اسانس های گِرمی

سلام دوستان. بیایید یکبار برای همیشه در مورد اسانسهای گرمی بحث کنیم! نه غیر منصفانه برخورد کنیم و نه خوشبینانه! بلکه از روی انصاف نظر بدیم! خداییش بعضی از اسانس عطرها خیلی زیاد با ادکلن اورجینالشون شباهت رایحه دارند و حتی هرم بویایی هم دارند! ماندگاری و پخش بوی زیادی هم دارند! ( در عین حال قیمتهای خیلی مناسب) حالا شما نظرتون رو بیان کنید. چون مطمئنم این سوال خیلی ها رو از گمراهی در میاره! لطف کنید مشارکت داشته باشید.

دورد

همه ی اسانس هایی که با عنوان عطر گرمی و این مزخرفات داره به فروش میرسه شیمیایی و برای پوست و تنفس و سلامتی انسان مضر هستن و طی بلند مدت مشکلاتی ایجاد میکنه!

دوستانی که مثل بنده مخالف این اسانس ها هستن فقط برای سلامتی اشخاص میگن و خیر و صلاح افراد رو میخوان !

در وحله ی بعد از سلامتی ، به شفافیت رایحه و کیفیتش میپردازیم که فقط یه شباهت جزئی هستش و خبری از کیفیت ، شفافیت ، تغییر نوت و لذت واقعی رایحه تو اسانس ها نیستش...

هر شخص برای سلامتی خودش و اطرافیانش اگر ارزش قائل باشه سراغ این آشغال های بازار نمیره و نخواهد رفت!

و سازمان بهداشتی جهانی و عطر سازی هرگز این اسانس هارو تایید نکرده و نخواهد کرد...

با آرزوی فهم و درک و مطالعه بیشتر برای تمامی افراد جامعه!

موفق باشید

سلام وقت بخیر 

من خودم آدمی هستم که ترجیح میدم به جای ده ادکلن فیک ،دو ادکلن اصل داشته باشم چون هم حس خیلی خیلی بهتری میده هم آدم اعتماد به نفسش پایین نمیاد شما بهترین های کپی رو هم بزنی خودت می‌دونی کپی هست مورد بعدی بحث سلامت هست ،ادکلن حتی اصلش هم مواد شیمیایی و ضرراتی داره حالا حساب کن بریم همینو فیک بگیریم که نه فیلتر سلامت داره نه معلومه کجا با چه موادی تولید شده 

و آخرین مورد این که ما ادکلن های اصل با کیفیت با قیمت پایین داریم نمونه اش لالیک یا ایسی میاکه یا ورساچه ،جدیدا بیلی ایلیش 

ولی متاسفانه آدما نمی‌خوان برای این کالا هزینه کنند مشکل اینجاست من آدمی میشناسم راحت خرج چیزای مختلف میکنه لباس های خوب و گرون ولی ادکلن های شرکتی میزنه اون روز نشستم باهاش حرف زدم همین حرفایی که الان زدم رو زدم جوری نگام کرد انگار یک تخته ام کمه چون پول به ادکلن اصل میدم خلاصه که بعضیا خودشون نمی‌خوان برای این کالا هزینه کنند 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟