به تازگی با این برند نوپای اماراتی آشنا شدم و دوتا کارش نظرمو جلب کرد.
میخواستم تجربه استفادتون از مدلهای برند رو در اختیار من و دیگر دوستان بزارید و هر کدومشو تست داشتید بگید شبیه کدوم ادکلن معروف بوده...💚
سلام دوست عزیز
من فقط دیپ اوشن رو تست کردم که من تاحالا عطری رو مشابهش ندیدم بوی خاص و معطر داره همچنین پخش و ماندگاری بسیار بالا
من میسک لدر رو خریدم که شبیه مگاماره اس ؛ خنک و تلخ ؛موندگاری رو لباس تا یک هفته حتی اگه لباس شسته شه🤦♀️ پخش بو عالی
سلام منم دیپ اوشن رو سمپلش رو گرفتم پخش خوبی داره ماندگاریش کلافه کنندس، من رابحش رو نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم
سلام دوست عزیز
من فقط دیپ اوشن رو تست کردم که من تاحالا عطری رو مشابهش ندیدم بوی خاص و معطر داره همچنین پخش و ماندگاری بسیار بالا
سلام دوست عزیزم 💚
بله دیپ اوشن رو گرفتم. برای شامه من بویی بین آزارو پورهوم + اینترلود داشت.
ماندگاری بالایی داره اما پخش متوسط روبه بالا.
من میسک لدر رو خریدم که شبیه مگاماره اس ؛ خنک و تلخ ؛موندگاری رو لباس تا یک هفته حتی اگه لباس شسته شه🤦♀️ پخش بو عالی
بله دکانت میسک لدر رو تست داشتم رایحه ای شبیه مگاماره(اندکی گرمتر) داشت. ماندگاری و پخش خوب اما پرفورمنس به مدل دیپ اوشن نمیرسید...
سلام منم دیپ اوشن رو سمپلش رو گرفتم پخش خوبی داره ماندگاریش کلافه کنندس، من رابحش رو نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم
سلام و عرض ادب💚
رایحه جدیدی بود
برای شامه بنده یه چیزی بین اینترلود بود و آزارو پورهوم
من میسک لدر و کورنیش یا کورنیچ از این برندو داشتم واقعا برند باکیفیت و خوبیه پخش و ماندگاریش نسبت به خیلی از برندای شناخته شده خیلی خوبه مخصوصا میسک لدر که پخش و ماندگاری وحشتناکی داره در کل ارزش خرید داره ولی چون 50 میل هستن زود تموم میشه مخصوصا من که با عطر دوش میگیرم 😁
من میسک لدر و کورنیش یا کورنیچ از این برندو داشتم واقعا برند باکیفیت و خوبیه پخش و ماندگاریش نسبت به خیلی از برندای شناخته شده خیلی خوبه مخصوصا میسک لدر که پخش و ماندگاری وحشتناکی داره در کل ارزش خرید داره ولی چون 50 میل هستن زود تموم میشه مخصوصا من که با عطر دوش میگیرم 😁
ممنون دوست عزیز 💚 کورنیش شبیه چه کاری بود؟
من هارمونی رو از این برند تست کردم
رایحه ای معتدل و بسیار جنتلمنی بود
سلام دوست عزیزم 💚
بله دیپ اوشن رو گرفتم. برای شامه من بویی بین آزارو پورهوم + اینترلود داشت.
ماندگاری بالایی داره اما پخش متوسط روبه بالا.
درود.میشه در رابطه با کیفیت رایحه ش هم نظرتونو بفرمایید؟