهایی که کاملا گیاهی هستند و ماندگاری و پخش بو خارق العاده ای دارند را میتوانم نام ببرم.کافیه آنها را در اپلیکیشن ترب و یا باسلام سرچ بفرمایید و خریداری کنید

رضا رضا
1403/07/12

یک سری برندهای ایرانی که خودتون هم اسم بردین همون عطرهای روغنی و گرمی داخل مترو رو با بزک دوزک به فروش میرسونن

یه سری هم دوپ ساز ایرانی داریم که باز خودتون اشاره کردین

من فقط دو نفر میشناسم که عطر تولید میکنن توی ایران و از سلامت کارشون میشه مطمئن بود

در هر صورت توی بحث سلامتی زیاد نمیشه روی عطرای ایرانی حساب باز کرد

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟