علی مخلص علی مخلص
16
1403/06/12

عطر با لباس رسمی

سلام دوستان وقتتون بخیر

ی سوال داشتم ازتون

میشه عطری معرفی کنین که توی پاییز و زمستون با لباس رسمی ست شه

من پاییز و زمستون تا تابستون لباس رسمی و کت و شلوار میپوشم با این تیپ چه عطری پیشنهاد میکنین

راستش زیاد با عطر های سرد هم حال نمیکنم یا صابونی دوس دارم اون حس مردانه و قوی و از عطر بگیرم اگه میشه در راهنمایی کنین ممنون 

در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من آخرش درست متوجه نشدم فکر کنم منظورتون این بود که بوی صابونی دوست ندارید وگرنه میخواستم ساواج الکسیر معرفی کنم

African Leather #ممو پاریس آفریکن لدر African Leather    یکی از عطرای قدرتمند با تیپ رسمی 

ممنون از راهنماییتون

اشتباه تایپی شده صابونی دوس ندارم اصلا

در پاسخ به علی :

درود دوست گرامی

لطفا بفرمایید از چه تیپ روایحی خوشتون میاد و تا چه قیمتی تصمیم دارید هزینه کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم

راستش قبلا بلک افغان و لالیک و آمواج اینترلود امتحان کردم بیشتر دوس دارم ی چیز قوی باشه ولی نه اینکه سر درد بیاره برای خودم یا اطرافیان ی چیز خاص کاش تونسته باشم منظورم و برسونم 

قیمت هم والا فعلا نمیتونم بگم چون اگه چیزی واقعا به دلم بشینه هزینه میکنم 

علی علی
1403/06/13
در پاسخ به علی مخلص :

راستش قبلا بلک افغان و لالیک و آمواج اینترلود امتحان کردم بیشتر دوس دارم ی چیز قوی باشه ولی نه اینکه سر درد بیاره برای خودم یا اطرافیان ی چیز خاص کاش تونسته باشم منظورم و برسونم 

قیمت هم والا فعلا نمیتونم بگم چون اگه چیزی واقعا به دلم بشینه هزینه میکنم 

اگر به لالیک انک نواغ (مشکی) علاقمند شدین ولی پخش بوی بهتر می‌خواین یکاری تو فضای مشابه ولی با رایحه متفاوت پیشنهاد میکنم مورد زیر رو حتما تست بفرمایید پخش بوی خوب و به خصوص ماندگاری بسیار عالی داره

Dignified #هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified  

تو سبک بلک افغان هم که دوستان جرنی امواج رو بهتون پیشنهاد کردند عالیه 

Journey for Men #آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men 

در پاسخ به علی :

اگر به لالیک انک نواغ (مشکی) علاقمند شدین ولی پخش بوی بهتر می‌خواین یکاری تو فضای مشابه ولی با رایحه متفاوت پیشنهاد میکنم مورد زیر رو حتما تست بفرمایید پخش بوی خوب و به خصوص ماندگاری بسیار عالی داره

Dignified #هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified  

تو سبک بلک افغان هم که دوستان جرنی امواج رو بهتون پیشنهاد کردند عالیه 

Journey for Men #آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men 

ممنون از راهنماییتون 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟