دوستان عزیزم سلام🌹
ترجیح شما کدام است
بین اسپری شدن عطر بر روی لباس یا پوست
من خودم پوست رو بیشتر ترجیح میدم به دلیل اینکه بعضی عطور به شدت روی لباس ماندگاری دارن و ادم رو بعد مدت زمان طولانی کلافه و بویایی رو کاملا خسته میکنه،
درود بهراد عزیز
هردو، با توجه به نوع عطر معمولا تعداد پاف رو بین پوست (بیشتر پوست) و لباس تقسیم میکنم.
اما معمولا پوست رو ترجیح میدم چون رایحه خیلی از عطرها رو، روی پوستم بیشتر پسندیدم
درود بهراد عزیز
هردو، با توجه به نوع عطر معمولا تعداد پاف رو بین پوست (بیشتر پوست) و لباس تقسیم میکنم.
اما معمولا پوست رو ترجیح میدم چون رایحه خیلی از عطرها رو، روی پوستم بیشتر پسندیدم
سلام و درود خدمت شما جناب فرهاد عزیز🌹
واقا عطر روی پوست لذت بخشه
من شخصا روی لباس نمیزنم
به شدت خسته کننده و رایحه بسیار طولانی مدت من رو همراهی میکنه که باعث خسته شدن بویایی و کلافگیم میشه،
امواج گایدنس به شدت خوشبو با پخش و ماندگاری غولاسا هست
دقیق بگم حدود یک هفته روی لباس با پخش بسیار بالا
سر همین روی پوست دست میزنم که هر وقت خسته شدم بشورم بره😄
سلام و درود خدمت شما جناب فرهاد عزیز🌹
واقا عطر روی پوست لذت بخشه
من شخصا روی لباس نمیزنم
به شدت خسته کننده و رایحه بسیار طولانی مدت من رو همراهی میکنه که باعث خسته شدن بویایی و کلافگیم میشه،
امواج گایدنس به شدت خوشبو با پخش و ماندگاری غولاسا هست
دقیق بگم حدود یک هفته روی لباس با پخش بسیار بالا
سر همین روی پوست دست میزنم که هر وقت خسته شدم بشورم بره😄
بله موافقم. مخصوصا عطرهای گرم چرمی، تنباکویی، امبری رو پوست حالت طبیعی تر و انیمالیک تر و زیباتری میگیرن.
من معمولأ عطرهای خنک و مرکباتی رو لباس هم میزنم چون هم ماندگاری بیشتری داره و هم اینکه نتها فرش تر میمونن
سلام روی پوست نقاط مختلف لایه گوش زیر زانو نبض دست گردن روی شکم جاهای نبض دار چون به مور گرم میشه و خط بو از خودش بجا میزاره
سلام روی پوست نقاط مختلف لایه گوش زیر زانو نبض دست گردن روی شکم جاهای نبض دار چون به مور گرم میشه و خط بو از خودش بجا میزاره
سلام به شما🌹
دقیقا درست میفرماید
روی پوست نقطه هایی که نبض داره برای پراکندگی بسیار عالی هست
مخصوصا مچ دست و زیر گوش برای پخش بسیار عالی عمل میکنه
شکم و زیر زانو رو تا به حال امتحان نکردم😄
سلام به شما🌹
دقیقا درست میفرماید
روی پوست نقطه هایی که نبض داره برای پراکندگی بسیار عالی هست
مخصوصا مچ دست و زیر گوش برای پخش بسیار عالی عمل میکنه
شکم و زیر زانو رو تا به حال امتحان نکردم😄
امتحان کن من نتیجه گرفتم