aydin v aydin v
10
1403/06/17

برای خرید ادکلن مناسب به کمکتون نیازمندم 😁

با سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی 

من جنوب کشور زندگی میکنم ( بندرعباس ) و خب همونجوری که میدونید هوا اینجا به شدت شرجیه هم تو تابستون هم زمتستون و اب و هوا تو زمستون مثل بهار تهران میشه ( دما تو شب میشه چیزی بین 13 14 درجه تا 21 22 )

من یه ادکلن میخوام که تو این اب و هوا به خصوص تو زمستون بتونم استفاده کنم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم برام بنویسید و صد البته که من بیشتر تو فضای بسته از ادکن استفاده میکنم 

یه چند تا ادکلن خاص هم مدنظر خودمه ولی نمیدونم مناسب اینجا هست یا خیر 

براتون مینویسم بگید که میتونن مناسب باشن یا نه 

مارلی پگاسوس ( عاشقشم ) 

مارلی گرینلی 

مارلی لیتون 

تام فورد توسکان لدر 

تام فرد توباکو وانیل 

تام فورد فاکینگ فابیولس

تق هرمس 

مارلی گالووی 

مارلی کارلایل

مارلی گودولفین

مارلی التیر

مارلی سدلی 

میدونم خیلی از این ادکن ها شاید برای فصول سرد سال باشن ولی میخواستم بدونم برای اینجا که اب و هوا به این صورته هم مناسبه یا خیر 

خلاصه که یه ادکلن خوش بازخورد میخوام که مناسب اب و هوای اینجا هم باشه مخصوصا خانوم ها هم خوششون بیاد 😁

[EDITED] 1403/06/18 11:02
Ali Asghar Ali Asghar
1403/06/17

سلام دوست عزیز

من فقط بعضیاشو تست داشتم

پگاسوس توی دمای زیر 20 درجه خوبه (کلا هم مناسب شبه)

تق هرمس هم گزینه خوبیه هم رایحه‌ش هم طبعش برای هوای بندرعباس

جدا ازین ها، من آیریش لدر رو خیلی به شما پیشنهاد میکنم چون هم طبع معتدلی داره، هم کاریزماتیکه، هم گزینه عالی برای عطر امضاست. اگه تونستید تستش کنید تا متوجه بشید سلیقه شما هست یا نه

دوستان دیگه هم نظراتشون رو میگن تا بهتر تصمیم بگیرید

aydin v aydin v
1403/06/18
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من فقط بعضیاشو تست داشتم

پگاسوس توی دمای زیر 20 درجه خوبه (کلا هم مناسب شبه)

تق هرمس هم گزینه خوبیه هم رایحه‌ش هم طبعش برای هوای بندرعباس

جدا ازین ها، من آیریش لدر رو خیلی به شما پیشنهاد میکنم چون هم طبع معتدلی داره، هم کاریزماتیکه، هم گزینه عالی برای عطر امضاست. اگه تونستید تستش کنید تا متوجه بشید سلیقه شما هست یا نه

دوستان دیگه هم نظراتشون رو میگن تا بهتر تصمیم بگیرید

خیلی ممنون حتما تست میکنمش 

واقعا کلافه شدم اب وهوا یه جوریه که یه طیف وسیع از ادکلن هارو نمیشه زد اینجا حتی تو زمستون فک کنم توسکان لدر حتی برای زمستون اینجا هم زیاد مناسب نباشه 

مدت طولانیه از ادکلن هایی مثل دیور ساواج و کرید اونتوس و بلو شنل و مگاماره و اینجور ادکلن های خنک معروف استفاده میکنم ولی خب هم برام خیلی تکراری شدن هم اینکه واقعا تو شهر که میری همه همین بو رو میدن 😁

صد البته که مانگاری اکثرشون برام تو این هوا راضی کننده نیست مخصوصا کرید اونتوس 

دنبال یه ادکلن میگردم که برام جدید باشه و بتونم بازخورد خوبی ازش تو این اب هوا بگیرم 

Ali Asghar Ali Asghar
1403/06/18
در پاسخ به aydin v :

خیلی ممنون حتما تست میکنمش 

واقعا کلافه شدم اب وهوا یه جوریه که یه طیف وسیع از ادکلن هارو نمیشه زد اینجا حتی تو زمستون فک کنم توسکان لدر حتی برای زمستون اینجا هم زیاد مناسب نباشه 

مدت طولانیه از ادکلن هایی مثل دیور ساواج و کرید اونتوس و بلو شنل و مگاماره و اینجور ادکلن های خنک معروف استفاده میکنم ولی خب هم برام خیلی تکراری شدن هم اینکه واقعا تو شهر که میری همه همین بو رو میدن 😁

صد البته که مانگاری اکثرشون برام تو این هوا راضی کننده نیست مخصوصا کرید اونتوس 

دنبال یه ادکلن میگردم که برام جدید باشه و بتونم بازخورد خوبی ازش تو این اب هوا بگیرم 

قربان شما

کار های برند فنک رو زیر نظر داشته باشید

عطراشون پخش و ماندگاری بسیار بالایی دارن همچنین قیمتاشون عالیه. من دیپ اوشن رو تست کردم کار خنک و عملکرد عالی خط بوی 2.3 متری داره. از نظر بازخورد من از 2 نفر بازخورد گرفتم ولی خوب رایحه همه پسندی نیست و کمی خاصه. سایت ع.ط.ر.ا.م.ی.ن عطراشو داره (به علاوه دکانت)

aydin v aydin v
1403/06/18
در پاسخ به Ali Asghar :

قربان شما

کار های برند فنک رو زیر نظر داشته باشید

عطراشون پخش و ماندگاری بسیار بالایی دارن همچنین قیمتاشون عالیه. من دیپ اوشن رو تست کردم کار خنک و عملکرد عالی خط بوی 2.3 متری داره. از نظر بازخورد من از 2 نفر بازخورد گرفتم ولی خوب رایحه همه پسندی نیست و کمی خاصه. سایت ع.ط.ر.ا.م.ی.ن عطراشو داره (به علاوه دکانت)

خیلی ممنون بابت راهنمایی خوبت 

بقیه دوستان هم اگر نظراتشون رو بگن ممنون میشم 

aydin v aydin v
1403/06/18
در پاسخ به دانیال :

خیلی ممنون

اخر هفته  میخوام برم یه چندتایی ادکلن تست کنم اینم حتما تست میکنم 

Ali Asghar Ali Asghar
1403/06/18
در پاسخ به aydin v :

خیلی ممنون بابت راهنمایی خوبت 

بقیه دوستان هم اگر نظراتشون رو بگن ممنون میشم 

خواهش میکنم♡

سلام به نظرم برند سرجف هم بهش نگاهی داشته باشید مثلا فیرو فکر میکنم خیلی خوب باشه تو هوای خیلی گرم من فقط اونو میتونم بزنم یا مفیستو مورد علاقه خود بنده نیست اما طرفدار زیاد داره احتمال داره شما خوشتون بیاد 

رجیو سنگینه یه مقدار اما بازم معتدل و پخش و ماندگاری خیلی خوبی داره 

ادکلن دیگری که بخوام بگم ژان پل گوتیه اولترا میل به نظرم کار خوب و معتدلی هست 

aydin v aydin v
1403/06/19
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام به نظرم برند سرجف هم بهش نگاهی داشته باشید مثلا فیرو فکر میکنم خیلی خوب باشه تو هوای خیلی گرم من فقط اونو میتونم بزنم یا مفیستو مورد علاقه خود بنده نیست اما طرفدار زیاد داره احتمال داره شما خوشتون بیاد 

رجیو سنگینه یه مقدار اما بازم معتدل و پخش و ماندگاری خیلی خوبی داره 

ادکلن دیگری که بخوام بگم ژان پل گوتیه اولترا میل به نظرم کار خوب و معتدلی هست 

خیلی ممنون دوست عزیز 

یه سوال داشتم ادکلن هایی که تو سبک توسکان لدر و فاکینگ فابیولس و مارلی پگاسوس هستن هم میتونه برای اینجا مناسب باشه ؟ برای استفاده توی شب توی محیط های بسته مخوصصا مثل رستوران 

در پاسخ به aydin v :

خیلی ممنون دوست عزیز 

یه سوال داشتم ادکلن هایی که تو سبک توسکان لدر و فاکینگ فابیولس و مارلی پگاسوس هستن هم میتونه برای اینجا مناسب باشه ؟ برای استفاده توی شب توی محیط های بسته مخوصصا مثل رستوران 

خواهش میکنم به نظرم اینجور ادکلن هارو فقط بتونید سه چهار ماه از سال تو بندرعباس استفاده کنید اواخر پاییز و زمستون ولی بهتر تو فضای بسته نباشه یا حداقل با تعداد پاف کمتر استفاده بشه 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟