Najme Najme
2
1403/06/14

درخواست عطر با رایحه آدامس خرسی بوم بوم و ویتامین سی (انرژی زا)

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز 

من یه عطر با رایحه ادامس خرسی و بوم بوم و ویتامین سی (انرژی زا) یچیزی تو این مایه ها میخوام ، اگر امکانش هست و تجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

یک عطر بهم معرفی کردند با این روایح اسمش بن بن ویکتور اند رولف بود ک هنوز نخریدم 

شما پیشنهادی دارید یا این پیشنهاد رو تایید میکنید!؟

Maxxine Maxxine
1403/06/15

نجمه ی عزیز، درود به شما!

در ارتباط با بُن بُن، فکر می کنم بیشترین چیزی که عموم ازش برداشت می کنند یک رایحه ی کاراملیه با پس زمینه ای گلی میوه ای. این یعنی حدس می زنم شما هم بیش از برداشت آدامس خرسی، با یک تافی کاراملی هلویی طرف بشید. البته اون پیشنهاد رو درک می کنم، جنس بوش انگار از آدامس عسلی های Lotte Spout دور نیست... جالبه! :}

حالا... برای اون آدامس خرسی ای که دنبالش هستید دو پیشنهاد دارم:  (دو پیشنهاد + یک پیشنهاد زاپاس)

Empathy #د هاوس آف عود امپاثی Empathy در دقایق ابتدایی حسابی یادآور آدامس خرسی بود برای من. یکم دسترسی بهش دشواره از اونجایی که سمپل اصل یا دستریزی ازش تا به حال به چشمم نخورده، اما شما به عنوان یک گزینه ی امتحانی مد نظر اش داشته باشید.. این هم همینطور که آقای فروشنده این بوی آدامسی رو از این عطر برداشت نمی کردند و انگار کمی هم دلخور از این انگ من به شرکت The House of Oud شدند! :)

"آدامس؟! خانوم این یک برند قدر ایتالیایی ست..." 

اما من همچنان پای این پیشنهاد هستم :}

Toy 2 Bubble Gum #موسچینو توی 2 بابل گام Toy 2 Bubble Gum  بوی اسانس توتی فروتی داره.. اسانس به کار برده شده در غالب آدامس های بادکنکی. هرچند تمام عطر این رایحه ماندگار نیست و پس از گذشت بیست دقیقه، یحتمل مثل من دنبال اون آدامس بگردید و در عوض یک رایحه ی رُزی استاندارد و صاف و ساده تحویل بگیرید اما سمپل اصل شرکت موسکینو از این رایحه احتمالا موجود باشه برای خرید هنوزم.

پبشنهاد آخرم هم برای شما احتراما اینه که عطری رو صرف پیشنهاد سایرین، چشم بسته و بدون شناخت اولیه خود بزرگوارتون، به صورت شیشه کامل تهیه نکنید! 

متاسفانه برای اون انرژی زا چیزی برای ارائه ندارم و بسیار مشتاق دیدن پیشنهاد دیگر عزیزانم :)

سلام

ازشرکت الحمبرا

سپتر مالاکیت رو تست کنید 

احتمال زیاد به سلیقتون نزدیکه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟