Sahra Sepehri Sahra Sepehri
5
1403/05/27

درخواست راهنمايي جهت انتخاب عطر

با عرض سلام، ادب و احترام خدمت تمامي بزرگواران

خواهش مي كنم لطفاً عطري معرفي بفرماييد كه بوي لوازم آرايشي زنانه و با فضايي كاملاً شاد و نشاط آور داشته باشه، قبلاً عطر نارسيسو پودري را معرفي كردند كه از نظر من بوي گل داشت و اصلاً مطابق سليقه من نبود. سالها پيش ايفورياي اورجينال داشتم كه به نظر من از هر جهت عطري فوق العاده بود، اما ديگه ظاهراً اون كيفيت قديم وجود نداره. 

من درخواست عطر زنانه اي رو دارم كه كاملاً بوي لوازم آرايشي و بوي بسيار بسيار شادي داشته باشه، بصورت مشخص بوي خوراكي و مواد شوينده هم نده، لطفاً اگر چنين عطري كه در اولين برخورد به آدم احساس شادي و خوشبختي بده ميشناسيد به بنده معرفي بفرماييد. اگر عطر قديمي يا عربي هم باشه كه در ايران موجوده مشكلي نيست.

پيشاپيش از بزرگواري و لطف شما سروران گرامي و اساتيد ارجمند سپاسگزارم و بهترينها را براي شما آرزومندم.

Behrad Behrad
1403/05/27

سلام به شما،

امواج اپوس ۵ چند سالی هست که مهمون من در روزهایی خاص هست

رایحه‌ای ملایم پودری 

من خودم حس ارایشی نمیدونم چرا نمیگیرم ازش

ولی بالای ۱۰ نفر بعد از بوییدن این عطر به من گفتن بوی لوازم ارایشی میده و این عطر به هیییچ وجه بازخورد منفی نداره انقدر که ملایم و بی ازار هست

تستی در یک فروشگاه معتبر داشته باشید قیل از خريد هر عطرى یا تهیه سمپل اورجینال

The Library Collection Opus V #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس V (آمواژ اپوس 5) The Library Collection Opus V 

در پاسخ به Behrad :

سلام به شما،

امواج اپوس ۵ چند سالی هست که مهمون من در روزهایی خاص هست

رایحه‌ای ملایم پودری 

من خودم حس ارایشی نمیدونم چرا نمیگیرم ازش

ولی بالای ۱۰ نفر بعد از بوییدن این عطر به من گفتن بوی لوازم ارایشی میده و این عطر به هیییچ وجه بازخورد منفی نداره انقدر که ملایم و بی ازار هست

تستی در یک فروشگاه معتبر داشته باشید قیل از خريد هر عطرى یا تهیه سمپل اورجینال

The Library Collection Opus V #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس V (آمواژ اپوس 5) The Library Collection Opus V 

از بزرگواري و لطف بيدريغ شما بينهايت سپاسگزارم.

نگار نگار
1403/05/27

عزیزم منم سلیقم مث خودته

Burberry Body #باربری بادی Burberry Body 

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

​​​​​​ولینتینو تک گل کرمی رنگ 

​​​​فکر میکنم بتونه راضیت کنه .

من قبلا یه مدت میس دیور استفاده میکردم هر بار دومادمون میگفت چقدر بوی لوازم آرایش کرم میدی 😁

و من حال میکردم بنظرم بوی کرم و پودر و اینا به مخاطب وایب خانومی رو میده که دائما به خودش میرسه حتی اگه واقعا نرسه ! 

در پاسخ به نگار :

عزیزم منم سلیقم مث خودته

Burberry Body #باربری بادی Burberry Body 

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

​​​​​​ولینتینو تک گل کرمی رنگ 

​​​​فکر میکنم بتونه راضیت کنه .

من قبلا یه مدت میس دیور استفاده میکردم هر بار دومادمون میگفت چقدر بوی لوازم آرایش کرم میدی 😁

و من حال میکردم بنظرم بوی کرم و پودر و اینا به مخاطب وایب خانومی رو میده که دائما به خودش میرسه حتی اگه واقعا نرسه ! 

عزيز دلم شما بسيار خوش سليقه تر از من هستيد🌹از لطف و محبتتون بينهايت ممنون و سپاسگزارم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟