سلام دوستان وقتتون بخیر
ی سوال داشتم ازتون
میشه عطری معرفی کنین که توی پاییز و زمستون با لباس رسمی ست شه
من پاییز و زمستون تا تابستون لباس رسمی و کت و شلوار میپوشم با این تیپ چه عطری پیشنهاد میکنین
راستش زیاد با عطر های سرد هم حال نمیکنم یا صابونی دوس دارم اون حس مردانه و قوی و از عطر بگیرم اگه میشه در راهنمایی کنین ممنون
سلام دوست عزیز
من آخرش درست متوجه نشدم فکر کنم منظورتون این بود که بوی صابونی دوست ندارید وگرنه میخواستم ساواج الکسیر معرفی کنم
#ممو پاریس آفریکن لدر African Leather یکی از عطرای قدرتمند با تیپ رسمی
ممنون از راهنماییتون
اشتباه تایپی شده صابونی دوس ندارم اصلا
درود دوست گرامی
لطفا بفرمایید از چه تیپ روایحی خوشتون میاد و تا چه قیمتی تصمیم دارید هزینه کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
راستش قبلا بلک افغان و لالیک و آمواج اینترلود امتحان کردم بیشتر دوس دارم ی چیز قوی باشه ولی نه اینکه سر درد بیاره برای خودم یا اطرافیان ی چیز خاص کاش تونسته باشم منظورم و برسونم
قیمت هم والا فعلا نمیتونم بگم چون اگه چیزی واقعا به دلم بشینه هزینه میکنم
راستش قبلا بلک افغان و لالیک و آمواج اینترلود امتحان کردم بیشتر دوس دارم ی چیز قوی باشه ولی نه اینکه سر درد بیاره برای خودم یا اطرافیان ی چیز خاص کاش تونسته باشم منظورم و برسونم
قیمت هم والا فعلا نمیتونم بگم چون اگه چیزی واقعا به دلم بشینه هزینه میکنم
اگر به لالیک انک نواغ (مشکی) علاقمند شدین ولی پخش بوی بهتر میخواین یکاری تو فضای مشابه ولی با رایحه متفاوت پیشنهاد میکنم مورد زیر رو حتما تست بفرمایید پخش بوی خوب و به خصوص ماندگاری بسیار عالی داره
#هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified
تو سبک بلک افغان هم که دوستان جرنی امواج رو بهتون پیشنهاد کردند عالیه
#آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men
اگر به لالیک انک نواغ (مشکی) علاقمند شدین ولی پخش بوی بهتر میخواین یکاری تو فضای مشابه ولی با رایحه متفاوت پیشنهاد میکنم مورد زیر رو حتما تست بفرمایید پخش بوی خوب و به خصوص ماندگاری بسیار عالی داره
#هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified
تو سبک بلک افغان هم که دوستان جرنی امواج رو بهتون پیشنهاد کردند عالیه
#آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men
ممنون از راهنماییتون