سلام و عرض ادب دوستان عزیز
حقیقتا آشنایی چندانی با دنیای عطر و رایحه ها ندارم،برای همین تقاضا دارم اگر امکانش هست چن تا عطر برای موقعیت های مختلف اعم از مهمونی،دانشگاه،مطب،قرار عاطفی و قرار رسمی و روزمره بدون توجه به قیمت معرفی کنید.۲۴ ساله،بدنساز تقریبا حرفه ای،دانشجوی دندان پزشکی،ساکن گیلان(با توجه به شرجی بودن هوا در فصول اول سال و سرد و بارونی بودن در پاییز و زمستان)
سلام دوست عزیز
اورتو پاریسی مگاماره و سرجف فیرو - ترنزی کیرکه و اوریون و اونتوس اصلی و امواج بیچ هات من برای فصول گرم و شرجی در اکثریت موقعیت ها میتونید بپوشید
در هوای سرد عطرهای تنباکویی مثل رد توباکو و یا توربروز 3 هیستواغ و سرجف کازاموراتی 1888 عطرهای خوبی هستند
همچنین روژا ایلیزیوم - اوپوس 8 امواج - امواج آنر - پروفومو و پروفوندو و بربری لندن برای هواهای بارونی عالی هستند
عطرهایی نطیر عود سیو کینگ ، توسکان لدر ، جووی ریممبر می - جووی سایکودلیک - جووی پاویلیون روژ - کرید رویال عود - باکارات 640 اکستریت موارد مناسبی برای مراسم و مجالس هستند .
عطرهایی نظیر لانویت د لهوم ادوتویلت - دولچه لیل ملکی - مستر بربری - فراپین 1270- نرولی تامفورد - ریممبر می برای قرار های عاشقانه مناسب هستند
پیشنهاد زیاد میشه داد تست کنید بازهم خواستین دقیقتر توصیح بدین میتونیم پیشنهادهایی بدیم
درود، امیرمحمد جان لیست خیلی خوبی پیشنهاد دادن، منم چند مورد اضافه میکنم ...
عطر محیط کاری و رسمی و فرمال :
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
#تق هرمس پرفیوم (تغ دی هغمس پارفوم) Terre d'Hermes Parfum
عطر قرار های رمانتیک و دوستانه :
#دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense
#جووی پاریس ریممبر می Remember Me
#آمواج رفلکشن مردانه (آمواژ ریفلکشن) Reflection for Men
عطر تابستونی قیمت متوسط :
#هرمس تق د هرمس او تقه فرش Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche
عطر تابستونی و یا معتدل قیمت بالا :
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
عطر شیک و رسمی واسه هوای سرد :
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
#دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum
سلام دوست عزیز
اورتو پاریسی مگاماره و سرجف فیرو - ترنزی کیرکه و اوریون و اونتوس اصلی و امواج بیچ هات من برای فصول گرم و شرجی در اکثریت موقعیت ها میتونید بپوشید
در هوای سرد عطرهای تنباکویی مثل رد توباکو و یا توربروز 3 هیستواغ و سرجف کازاموراتی 1888 عطرهای خوبی هستند
همچنین روژا ایلیزیوم - اوپوس 8 امواج - امواج آنر - پروفومو و پروفوندو و بربری لندن برای هواهای بارونی عالی هستند
عطرهایی نطیر عود سیو کینگ ، توسکان لدر ، جووی ریممبر می - جووی سایکودلیک - جووی پاویلیون روژ - کرید رویال عود - باکارات 640 اکستریت موارد مناسبی برای مراسم و مجالس هستند .
عطرهایی نظیر لانویت د لهوم ادوتویلت - دولچه لیل ملکی - مستر بربری - فراپین 1270- نرولی تامفورد - ریممبر می برای قرار های عاشقانه مناسب هستند
پیشنهاد زیاد میشه داد تست کنید بازهم خواستین دقیقتر توصیح بدین میتونیم پیشنهادهایی بدیم
ممنونم امیر محمد جان
درود، امیرمحمد جان لیست خیلی خوبی پیشنهاد دادن، منم چند مورد اضافه میکنم ...
عطر محیط کاری و رسمی و فرمال :
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
#تق هرمس پرفیوم (تغ دی هغمس پارفوم) Terre d'Hermes Parfum
عطر قرار های رمانتیک و دوستانه :
#دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense
#جووی پاریس ریممبر می Remember Me
#آمواج رفلکشن مردانه (آمواژ ریفلکشن) Reflection for Men
عطر تابستونی قیمت متوسط :
#هرمس تق د هرمس او تقه فرش Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche
عطر تابستونی و یا معتدل قیمت بالا :
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
عطر شیک و رسمی واسه هوای سرد :