عطر زنانه برای یک مرد

سلام. به نظر شما حتما باید عطر زنانه رو خانمها بزنند؟؟  یا برعکسش !! اگر مردی یک عطر زنانه بزنه آیا در عالم عطربازی کار اشتباهی انجام داده؟؟؟؟

الناز الناز
1403/06/06

هر کسی اختیار داره عطر دلخواهش رو بپوشه در این که اختلاف نظر نیست

بعضی عطر ها هستن که خیلی خیلی زنانه طور هستن نظر شخصی من اینه که یه مرد بهتره در خلوت خودش این عطر ها رو بزنه  و از رایحه لذت ببره 

در جمع شاید افکار عمومی طور دیگه ای در مورد شخصیت و افکار فرد قضاوت کنن( مثلا من خودم اگه یه مرد عطر زنانه منظورم خیلی خیلی زنانه بزنه شاید ته گوشه ذهنم بگم این مرد دلش میخواد تغییر جنسیت بده یا ترنسه )

علی علی
1403/06/06

درود بر شما دوست گرامی

خیر اجباری وجود نداره که از عطرهای زنانه استفاده نکنیم

ولی بد نیست توجه داشته باشیم بهتره که عطرها رو بر اساس کاراکتر و استایلمون انتخاب کنیم

همون‌طور که نوع پوشش ما بر نوع معرفی ما روی دیگران تاثیر می‌گذاره عطرمون هم همینطوره

البته هرکسی در خلوت خودش دوست داره هرطور که دلش میخواد لباس بپوشه و از هر عطری استفاده کنه

سلام 

مثلاً بلوشنل مردونه هست ولی من خوشم اومده تهیه کردم و استفاده میکنم چیزی نشده تازه خانما هم ازم خیلی پرسیدن اسم عطرم رو 

Mercedes Mercedes
1403/06/06

راستش من خودم وقتی میبینم مردی عطر زنانه زده ناخودآگاه حالم ازش بهم میخوره و انگار یارو خیلی سبک سر به نظرم میاد،اصلا کار درستی نیست همچین کاری کنید مگر اینکه بخواهید خاله صداتون کنند 🤣

در پاسخ به Mercedes :

راستش من خودم وقتی میبینم مردی عطر زنانه زده ناخودآگاه حالم ازش بهم میخوره و انگار یارو خیلی سبک سر به نظرم میاد،اصلا کار درستی نیست همچین کاری کنید مگر اینکه بخواهید خاله صداتون کنند 🤣

وای از خنده مردم برای پاسخی که دادی خاله ههههععههههه

Khadijeh Khadijeh
1403/06/07

عطرای زنونه بیشتر حالت اغواگری یا نماینگر لطافت زنانه هستن برای همینه یه مرد نمیتونه عطر زنونه استفاده کنه 

در پاسخ به Mercedes :

دوست عزیز من قصد ندارم این کار رو انجام بدم فقط سوال عمومی پرسیدم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟