نازنین نازنین
12
1403/06/19

پیشنهاد شما

سلام. وقت همه دوستان بخیر. تولد همسرم در پیشه. میخواستم بهم پیشنهاد یه عطر خوب بدین که برای سن 45 سال مناسب باشه.

شهرزاد شهرزاد
1403/06/19

یه توضیحاتی درباره سلیقه شون باید بدید وگرنه همه همینطوری یه چیزی رندوم پیشنهاد میدن. چند تا نمونه از عطرها و ادکلن هایی که دوست داشتن چیا بوده؟

Jo Jo
1403/06/19

به نظر من هم علاوه بر موردی که خانم شهرزاد گفتن از ویژگی‌های‌ شخصیتیشون (جدی یا شوخ بودن، برونگرا یا درونگرا بودن و ...) و همچنین تیپ و استایلشون هم بیشتر بگید تا دوستان پیشنهادات بهتر و دقیق‌تری بتونن بدن.

نازنین نازنین
1403/06/20
در پاسخ به دانیال :

ممنون از پیشنهادتون.بله قبلا داشتن ادکلن خوشبویی هستش 🌷

نازنین نازنین
1403/06/20
در پاسخ به سورنا مقدم :

ممنون از پیشنهادتون🌷🌿

نازنین نازنین
1403/06/20
در پاسخ به شهرزاد :

یه توضیحاتی درباره سلیقه شون باید بدید وگرنه همه همینطوری یه چیزی رندوم پیشنهاد میدن. چند تا نمونه از عطرها و ادکلن هایی که دوست داشتن چیا بوده؟

ایشون بیشتر رایحه های قدیمی که معمولا امتحانش رو پس داده رو دوست داره. من خودم عطرشناس و عطرباز نیستم ولی میدونم رایحه های کرید اونتوس، مون بلان یا لالیک مشکی (انکر نویر) رو دوست داره. آدم تقریبا درونگرایی هستن. تیپشون معمولا اسپرته ولی با توجه به سنشون من ادکلن مخصوص به آقایون میانسال و جاافتاده رو می‌پسندم 

ساواج دیور  بلوشنل مرسدس 

نازنین نازنین
1403/06/20
در پاسخ به Jo :

به نظر من هم علاوه بر موردی که خانم شهرزاد گفتن از ویژگی‌های‌ شخصیتیشون (جدی یا شوخ بودن، برونگرا یا درونگرا بودن و ...) و همچنین تیپ و استایلشون هم بیشتر بگید تا دوستان پیشنهادات بهتر و دقیق‌تری بتونن بدن.

درست فرمودید، در پاسخ به ایشون توضیحات بیشتری عرض کردم

Jo Jo
1403/06/20
در پاسخ به نازنین :

ممنون از پیشنهادتون.بله قبلا داشتن ادکلن خوشبویی هستش 🌷

اگه دیور او ساواج قدیمی نسخه ادوتویلت رو داشتن و می‌پسندن میتونید نسخه پارفومش که همون حال و هوا رو داره ولی کمی گرم‌تر و اندکی مدرن‌تر هست رو بگیرید. تو این سبکای کلاسیک و جنتلمن و مردونه Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum  هم به شدت پیشنهاد میکنم. 

توی کارهای خاص‌تر و گرون‌تر هم Sycomore Eau de Parfum #شنل سیکومور ادو پارفوم Sycomore Eau de Parfum  هم تو سبک لالیک مشکی هست ولی به شدت یاکیفیت‌تر

اگه قرار باشه یه کار مدرن‌تر و تقریبا آچار فرانسه هم پیشنهاد بدم CH for Men #کارولینا هررا سی اچ مردانه CH for Men  واقعا همه‌پسند و جنتلمنه!

فقط پیشنهاد میکنم حتما از همین عطرافشان یا فروشگاه‌های که بهشون مطمئنید خرید کنید چون تقریبا هر عطری فیکش به وفور تو بازار و اینترنت ریخته و تشخیص اصل و فیک بودن هم واقعا سخت شده.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟