سميرا_ال سميرا_ال
26
1403/06/24

به شدت به مشورتتون نياز دارم ...

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم حال تون خوب باشه

حقيقتا يه خانمى هست كه عطر براى استفاده ى شخصى ميخره و مثلا ديگه استفاده اى ازش نداره و يا خوشش نمياد رو به صورت دكانت ١٠ ميلى به مردم ميفروشه (فقطم عطرهاى لطافه كه با قيمت يك تا يك و پونصد هستش)

مشكل اينجاست كه اين خانم عطرهاى لطافه رو دكانت ١٠ ميلش رو به مردم ميده ٣٩٠ هزار تومن ! و انسان هاى ناآگاهى هم هستن كه بنده خداها بى خبر از همه جا ميرن و خريد مى كنن و خبر ندارن كه يخورده بيشتر رو همون پولشون پول بذارن باتل ١٠٠ ميلش رو مى گيرن نه با ٤٠٠ هزار تومن ، دكانت ١٠ ميلى بگيرن

.

من بهشون تو اينستا هشدار دادم كه اين كار درست نيستو تمام سايت هاى معتبر دكانت فروش اين عطرهاى لطافه رو دكانت ١٠ ميل رو گذاشتن نهايت ٢٠٠ تومن . و در جواب يك دروغ ديگه تحويلِ من دادن كه عطر نبراس لطافه يا كلا هر لطافه ى ديگه اى رو به قيمت ٦ ميليون و ٨٠٠ مى گيرن😐

.

من وجدانم قبول نمى كنه كه دارن اين حركت رو روى مردم ساده پياده مى كنن

مى خواستم ازتون سوال كنم كه بايد چى كار كنم كه به اين كارش ادامه نده ؟

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقتتون بخیر 

متاسفانه اینجور پیج ها زیاد شده تو هر محصولی بنده خودم شش ماه پیش نزدیک سه میلیون تومان پول چند قرص خارجی دادم به یک پیج اینستاگرامی که هایلایت رضایت داشت و معتبر به نظر می‌رسید و برام محصولات دکتر بیز رو فرستادن یعنی چیزایی فرستاده یود ک هیچ ربطی به سفارش من نداشت قهوه پودری و نوشیدنی انرژی زا 😐

هرچقدر پیگیری کردم فایده نداشت حتی خواستم وکیل بگیرم شکایت کنم که خود وکیل گفت بیخیال بشی بهتره چون به هیچ جا نمی‌رسی باید بیست میلیون خرج کنی خلاصه که دیگه درس گرفتم فقط از پیج هایی که سایت معتبر دارند خرید کنم متاسفانه کاریش نمیشه کرد ،کاش میشد من خودم اول از همه از همشون شکایت میکردم ولی می‌دونم نتیجه ای نداره

سلام و عرض ادب

بله دقيقا همچين مشكلى هم براى يكى از آشنايانِ ما رخ داد كه از يك پيج كه اتفاقا مغازه دار هم بود كولر گازى سفارش دادن و پولِ يك كولرِ گازى رو پرداخت كردن ولى كولرِ آبى دريافت كردن😂

.

و بله دقيقا بايد از سايت هاى معتبر و داراى نماد اعتبار فقط بايد خريد كرد

هنوز نتونستم درك كنم كه چطورى ميشه عطرى كه واسه استفاده ى شخصى خريدى رو بياى به مردم به قيمت دو برابر بفروشى 😖

در پاسخ به یاس :

سلام سمیرا خانم

پرسش شما را بصورت اتفاقی خوندم چون این قسمت زیاد توجه نمیکنم ولی کار بسیار خوبی کردید که اینجا موضوع سواستفاده این شخص را مطرح نمودید،فقط این که گفتید ایشان خانم هستن و در عطرافشان حضور دارند خواستم بگم‌ با احترام به سایر افراد محترم و اصیل این خانه نیمی باقی از کاربران سایت متاسفانه غیر واقعی و با اکانت فیک اینجا حضور دارند و فعالیت می‌کنند و طبق فرموده شما شاید این فروشنده خانم نباشه و آقا باشه و خودشو به مشتریان خانم معرفی کرده البته این فقط یک احتماله که بر مبنای نظر شخصی خودم گفتم چون در فضای مجازی افرادی که سود جون و قصد کلاهبرداری دارند شخصیت و جنسیت اصلی خودشان را رو نمایی نمی‌کنند، از دو طریق این شخص فیک و کلاهبردار را راحت میشه شناسایی کرد این که پیگیر باشید عطرهای که به مشتریان میفروشه از چه شهر و مکانی ارسال میکنه چون هر بار که نمیتونه از یک شهر مختلف بفرسته قطعا این مشخص می‌کنه که اصالتا کجاییه و کدام شهر که محل سکونتشه و حاضره داره فعالیت میکنه، دوم اگه واقعا سود جو و داره پول کلان از طریق فروش غیر قانونی به جیب میزنه راحت میتونی آدرس پیجش را به پلیس فتا بدهید که کارش مبارزه با همین سودجویان فضای سایبر یه و دو سوته پیداش می‌کنه و اکانتش را مسدود می‌کنه و دیگه بهش اجازه فعالیت نمیده،

و سوم این که بسیار سپاس از شما که به این موارد در قسمت اینستاگرام فضای مجازی دقت میکنید و توجه دارید این باعث میشه که اینگونه افراد فیک بترسند و کمتر از آدمهای ساده لوح سواستفاده کنند و دیگه نتوانند از راههای ناشایست و نامشروع درآمد زایی کنند...

سلام خانم سالمى عزيز ❤️

جنسيتشون كه خانم هستش چون از قبل مى شناختمشون و بلاگر بودن و اتفاقا از پيام هايى كه بهش دادم ويديو درست كرده و گذاشته پيجش و در حال گريه و زارى و خودزنى كه واى به من تهمت زدن 

من اين عطر لطافه رو ٦ ميليون خريدم ...

شايد سايت هاى ديگه مثل روي*ال-پر... و ونت**ينو و عطر**مين

الكل ميريزن تو عطراشون 😂

بهشم گفتم يعنى كل ايران شدن فيك فروش و فقط همون يدونه عطر لطافه ى شش ميليونى تو اصله ...

فعلا كه از اون روز تا حالا نديدم ديگه دكانتى بفروشه 

اگه هم ميخواد بفروشه خب بفروشه ولى با قيمت درست و عاقلانه

وگرنه هم تو همين عطرافشان معرفى ش مى كنم

هم هزارجاى ديگه ...

و در اخر اينكه خانم سالمى عزيز از بعد از ماجراى كور**ش كمپ**ى تصميم گرفتم كه حداقل اگه كسى جلوى من راه كج رفت من ديگه سكوت نكنم و به اندازه ى توان خودم واكنش نشون بدم .

به اميد روزى كه تمام كاسب ها صداقت و درستى رو سرلوحه ى زندگى شون كنن و انقدر پول در ذهن آدم ها حكمرانى نكنه 🙏🏻

در پاسخ به مرضیه نجفی :

سلام درود به شما واقعا چه کاری قشنگی کردین خدا خیرتون بده 

پیج رو بگین ما هم بریم دوتا حرف درست بزنیم واقعا تو این روزا عطر خریدن یه داستانی شده برای خودش 

سلام عزيزم🌸

از زمانى كه بحث كردم باهاش ديگه نديدم دكانتى بفروشه

اگه به اين كار ناپسندش ادامه داد حتما معرفى ش مى كنم❤️

یاس یاس
1403/06/26

سلام بشما بانو‌ سمیرای عزیز هم💚

عجب!!!

🤣🤣🤣در حال گریه و زاری و خود زنی...

خیلی مشتاق شدم آدرس پیجش را بدونم و‌ یک سری هم ما بعنوان مشتری بهش بزنیم و ببینیم در چه حالیه؟

هر کی هست خدا انشالله به راه راست هدایتش کنه و شفاش بده...

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟