سلام و صد سلام
دوستان لطفاً پنچ عطر برترتون رو رتبه بندی کنید تا ببینم بین اونها کدومشون بیشتر مورد پسندتونه
خودم:
۱- #پارفومز د مارلی لیتون Layton
۲- #پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus
۳- #شنل بلو ادوتویلت Bleu de Chanel EDT
۵- #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo
خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
سپاسگزارم از پاسخگوییتون
درود بر شما امیر عزیز
من قبلا با راهنمایی شما و چند تن از عزیزان چندین دکانت تهیه کردم و دکانت هایی که منو تحریک کرد برا باتل اصلی و واقعا عاشقشون شدم به ترتیب
1. #میسون مارتین مارگیلا جاز کلاب Jazz Club
2. #پارفومز د مارلی لیتون Layton
3. #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan
4. #میسون الحمبرا سپتر برونزیت Sceptre Bronzite
#پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus
اگر جاز کلاب رو تست نکردی هرچی زودتر یه دکانت ازش تهیه کن.به عنوان یه عطر معتدل به وجدن میاره(برا من بهترین عطر معتدل بود).این پیشنهاد رو صرفا جهت تشابه سلیقه بویایی گفتم
سپتر برونزیت هم یه مشابه خیلی عالی از بولگاری تایگاره که یه حس صابونی لیمویی(لیموی تازه که برش خورده) که بک گراندش بوی چوبی که انگار یه شاخه از درخت چیدی و پوستشو کندی و چوب نم رو بو میکنی.بسیار فرش و عالی با پرفورمنس نسبتا مناسب نسبتا به طبع بسیار خنکی که داره
درود بر شما امیر عزیز
من قبلا با راهنمایی شما و چند تن از عزیزان چندین دکانت تهیه کردم و دکانت هایی که منو تحریک کرد برا باتل اصلی و واقعا عاشقشون شدم به ترتیب
1. #میسون مارتین مارگیلا جاز کلاب Jazz Club
2. #پارفومز د مارلی لیتون Layton
3. #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan
4. #میسون الحمبرا سپتر برونزیت Sceptre Bronzite
#پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus
اگر جاز کلاب رو تست نکردی هرچی زودتر یه دکانت ازش تهیه کن.به عنوان یه عطر معتدل به وجدن میاره(برا من بهترین عطر معتدل بود).این پیشنهاد رو صرفا جهت تشابه سلیقه بویایی گفتم
سپتر برونزیت هم یه مشابه خیلی عالی از بولگاری تایگاره که یه حس صابونی لیمویی(لیموی تازه که برش خورده) که بک گراندش بوی چوبی که انگار یه شاخه از درخت چیدی و پوستشو کندی و چوب نم رو بو میکنی.بسیار فرش و عالی با پرفورمنس نسبتا مناسب نسبتا به طبع بسیار خنکی که داره
سلام محسن جان
جز کلاب رو تست نکردم اما سپتر برونزیت شگفت زده ام کرد😍
حتما در اسرع وقت جز کلاب رو تست میکنم
ممنونم از راهنماییت❤️