🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
29
1403/06/29

عطری با نت غالب نارگیل🥥

با سلام خدمت همه ی عزیزانم.
دوستان گلم ؛ دیشب داخل یکی از پاساژهای غرب تهران مشغول خرید بودم که یه خانمی وارد مغازه شد و قیمت جنسی رو پرسید و رفت. بوی عطرش بسیار برای من دلنشین و جذاب بود و پخش فوق العاده ای داشت.و با اینکه عطرهای زیادی را استفاده و تست کرده ام ، اصلا به نظرم تکراری نیامد. خیلی سریع خریدم را حساب کردم و با عجله اومدم بیرون که اسم عطرشو بپرسم ، ولی متاسفانه پیداش نکردم😊
رایحه ی عطرش به طور غالب ، بوی نارگیل خامه ای بود. فضای لاکتونیک و کِرمی مانندش در کنار شیرینی ملیحش  خیلی برام خوشایند بود.
حالا از دیشب بدجوری ذهنم مشغول شده و خواستم از شما عزیزان راهنمایی بگیرم.
ممنون میشم اگر عطری با این توصیف و یا حتی با نُت غالب نارگیل میشناسید بهم معرفی کنید.
سپاسگزارم.

در پاسخ به Mahdis :

درود مونا جانم :)

درگیر‌ نقل مکان بودم و همین که گفتين ياد تامفورد سوليل بلانك افتادم

ي احتمال  ديگه هم VICTORIA'S SECRET - Tease Crème Cloud هستش ..

خودتون استادين شما ♥️ اميدوارم پيداش كنين جانم

سلام به روی ماهت جانانم💖

مرسی عزیزم.  حتما امتحانشون میکنم. مخصوصا تام فورد سولیل بلانک رو... چون آقای روح الامین و یکی دیگه از دوستان هم ، همین پیشنهاد رو دادند.

از وقتی که گذاشتی خیلی ممنونم مهربونم💐

در پاسخ به شهرزاد :

احتمالا الین گادس تیری موگلر یا سولی بلانک تام فورد یا دولچه گاردن دولچه گابانا بوده. یا ورژن شرکتی یکیشون!

سلام شهرزاد جان💐

خیلی ازت ممنونم گلم. هرچی بود  خیلی خوشبو و جذاب بود😄

مُخم هنوز درگیرشه😄   

حتما عطرهایی که گفتی رو امتحانشون میکنم.

لطف کردی💐

در پاسخ به عباس روح‌الامین :

عرض ادب 

احتمالا اشتباه دیدید

سولیل بلانک دو نسخه داره،یکی خودش و یکی نسخه ادو 

منظورم نسخه دوم بود و آکورد یلانگ نداره

بنده اونو تست کردم 

و نسخه اصلی که آکورد پسته و یلانگ داره رو خیر

اابته میگن خیلی شبیه هم هستند ولی باز تفاوت هاش ملموس هستند

منم همون نسخه ی دوم منظورم بود. آخه توی سایت Fragrantica

دیدم .  حالا نمیدونم عطرافشان چندتا از اجزا رو ننوشته یا اینکه Fragrantica  اضافی نوشته😄

داخل سایت خارجکی دیدم نسخه ی جدید علاوه بر نُتهایی که داخل عطرافشان ذکر شده، گل مریم و یلانگ یلانگ و چندتا نُت دیگه هم هست.

این خارجی ها  همش بدجنسی میکنن😊

در پاسخ به یاس :

لاته دورو(LATTEDORO) عطر گورماند با حضور پررنگ نارگیل و وانیل

سلام مونا جان این عطر ملیح رایحیه و دوست داشتنی را تست کنید شاید همون بوی دلپذیر و زیبایی باشه که نظرتون را جلب کرده شایدم از اون خوشبوتر باشه برات و انتخابش کنی بانو‌ جون..

انشالله رایحیه عطر مورد نظرتو پیدا کنی عزیزم..

سلام افسانه جان💕

اسم عطر  رو یادداشت کردم. امیدوارم بتونم برای تست پیداش کنم.

یه وقتهایی، یه رایحه هایی ،چنان در نظرم خوب و قشنگ میاد که دوست دارم حتما تهیه اش کنم😄  بعضی اوقات تا بجُنبم طرف رفته و من میمونم و یه عالمه حسرت که ای کاش ازش اسم عطرشو میپرسیدم ... ولی خب بعدا  یادم میره و کلا از فکرش میام بیرون.

ولی ایندفعه فکرم آزاد نمیشه ، از بس خوش رایحه و جذاب و با کلاس بود.  شایدم بویی آشنا بوده که با عوامل محیطی یا حتی بوی مغازه مخلوط شده و به نظرم اینقدر جذاب اومده..  نمیدونم💁🏼‍♀️

از لطف و مهربانیت خیلی سپاسگزارم عزیزم.💐

Sam Irani Sam Irani
1403/06/30

سلام و عرض ادب سرکار خانوم مونا بزرگوار صد درصد یقین دارم که ادوپرفیوم ویکتوریا سکرت درایمر بوده عطر اون خانوم چون فرمودین رایحه غالبش نارگیل بود من الان دکانتشو دارم یه دوست عزیزی به عنوان هدیه از  خود شیشه ویکتوریا سکرت درایمر بمن هدیه دادن هرچند کار زنونه می‌باشد ولی دیگه قبول کردم بسیار عطر گرم و خوشبو بی تولید اولین سال که اسارت خورده این مدل 2019ولی تولید جدید میگن ضعیف شده از لحاظ پخش وموندگاری منظورمه و مطمئنم حدسم درست حتما تست کنین اگه دسترسی داشتم همین دکانت براتون ارسال میکردم البته با اجازه مدیریت عزیز عطرافشان ولی نمی‌دونم امکانش هست یا نه ؟؟؟!!!حتما تست کنین مطمئنم ویکتوریا سکرت درایمر 

Sam Irani Sam Irani
1403/06/31

و مجددا یادآوری میکنم نت غالب عطر رایحه نارگیل که همون دوست عزیز توصیف جالب و بسیار زیبایی از وصف این رایحه روی پوست خانوم تن پوش می‌کنه کردن وفقط رایحه غالب نارگیلی که مختص خانومها می‌باشد امیدوارم تست کردین به مقصود رسیده باشین با آرزوی بهترینها سرکار خانوم گرامی 

در پاسخ به Sam Irani :

و مجددا یادآوری میکنم نت غالب عطر رایحه نارگیل که همون دوست عزیز توصیف جالب و بسیار زیبایی از وصف این رایحه روی پوست خانوم تن پوش می‌کنه کردن وفقط رایحه غالب نارگیلی که مختص خانومها می‌باشد امیدوارم تست کردین به مقصود رسیده باشین با آرزوی بهترینها سرکار خانوم گرامی 

سلام آقای ایرانی عزیز.

ممنونم از پیشنهاد جذابتون.  حتما  پیداش میکنم و امتحان خواهم کرد.

خیلی لطف کردید.

شقایق شقایق
1403/06/31
در پاسخ به Khadijeh :

خدیجه جان این عطر واقعا بوی نارگیل میده؟ خیلی جاها شنیدم میگن بوی پودر بچه میده! اگه تستش داشتی میشه لطفا برام توصیفش کنی؟ 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟