سلام. وقت همه دوستان بخیر. تولد همسرم در پیشه. میخواستم بهم پیشنهاد یه عطر خوب بدین که برای سن 45 سال مناسب باشه.
یه توضیحاتی درباره سلیقه شون باید بدید وگرنه همه همینطوری یه چیزی رندوم پیشنهاد میدن. چند تا نمونه از عطرها و ادکلن هایی که دوست داشتن چیا بوده؟
به نظر من هم علاوه بر موردی که خانم شهرزاد گفتن از ویژگیهای شخصیتیشون (جدی یا شوخ بودن، برونگرا یا درونگرا بودن و ...) و همچنین تیپ و استایلشون هم بیشتر بگید تا دوستان پیشنهادات بهتر و دقیقتری بتونن بدن.
ممنون از پیشنهادتون.بله قبلا داشتن ادکلن خوشبویی هستش 🌷
ممنون از پیشنهادتون🌷🌿
یه توضیحاتی درباره سلیقه شون باید بدید وگرنه همه همینطوری یه چیزی رندوم پیشنهاد میدن. چند تا نمونه از عطرها و ادکلن هایی که دوست داشتن چیا بوده؟
ایشون بیشتر رایحه های قدیمی که معمولا امتحانش رو پس داده رو دوست داره. من خودم عطرشناس و عطرباز نیستم ولی میدونم رایحه های کرید اونتوس، مون بلان یا لالیک مشکی (انکر نویر) رو دوست داره. آدم تقریبا درونگرایی هستن. تیپشون معمولا اسپرته ولی با توجه به سنشون من ادکلن مخصوص به آقایون میانسال و جاافتاده رو میپسندم
ساواج دیور بلوشنل مرسدس
به نظر من هم علاوه بر موردی که خانم شهرزاد گفتن از ویژگیهای شخصیتیشون (جدی یا شوخ بودن، برونگرا یا درونگرا بودن و ...) و همچنین تیپ و استایلشون هم بیشتر بگید تا دوستان پیشنهادات بهتر و دقیقتری بتونن بدن.
درست فرمودید، در پاسخ به ایشون توضیحات بیشتری عرض کردم
ممنون از پیشنهادتون.بله قبلا داشتن ادکلن خوشبویی هستش 🌷
اگه دیور او ساواج قدیمی نسخه ادوتویلت رو داشتن و میپسندن میتونید نسخه پارفومش که همون حال و هوا رو داره ولی کمی گرمتر و اندکی مدرنتر هست رو بگیرید. تو این سبکای کلاسیک و جنتلمن و مردونه #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum هم به شدت پیشنهاد میکنم.
توی کارهای خاصتر و گرونتر هم #شنل سیکومور ادو پارفوم Sycomore Eau de Parfum هم تو سبک لالیک مشکی هست ولی به شدت یاکیفیتتر
اگه قرار باشه یه کار مدرنتر و تقریبا آچار فرانسه هم پیشنهاد بدم #کارولینا هررا سی اچ مردانه CH for Men واقعا همهپسند و جنتلمنه!
فقط پیشنهاد میکنم حتما از همین عطرافشان یا فروشگاههای که بهشون مطمئنید خرید کنید چون تقریبا هر عطری فیکش به وفور تو بازار و اینترنت ریخته و تشخیص اصل و فیک بودن هم واقعا سخت شده.