Behrad Behrad
16
1403/05/31

لباس یا پوست

دوستان عزیزم سلام🌹

ترجیح شما کدام است

بین اسپری شدن عطر بر روی لباس یا پوست

من خودم پوست رو بیشتر ترجیح میدم به دلیل اینکه بعضی عطور به شدت روی لباس ماندگاری دارن و ادم رو بعد مدت زمان طولانی کلافه و بویایی رو کاملا خسته میکنه،

Ali Asghar Ali Asghar
1403/05/31

سلام دوست عزیز

من اکثر اوقات هم روی پوست و هم لباس اسپری میکنم ولی بعضی مواقع هم فقط روی لباس میزنم چون اگه بخوام به دو موقعیت و مکان مختلف برم، شاید دو عطر متفاوت اسپری کنم. برای همین فقط روی لباس اسپری میکنم و برای بار دوم عوضش میکنم ولی در حالت کلی من روی هم پوست هم لباس اسپری میکنم.

جفتش نیازه

هم لباس هم پوست

اگه بخواید اصولی عطر بزنید

ولی هر کی هر جور دوس‌ داره تو ایران میزنه :)

Behrad Behrad
1403/05/31
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من اکثر اوقات هم روی پوست و هم لباس اسپری میکنم ولی بعضی مواقع هم فقط روی لباس میزنم چون اگه بخوام به دو موقعیت و مکان مختلف برم، شاید دو عطر متفاوت اسپری کنم. برای همین فقط روی لباس اسپری میکنم و برای بار دوم عوضش میکنم ولی در حالت کلی من روی هم پوست هم لباس اسپری میکنم.

علی اقای عزیز ممنون از پاسخگویی شما🙏🏻🌹

روی لباس ماندگاری و پخش عالیه

Behrad Behrad
1403/05/31

جناب متین عزیز ممنون از پاسخگویی🙏🏻🌹

درست میفرماید وقتی بر روی هر دو اسپری میشه 

ماندگاری و پخش عالی میشه

و هر کدام واکنش خودشون رو به عطر نشون میدن

سلام و درود من معمولا روی لباس میزنم تازگیا که یکم  آلرژی پیدا کردم به قسمت پایین تر لباس میزنم

اگر ادکلنی رو تازه خریده باشم یا ادکلنی رو نخوام زیاد بو کنم به دست که هر موقع خواستم بشورمش 

Behrad Behrad
1403/06/01
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام و درود من معمولا روی لباس میزنم تازگیا که یکم  آلرژی پیدا کردم به قسمت پایین تر لباس میزنم

اگر ادکلنی رو تازه خریده باشم یا ادکلنی رو نخوام زیاد بو کنم به دست که هر موقع خواستم بشورمش 

سلام جناب سورنا عزیز🌹

چه جالب این الرژی چند وقتیست سراغ من هم اومده 

چند دقیقه بعد از اسپری کردن یک الرژی البته حالت الرژی فصلی به سراغم میاد!

پوست واقا بهترین حالت هست برای اسپری،بعد از مدتی دیگه کم رنگ میشه و از بین میره

گاهی که به لباس میزنم تا ۱ روز ول کن بینی نیست😄

شهرزاد شهرزاد
1403/06/01

من بیشتر اهل زدن عطر روی پوستم هستم و روی موهام. ولی خیلی وقتها آدم پوست کم میاره، مخصوصا تو ایران که مانتو و روسری و غیره داریم. بنابراین رو لباس هم سر تا سر میزنم. ولی ضمنا به همین دلیل لباسهام رو باید زیاد بشورم چون اغلب عطرها بیش از یک روز ماندگاری دارند روی لباس. 

شخصی اون بالا نوشته اصولیش روی پوسته ولی در ایران هر کی هر جور دوست داره میزنه. عجب حرفی! چه آدمهای بی نظمی هستیم ما ایرانی ها! ای بابا درست و غلط نداره که. 

Behrad Behrad
1403/06/01
در پاسخ به شهرزاد :

من بیشتر اهل زدن عطر روی پوستم هستم و روی موهام. ولی خیلی وقتها آدم پوست کم میاره، مخصوصا تو ایران که مانتو و روسری و غیره داریم. بنابراین رو لباس هم سر تا سر میزنم. ولی ضمنا به همین دلیل لباسهام رو باید زیاد بشورم چون اغلب عطرها بیش از یک روز ماندگاری دارند روی لباس. 

شخصی اون بالا نوشته اصولیش روی پوسته ولی در ایران هر کی هر جور دوست داره میزنه. عجب حرفی! چه آدمهای بی نظمی هستیم ما ایرانی ها! ای بابا درست و غلط نداره که. 

سلام به شما سرکار خانم شهرزاد عزیز درود بر شما🌹

دقیقا حق با شماست درباره اسپری روی پوست بر بانوان عزیز دقیق فرمودید🙏🏻

من از وقتی تام فورد عود وود و امواج گایدنس رو روی لباس تست کردم

و بعد از بار ها شستن این دو عطر نرفت ، از اسپری کردن روی لباس به شدت فراری شدم

علاقه شدیدی به اسپری روی پوست پیدا کردم

تایمی همراهیم میکنه و محو میشه.

درست میفرماید اصولی ندارد، بیشتر به نظرم به علاقه بستگی داره، یکی روی پوست لذت میبره یکی هم لباس، (البته جناب متین گفتند هم لباس هم پوست)

مهربد مهربد
1403/06/01

بهراد جان سلام

قطعا پوست

Behrad Behrad
1403/06/02

سلام و درود خدمت مهربد عزیز🌹

اول از همه یک سوال جناب سخی چرا نیستن دلتنگشونیم زیاد🌹

واقا هیچی اسپری روی پوست نمیشه

مدت زمان رایحه مشخص

باز شدن نت ها مرتب و به ترتیب

در صورت خسته شدن بویایی دست شسته و رایحه تمام. 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟