احمدرضا احمدرضا
11
1403/06/11

معرفی شما از برند fennec «فنک»

به تازگی با این برند نوپای اماراتی آشنا شدم و دوتا کارش نظرمو جلب کرد.

میخواستم تجربه استفادتون از مدلهای برند رو در اختیار من و دیگر دوستان بزارید و هر کدومشو تست داشتید بگید شبیه کدوم ادکلن معروف بوده...💚

Ali Asghar Ali Asghar
1403/06/11

سلام دوست عزیز

من فقط دیپ اوشن رو تست کردم که من تاحالا عطری رو مشابه‌ش ندیدم بوی خاص و معطر داره همچنین پخش و ماندگاری بسیار بالا

من میسک لدر رو خریدم که شبیه مگاماره اس ؛ خنک و تلخ ؛موندگاری رو لباس تا یک هفته حتی اگه لباس شسته شه🤦‍♀️ پخش بو عالی

سلام منم دیپ اوشن رو سمپلش رو گرفتم پخش خوبی داره ماندگاریش کلافه کنندس، من رابحش رو نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم

در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من فقط دیپ اوشن رو تست کردم که من تاحالا عطری رو مشابه‌ش ندیدم بوی خاص و معطر داره همچنین پخش و ماندگاری بسیار بالا

سلام دوست عزیزم 💚

بله دیپ اوشن رو گرفتم. برای شامه من بویی بین آزارو پورهوم + اینترلود داشت.

ماندگاری بالایی داره اما پخش متوسط روبه بالا.

در پاسخ به نیلوفر فرزان :

من میسک لدر رو خریدم که شبیه مگاماره اس ؛ خنک و تلخ ؛موندگاری رو لباس تا یک هفته حتی اگه لباس شسته شه🤦‍♀️ پخش بو عالی

بله دکانت میسک لدر رو‌ تست داشتم رایحه ای شبیه مگاماره(اندکی گرمتر) داشت. ماندگاری و پخش خوب اما پرفورمنس به مدل دیپ اوشن نمیرسید...

در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام منم دیپ اوشن رو سمپلش رو گرفتم پخش خوبی داره ماندگاریش کلافه کنندس، من رابحش رو نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم

سلام و عرض ادب💚

رایحه جدیدی بود

برای شامه بنده یه چیزی بین اینترلود بود و آزارو پورهوم

من میسک لدر و کورنیش یا کورنیچ از این برندو داشتم واقعا برند باکیفیت و خوبیه پخش و ماندگاریش نسبت به خیلی از برندای شناخته شده خیلی خوبه مخصوصا میسک لدر که پخش و ماندگاری وحشتناکی داره در کل ارزش خرید داره ولی چون 50 میل هستن زود تموم میشه مخصوصا من که با عطر دوش میگیرم 😁

در پاسخ به رضا دانش :

من میسک لدر و کورنیش یا کورنیچ از این برندو داشتم واقعا برند باکیفیت و خوبیه پخش و ماندگاریش نسبت به خیلی از برندای شناخته شده خیلی خوبه مخصوصا میسک لدر که پخش و ماندگاری وحشتناکی داره در کل ارزش خرید داره ولی چون 50 میل هستن زود تموم میشه مخصوصا من که با عطر دوش میگیرم 😁

ممنون دوست عزیز 💚 کورنیش شبیه چه کاری بود؟

علی علی
1403/06/13

من هارمونی رو از این برند تست کردم 

رایحه ای معتدل و بسیار جنتلمنی بود

Amirreza Amirreza
1403/06/13
در پاسخ به احمدرضا :

سلام دوست عزیزم 💚

بله دیپ اوشن رو گرفتم. برای شامه من بویی بین آزارو پورهوم + اینترلود داشت.

ماندگاری بالایی داره اما پخش متوسط روبه بالا.

درود.میشه در رابطه با کیفیت رایحه ش هم نظرتونو بفرمایید؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟