محسن محسن
16
1403/06/15

مشورت درمورد عطر تنباکویی

سلام و عرض ادب 

عطر تنباکویی تا 6 تومن با این مشخصات هست؟

تلخ باشه و مثل بولگاری من این بلک حالت ادویه‌ای و شیرین‌طور نداشته باشه

پرفورمنس قابل قبول داشته باشه مثل باربری لندن 20 دقیقه‌ای نباشه!

حس دارویی که تو مانسرا رد توباکو هست (و یه کوچولو در گرلن لهوم حس میکنم ازش) رو هم نداشته باشه

فرانک بوکلت توباکو رو تست نکردم. کدوم یک از  این ویژگی‌ها رو داره بنظرتون؟

سپاس

مهرداد مهرداد
1403/06/16
در پاسخ به محسن :

درود

نه اونکه حسن شهرتش تایید شده و متاسفانه نداره اینو

یه سرچ بزنی میاره اولشم تی داره :)

درمورد جورنی که گفتی حرف نداره ها ولی این تم عربی‌طورش رو یخورده دوست ندارم. در ضمن پخش وحشتناکی داره وقتایی که سر کار از آسانسور استفاده میکنم می‌ترسم ملت فحش بدن 😂. 

راستی میسون ماژیلا جز کلاب چی؟ اون چطوره از نظرت؟ 

تی...نو رو میگی احتمالا.

من تا بحال خرید نداشتم ازش ،میخوای از بچه‌ها بپرس

فکر نمیکنم فیک فروش باشه !

(( در کل بخوام ساده بگم افنان توباکو راشو ؛ حدود ۳۰ درصد عوود وود تام فورد رو بهش تنباکوی خشک اضافه کن با یه حالت دودی_گازوئیلی خفیف توی بیس کار . کار سنگین و خشنی هست کاملا و مردونه ))

جازکلاب ولی تنباکوش فرق داره ،یه تنباکوی ملس و نازه در کنار نت بوزی و مقدار کمی وانیل . با پرفورمنس کاملا متوسط .

در مجموع یه عطر ملوس و اغواگره ،که یه مقدار شبیه گرلن‌‌های سری لهوم هم هست( حدود ۲۰ درصد ) و رایحه بسیار خوش ساخت ،حیف که پخشش پایینه فقط .

در مجموع برای زمستون و توی این حوالی رایحه من با بودجه ۶ تومنی که داری من ،افنان توباکو راش که 80ml هست رو بهت پیشنهاد میکنم 

و با بقیه پولت هم عطر سنت استوری 24 گلد رو میتونی بخری ۱۰۰ml حوالی ۳ تومن در میاد .

یه کپی بی نقص از عود سیو د کینگ ،محشره این کار.

پخش بوش بهتر از متوسطه ،ماندگاریش خوب.

عطرا...مین دکانتشو داره ،پیشنهاد میکنم اینم .

دقیقا با ۶ تومن زمستون امسالو میبندی .

محسن محسن
1403/06/17
در پاسخ به مهرداد :

تی...نو رو میگی احتمالا.

من تا بحال خرید نداشتم ازش ،میخوای از بچه‌ها بپرس

فکر نمیکنم فیک فروش باشه !

(( در کل بخوام ساده بگم افنان توباکو راشو ؛ حدود ۳۰ درصد عوود وود تام فورد رو بهش تنباکوی خشک اضافه کن با یه حالت دودی_گازوئیلی خفیف توی بیس کار . کار سنگین و خشنی هست کاملا و مردونه ))

جازکلاب ولی تنباکوش فرق داره ،یه تنباکوی ملس و نازه در کنار نت بوزی و مقدار کمی وانیل . با پرفورمنس کاملا متوسط .

در مجموع یه عطر ملوس و اغواگره ،که یه مقدار شبیه گرلن‌‌های سری لهوم هم هست( حدود ۲۰ درصد ) و رایحه بسیار خوش ساخت ،حیف که پخشش پایینه فقط .

در مجموع برای زمستون و توی این حوالی رایحه من با بودجه ۶ تومنی که داری من ،افنان توباکو راش که 80ml هست رو بهت پیشنهاد میکنم 

و با بقیه پولت هم عطر سنت استوری 24 گلد رو میتونی بخری ۱۰۰ml حوالی ۳ تومن در میاد .

یه کپی بی نقص از عود سیو د کینگ ،محشره این کار.

پخش بوش بهتر از متوسطه ،ماندگاریش خوب.

عطرا...مین دکانتشو داره ،پیشنهاد میکنم اینم .

دقیقا با ۶ تومن زمستون امسالو میبندی .

درود مجدد مهرداد عزیز

خیلی خیلی ممنونم از پیشنهاداتت 🙏

آقا ما طاقت نیاوردیم دکانت توباکو راش رو سفارش دادیم. بوی لواشک میده😑 با توجه به این و همچنین کامنت جناب دانیال یحتمل بنده مفهوم تنباکو رو به درستی متوجه نشدم! 

سراغ تست سنت استوری 24 گلد هم حتما خواهم رفت. 

پ ن 1: بهمراه دکانت توباکو راش دکانت بیوفرت کر د نویر هم سفارش دادم. سنگین و باکلاس و پیچیده است! 

پ ن 2: قبلا لالیک لدرکاپر رو تست داشتم، بنظرم تا حد زیادی شبیه توباکو راشه. اگه این سبکی علاقه داری شاید خوشت بیاد. کام...... فیوم قبلا دکانتش رو داشت. 

مهرداد مهرداد
1403/06/17
در پاسخ به محسن :

درود مجدد مهرداد عزیز

خیلی خیلی ممنونم از پیشنهاداتت 🙏

آقا ما طاقت نیاوردیم دکانت توباکو راش رو سفارش دادیم. بوی لواشک میده😑 با توجه به این و همچنین کامنت جناب دانیال یحتمل بنده مفهوم تنباکو رو به درستی متوجه نشدم! 

سراغ تست سنت استوری 24 گلد هم حتما خواهم رفت. 

پ ن 1: بهمراه دکانت توباکو راش دکانت بیوفرت کر د نویر هم سفارش دادم. سنگین و باکلاس و پیچیده است! 

پ ن 2: قبلا لالیک لدرکاپر رو تست داشتم، بنظرم تا حد زیادی شبیه توباکو راشه. اگه این سبکی علاقه داری شاید خوشت بیاد. کام...... فیوم قبلا دکانتش رو داشت. 

مبارکه محسن جان 

بوی لواشک که .. ترش نباید باشه‌ها ،توباکو راش تلخ و گزنده‌س اگه لواشک طور نیست ،نمیدونم 

شایدم به شامه تو اینطوری بود . ولی دوباره زیر کولر یا هوای خنک تستش کن بگو نظرتو . 

پخش و موندگاریش چزور بود بنظر خودت؟

و اینکه نه دیگه تو این سبک برای من کافیه ،ولیبیوفرت که گفتی یه کم قلقلکم داد ،اگه اونقدی مالیخولیایی و عجیب نباشه شاید ترغیب شدم به تستش😉

فرهاد فرهاد
1403/06/17

درود بر شما

همون توباکو فرانک بوکلت به نسبت قیمتش کار خیلی خوبیه و کاملا تنباکوییه   البته خیلی کم شیرین میزنه اما به نظرم تستش کنی میپسندی

مارلی هرود هم خیلی خوش بازخورده و حجم پاینترش رو میتونی با 6 ت بگیری

محسن محسن
1403/06/19
در پاسخ به مهرداد :

مبارکه محسن جان 

بوی لواشک که .. ترش نباید باشه‌ها ،توباکو راش تلخ و گزنده‌س اگه لواشک طور نیست ،نمیدونم 

شایدم به شامه تو اینطوری بود . ولی دوباره زیر کولر یا هوای خنک تستش کن بگو نظرتو . 

پخش و موندگاریش چزور بود بنظر خودت؟

و اینکه نه دیگه تو این سبک برای من کافیه ،ولیبیوفرت که گفتی یه کم قلقلکم داد ،اگه اونقدی مالیخولیایی و عجیب نباشه شاید ترغیب شدم به تستش😉

چندین و چند بار بوییدم بازم همون حالته 

بله حتما به قول شما در هوای سرد هم باید امتحان بشه

پخش و ماندگاری و خطی نبودنش قابل قبول بود واقعا و نمیشه لیبل عربی سطح پایین بهش زد

😂 مالیخولیایی نیست اونطور ولی تو هوای سرد برای کوتاه مدت (یکی دو ساعت) با لباس رسمی چیز جالبیه. بازم باید بیشتر با اینا ور برم ابعاد پنهانشون کشف بشه 😁

امروز فردا هم میرم سراغ سنت استوری 

محسن محسن
1403/06/19
در پاسخ به فرهاد :

درود بر شما

همون توباکو فرانک بوکلت به نسبت قیمتش کار خیلی خوبیه و کاملا تنباکوییه   البته خیلی کم شیرین میزنه اما به نظرم تستش کنی میپسندی

مارلی هرود هم خیلی خوش بازخورده و حجم پاینترش رو میتونی با 6 ت بگیری

درود

حقیقتا خیلی خیلی از ظاهر باتلش خوشم اومده منتظر بودم چند نفر تایید کنن ذهنم متقاعد بشه :)) ولی خب تجربه نشون داده عطر و کتاب رو نباید از روی باتل و جلد قضاوت کرد و به قول دوستان جایی که دکانت هست بلایندبای حرام است...

خوشبختانه دکانت پیشنهاد دومتون هرود هم سایتها دارن. در اسرع وقت امتحانش میکنم. 

ممنونم 🙏

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟