راجب برند عطر ترک بارگلو چیزی استفاده کردید یا شنیدید؟ کیفیت داره عطر هاش؟ خیلی تو شبکه های مجازی ازش تبلیغ و رضایت دیدم
سلام و وقت بخیر
بنده یه عطرشو مدت ها پیش استفاده کردم با کیفیت بود و تقریبا هم سطح برند های اماراتی مثل الحمبرا و ... بود
من عطر اونیو شو داشتم قدیما که واقعا اون دوران دوسش داشتم
هم کیفیت بالایی داشت هم پخش و ماندگاری خوب
از یه پیج هم تو اینستا خریده بودم یه خانمی بود یادمه !
در کل معتبره و استاندارد جهانی داره ، میتونید استفاده کنید مشکلی نیست!
سلام و وقت بخیر
بنده یه عطرشو مدت ها پیش استفاده کردم با کیفیت بود و تقریبا هم سطح برند های اماراتی مثل الحمبرا و ... بود
سلام جناب جعفری ممنون از توضیحاتتون عطرای الحمبرا چندتا مورد دارن یکی وضوح پایینه نتهاس، پخش بوی متوسط به پایین و خطی بودنشونه این عطر بارگلو در وضوح نتها چطوره؟ تولیدشون داخل ایرانه جدیدا؟
سلام و وقت بخیر
سلام جناب جعفری
بین بارگلو و الحمبرا و لطافه بخوای مقایسه کنید به ترتیب کدوما خوبن ؟
سلام جناب جعفری ممنون از توضیحاتتون عطرای الحمبرا چندتا مورد دارن یکی وضوح پایینه نتهاس، پخش بوی متوسط به پایین و خطی بودنشونه این عطر بارگلو در وضوح نتها چطوره؟ تولیدشون داخل ایرانه جدیدا؟
نه اونی ک مربوط به انزلی هست و روش هم نوشته ی نمونه کاملا فیک و بی کیفیت هست
خیر اورجینالشو تهیه کنید که از ترکیه وارد میشه اون که ایرانیه فیکه و خیلی ضعیفه !
پیج اینستا سرچ کنید میاد به خانومیه فکر میکنم اسمش ا..ی..ر..ل..ن ،...ب..ا..ر..گ...ل...و یا همچین چیزی بود یادم نیس
اون عطری که من تست گرفتم وضوح رایحه بالا بود ، کیفیت مناسب ، پخش غول و ماندگاری عالی بود با توجه به خنک بودن عطر و شباهتش به اونتوس تقریبا ۴.۵ ساعت رو پوست و ۸ تا ۱۰ ساعت رو لباس ماندگاری داشت ...
سلام جناب جعفری
بین بارگلو و الحمبرا و لطافه بخوای مقایسه کنید به ترتیب کدوما خوبن ؟
به نظر شخصی من قطعا
اول لطافه
بعدش الحمبرا
بعدش بارگلو
البته که جدیدا اورجینال رو بیشتر هستم :)
برند های خوب جدید دیگه ای هم اسمشون به گوشم خورده ولی خب فعلا لطافه و الحمبرا بهترینن به نظرم
به نظر شخصی من قطعا
اول لطافه
بعدش الحمبرا
بعدش بارگلو
برند های خوب جدید دیگه ای هم اسمشون به گوشم خورده ولی خب فعلا لطافه و الحمبرا بهترینن به نظرم
خیلی ممنونم ازتون
به نظر شخصی من قطعا
اول لطافه
بعدش الحمبرا
بعدش بارگلو
لطافه خیلی سبک عربی طور نداره عطر هاش؟ خیلی سنگین و تیز ؟