با سلام و عرض تبریک سال نو راستش حدود سه ساله اینجا نظرات عزیزان رو میخونم و استفاده میکنم و تا حالا چندتا کار چند میلیونی هم تهیه کردم ولی متاسفانه چون امکان تست و تهیه دکانت و سمپل به دلایل متعدد واسم مقدور نیست و خاطره خوبی هم از بلاند بای ندارم خواستم دوستان لطف کنن خیلی صریح و روشن قویترین کارهای خنک و تابستونی مردونه که همه روش اتفاق نظر دارن رو صرف نظر از کاراکتر و قیمت عطر معرفی کنید که تست و در نهایت انتخاب کنم و پرونده عطر تابستونی رو برای همیشه واسه خودم ببندم چون واقعا دیگه کلافه شدم قوی بودن یه عطر از نظر من شامل کیفیت پخش ماندگاری و صدالبته بازخورد خوب گرفتن هستش پیشاپیش از عزیزانی که به بنده لطف دارن تشکر میکنم
سلام دوست عزیز
مگاماره از اورتو پاریسی ( پخش بو و ماندگاری بی کران ، مرگ نداره )
روژا ایلیزیوم
امواج اوپوس 8 ( مقداری پخشش پایینتره موارد دیگره ولی هنوزم خوبه و شدیدا خوش بازخورده)
امواج بیچ هات من
تیزیانا ترنزی کیرکه
تیزیانا ترنزی اوریون
کرید سیلورمونتین واتر
سرجوف فیرو
مارلی گلووی
شنل اگوییست پلاتینیوم ( نسخه قدیمی )
سلام.
اگر عطر خنک تابستونی میخواید که پخش خوبی هم داشته باشه، و قیمت مناسب (حدود یک ملیون تومان) باید توی رایحه های آکواتیک دنبالش بگردید و یا رایحه های سبز. سیتروسی ها معمولا پخش پایین دارن. این گزینه ها همه پسند هستند و پخش خوبی هم دارند:
#ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم L'Eau d'Issey Pour Homme
#ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم اسپرت L'Eau d'issey Pour Homme Sport
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme
#زارا 10.0 10.0 Zara
آکوا بولگاری و فلنکرهای جدیدترش
کمی گرونتر:
جورجو آرمانی آکوا دی جیو (همینطور نسخه آکوا دی جیو اسنزا)
دیور هوم اسپرت و دیور هوم کولون
سلام دوست عزیز
روژا ایلیزیوم
امواج اوپوس 8 ( مقداری پخشش پایینتره موارد دیگره ولی هنوزم خوبه و شدیدا خوش بازخورده)
امواج بیچ هات من
تیزیانا ترنزی کیرکه
تیزیانا ترنزی اوریون
کرید سیلورمونتین واتر
سرجوف فیرو
مارلی گلووی
یه دنیا ممنون امیرجان لطف کردی داداش
سلام.
اگر عطر خنک تابستونی میخواید که پخش خوبی هم داشته باشه، و قیمت مناسب (حدود یک ملیون تومان) باید توی رایحه های آکواتیک دنبالش بگردید و یا رایحه های سبز. سیتروسی ها معمولا پخش پایین دارن. این گزینه ها همه پسند هستند و پخش خوبی هم دارند:
#ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم L'Eau d'Issey Pour Homme
#ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم اسپرت L'Eau d'issey Pour Homme Sport
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme
#زارا 10.0 10.0 Zara
آکوا بولگاری و فلنکرهای جدیدترش
کمی گرونتر:
جورجو آرمانی آکوا دی جیو (همینطور نسخه آکوا دی جیو اسنزا)
دیور هوم اسپرت و دیور هوم کولون
سپاس بیکران ممنون از محبتتون داداش
سلام دوست عزیز
روژا ایلیزیوم
امواج بیچ هات من
تیزیانا ترنزی کیرکه
تیزیانا ترنزی اوریون
کرید سیلورمونتین واتر
سرجوف فیرو
مارلی گلووی
خیلی عذر خواهم که مجدد زحمت میدم با همون شرایط که عرض کردم حالا توی کارهای زمستونی و گرم چی معرفی میکنید خصوصا اینکه خیلی شیک و با کلاس باشه و پخش و بازخورد خوب چون طبیعیه وقتی هزینه بالا میکنی دوست داری عطرت همه جا بدرخشه نه اینکه پخش نیم متری داشته باشه و ماندگاری دو ساعت
سلام دوست عزیز
روژا ایلیزیوم
امواج بیچ هات من
تیزیانا ترنزی کیرکه
تیزیانا ترنزی اوریون
کرید سیلورمونتین واتر
سرجوف فیرو
مارلی گلووی
البته اینم هست که بوی تکراری و همه گیر مثل اینترلود هم نباشه یعنی علاوه بر بازخورد خوب از عموم مردم یه خورده خاص هم باشه