روش یافتن عطر در سایت عطرافشان

دوستان سوالی دارم. ایا در سایت عطرافشان میشه لیست عطرهائی که بالاترین امتیازات رو گرفتن رو سرچ کرد؟من در سایت جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم. میخوام لیست عطرهائی که امتیاز محدوده 9 رو گرفتن رو پبیدا کنم. اگه روشی داره ممنون میشم کمک کنین.

پاسخ مدیر : سلام عرض ادب در حال حاضر خیر
 NQ NQ
1403/05/28

سلام 

اینطور که شما می‌فرمایید نیست

اما از فیلتر ها که به ترتیب می‌کنه بالا سمت چپ ، گزینه (محبوبترین) رو که بزنید لیست می‌کنه براتون .

Mercedes Mercedes
1403/05/28

به نمره ها دل نبندید سلیقه ها خیلی متفاوته 

در پاسخ به NQ :

سلام 

اینطور که شما می‌فرمایید نیست

اما از فیلتر ها که به ترتیب می‌کنه بالا سمت چپ ، گزینه (محبوبترین) رو که بزنید لیست می‌کنه براتون .

سلام منظورتون در گزینه عطرگرام هست که گزینه محبوب ترین ها رو داره؟ یا در کل عطرهای سایت هم گزینه محبوب ترین ها داره که من پیدا نمیکنم ؟

با سلام. به نظر بنده در فهرست  پرفروش ترین موارد،  اونهایی رو که بیش از اندازه ارزان یا قدیمی هستند رو کنار بگذارید میشه محبوب ترین عطرها.  چون دیگه محبوبیت عطر به خاطر ارزان بودنش یا به خاطر خاطره انگیز بودن و همه گیر بودنش نخواهد بود.  به نمودار سه گانه هر عطر هم دقت کنید.  تعداد موارد " عاشقشم" رو منهای موارد " نمی پسندم " کنید بعد تقسیم بر موارد " می پسندم". توجه به  این نسبت، راه خوبیه برای پیدا کردن عطر محبوب. به شرط اینکه تعداد رای دهنده ها خیلی کم نباشه.   

NQ NQ
1403/05/30
در پاسخ به سید رضا ربانی :

سلام منظورتون در گزینه عطرگرام هست که گزینه محبوب ترین ها رو داره؟ یا در کل عطرهای سایت هم گزینه محبوب ترین ها داره که من پیدا نمیکنم ؟

منظور من اینه که گزینه عطر ها یا مردانه یا زنانه رو انتخاب کنید بعد بهش فیلتر بدین .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟