رضا رضا
14
1403/06/28

راهنمایی اورژانسی

سلام خدمت دوستان عزیز

یه راهنمایی میخواستم ازتون. برای کسی که در خرید عطر سیرمونی نداره چه پیشنهادی دارید؟

ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.

رضا رضا
1403/06/29

آره موافقم. باید سعی کنم مدتی به خرید دکانت بسنده کنم و بعدشم بیخیال خرید عطر جدید بشم تا قبلی ها تموم بشه. ممنون از راهنماییتون.

فرهاد فرهاد
1403/06/31
در پاسخ به رضا :

درسته، فعلا باید خرید دکانت و سمپل رو جایگزین فول باتل کنم. ممنون از راهنماییتون.

درود

اتفاقا با تست دکانت و سمپل با عطرهای جدیدی آشنا میشیی که ممکنه خیلی مورد پسندت باشه و اون موقع، خوره به جون آدم میفته که هرطور شده باید فول باتل عطری رو که تست کردی بخری😁

بهترین راه کارها رو دوستان گفتن مخصوصا پیشنهادهای آقا سورنا خیلی خوب بودن

علی علی
1403/08/11
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام به نظرم اول از همه  باید از سرچ کردن تو گوگل خودداری کنید چون خودم وقتی ادکلن های مختلف و نظرات رو میخونم مشتاق تر میشم

دوم به خودتون بگید حداقل وقتی یک شیشه کامل تموم کردم اجازه جایگزین کردن یا خرید ادکلن دیگری رو دارم و تا وقتی هنوز ادکلنی رو تمام نکردید به خودتون اجازه خرید مجدد ندید

سوم به این فکر کنید که شما اگر همیشه ادکلن های مختلف بزنید هیچ بوی مشخصی که بقیه شمارو با اون رایحه بشناسند نخواهید داشت و به نظرم خودتون رو تشویق کنید که بتونید یک حداقل طیف مشخص داشته باشید واقعا هم همینه من یک زمانی دکانت های مختلف می‌گرفتم برای تست بعد از مدتی دیدم هر سری دارم یه بوی متفاوت میدم و اینجوری هیچ شاخص بویایی مشخصی در ذهن دیگران نخواهم داشت 

👌🏻👌🏻

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟