سلام به کاربران عزیز عطر افشان یه عطر شیک ومجلسی میخوام برا تابستون
که پخش بو خوبی داشته باشه از اونا که راه میری بوش دنبالت میاد
عطر دیزی خریدم خوبه بوشو خیلی دوسدارم ولی سبکه و به درد جا ها رسمی نمیخوره
عطری که حال و هواش کمی رسمی باشه خط بو داشته باشه قیمت هم معقول باشه معرفی کنید ممنون
درود دوست عزیز
تیزیانا ترنزی کیرکه و اوریون
اربا پورا
مارلی گلووی
اورتو پاریسی مگاماره
تو قیمت های مناسب با اون پخش بوی مد نظر شما و سنگین بودن رایحه من فقط وومنیتی تو ذهنم هست.
کلا عطرهای خنک زنونه زیاد توشون رسمی و مجلسی و پخش بوی بالا توامان من ندیدم. با اینحال لایت بلو اینتنس و لئو دیسه پیور و ولنتینو دونا رز ورد و هرمس ژوغ رو میتونم بگم خنک هایین که پخش بوی مناسبی دارن و به خاطر کمتر گلی و شیرین بودن، تم رسمی تری دارن نسبت به دیزی و مشابه هاش.
درود دوست عزیز
تیزیانا ترنزی کیرکه و اوریون
اربا پورا
مارلی گلووی
اورتو پاریسی مگاماره
تشکر👌🏻
تو قیمت های مناسب با اون پخش بوی مد نظر شما و سنگین بودن رایحه من فقط وومنیتی تو ذهنم هست.
کلا عطرهای خنک زنونه زیاد توشون رسمی و مجلسی و پخش بوی بالا توامان من ندیدم. با اینحال لایت بلو اینتنس و لئو دیسه پیور و ولنتینو دونا رز ورد و هرمس ژوغ رو میتونم بگم خنک هایین که پخش بوی مناسبی دارن و به خاطر کمتر گلی و شیرین بودن، تم رسمی تری دارن نسبت به دیزی و مشابه هاش.
تشکر👌🏻ممنون😍
سلام
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#کورلوف پاریس کورلوف لیدی Korloff Lady
#هرمس ژور دهرمس ابسولو Jour d'Hermes Absolu
#ایسه میاکه لئو د ایسه زنانه L'Eau d'Issey for Women
#استی لودر مدرن موس Modern Muse
#الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP
سلام
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#کورلوف پاریس کورلوف لیدی Korloff Lady
#هرمس ژور دهرمس ابسولو Jour d'Hermes Absolu
#ایسه میاکه لئو د ایسه زنانه L'Eau d'Issey for Women
#استی لودر مدرن موس Modern Muse
#الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP
ممنون عزیز دلم💖😍
ممنون عزیز دلم💖😍
خواهش میکنم...اینها هم رسمی و با خط بوی مناسبند ... خنک نیستند مثل قبلیها، ولی برای شبهای تابستون در فضای داخل جواب میدن
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
#دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance
خواهش میکنم...اینها هم رسمی و با خط بوی مناسبند ... خنک نیستند مثل قبلیها، ولی برای شبهای تابستون در فضای داخل جواب میدن
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
#دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance
ممنون 👌🏻