سلام و عرض ادب
عطر تنباکویی تا 6 تومن با این مشخصات هست؟
تلخ باشه و مثل بولگاری من این بلک حالت ادویهای و شیرینطور نداشته باشه
پرفورمنس قابل قبول داشته باشه مثل باربری لندن 20 دقیقهای نباشه!
حس دارویی که تو مانسرا رد توباکو هست (و یه کوچولو در گرلن لهوم حس میکنم ازش) رو هم نداشته باشه
فرانک بوکلت توباکو رو تست نکردم. کدوم یک از این ویژگیها رو داره بنظرتون؟
سپاس
فرانک بوکلت یکی از بهترین هاس ولی شاید یکم اون شیرینی رو برات تداعی کنه... اینا رو تست کن ببین فاکتورهایی که میخوای رو بهت میده...
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
#دولچه گابانا پورهوم اینتنسو (دولچی گبانا پور هم اینتنس) Pour Homme Intenso
فرانک بوکلت یکی از بهترین هاس ولی شاید یکم اون شیرینی رو برات تداعی کنه... اینا رو تست کن ببین فاکتورهایی که میخوای رو بهت میده...
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
حتما
ممنونم از راهنماییتون 🌹
البته جناب دانیال مورد دومی که گفتین اگه خاطرم باشه تست داشتم حال و هوای افترشیوی مثل ابرکرومبی فیرس داشت و چندان تنباکویی نبود. اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
البته جناب دانیال مورد دومی که گفتین اگه خاطرم باشه تست داشتم حال و هوای افترشیوی مثل ابرکرومبی فیرس داشت و چندان تنباکویی نبود. اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
از معدود معتدل هایی هست که نت تنباکو با زیرکی توش قرار داره ...والا نه من رد پایی از ابرکرومبی توش نمیبینم... تنباکو رو من کامل میگیرم ازش. عطر خوبیه ولی مهجور مونده
از معدود معتدل هایی هست که نت تنباکو با زیرکی توش قرار داره ...والا نه من رد پایی از ابرکرومبی توش نمیبینم... تنباکو رو من کامل میگیرم ازش. عطر خوبیه ولی مهجور مونده
اوکی
در اسرع وقت میرم سراغ تستشون 🙏
به به آقا مهرداد با عکس جدید
ممنون از راهنماییتون 🙏
اون سایتی که دکانتشو داره و آدرسشو نوشته کاشانک اوکیه دیگه؟
به به آقا مهرداد با عکس جدید
ممنون از راهنماییتون 🙏
اون سایتی که دکانتشو داره و آدرسشو نوشته کاشانک اوکیه دیگه؟
قربونت آقا محسن
اگه منظورت تی... میتو هست که آره ،وگرنه سایت دیگهای ندیدم دکانت این کارو داشته باشه .
اگه گیر نیاوردی جایی بفرستم برات دکانتشو .
یه مورد دیگه
اگه تا ۶ تومن اوکی هستی یه کوچولو دیگه بزاری روش با حدود ۸ و خوردی میتونی تستر آمواج جورنی رو بگیری ،که یک کار بی نقص تنباکوییه .
تلخ ،گیرا ،کاریزماتیک و جنتلمن ،با پرفورمنس خوب
قربونت آقا محسن
اگه منظورت تی... میتو هست که آره ،وگرنه سایت دیگهای ندیدم دکانت این کارو داشته باشه .
اگه گیر نیاوردی جایی بفرستم برات دکانتشو .
درود
نه اونکه حسن شهرتش تایید شده و متاسفانه نداره اینو
یه سرچ بزنی میاره اولشم تی داره :)
.
درمورد جورنی که گفتی حرف نداره ها ولی این تم عربیطورش رو یخورده دوست ندارم. در ضمن پخش وحشتناکی داره وقتایی که سر کار از آسانسور استفاده میکنم میترسم ملت فحش بدن 😂.
راستی میسون ماژیلا جز کلاب چی؟ اون چطوره از نظرت؟