درود دوستان عزیز لطف میکنید یک عطر زنانه مناسب برای استفاده روزانه معرفی بفرمایید🙏🏻 مناسب پاییز و زمستون و ترجیحا شیرین باشه ، اما خاص باشه و هایپ نشده باشه. اگه از سلیقه ام بخوام بگم عطرهایی به سبک la vie est belle ، good girl ، Poison girl و وانیلی و پودری رو میپسندم اما خب دنبال یه کار خاص و مناسب استفاده روزانه برای فصل سرد هستم که رایحه سنگینی نداشته باشه. Viva la juicy و Burbbery her یا Tease creame cloud میتونن مناسب باشن؟
پیشاپیش متشکرم🙏🏻
سلام و احترام، من عطر زیر رو پیشنهاد میدم...
بلک اپیوم، لیبر،
شیرینتر با بودجه بالا : لیرا
شیرین اقتصادی: یارا - اکلایر
بلک اپیوم، لیبر،
درود بر تو مهرنوش چقدر هم سلیقه ایم
عطرهای مورد علاقه من❤️🌸
سلام و احترام، من عطر زیر رو پیشنهاد میدم...
با سلام ، خیلی ممنونم🙏🏻 اتفاقا خیلی وقته میخوام تستش کنم اما نشده ، رایحه اش طوری هست که هرروز بشه استفاده کرد؟
سلام خدیجه عزیز ممنونم از لطفت ، آره فکر میکنم ازش خیلی خوشم بیاد😍 این با نسخه la nuit معمولی خیلی تفاوت داره؟ واقعا میشه روزانه استفاده کرد؟ فکر میکردم سنگین و رسمی باشه
بلک اپیوم، لیبر،
سلام مهرنوش عزیز ممنونم از پیشنهادای خوبت ، لیبر و بلک اپیوم رو حتما تست میکنم. حقیقتش اولش دنبال یه چیزی شبیه یارا بودم ولی نه خود یارا ، چون متاسفانه اطرافم خیلی ها میپوشنش و این برام زیاد خوشایند نبود
با سلام ، خیلی ممنونم🙏🏻 اتفاقا خیلی وقته میخوام تستش کنم اما نشده ، رایحه اش طوری هست که هرروز بشه استفاده کرد؟
چرا که نه.... تست بفرمایید
چرا که نه.... تست بفرمایید
سپاسگزارم🙏🏻