Arminb81 Arminb81
4
1403/06/29

انتخاب عطر های شناس یا جدید

سلام وقت بخیر میخوام نظرتون رو درباره این مساله بدونم اگر کسی تازه وارد دنیای عطر شده ارزششو داره بره سمت عطر هایی که همه معرفی میکنن مثل مارلی و کرید و تام فورد و غیره یا بیاد رایحه های جدید تست کنه و بخره مثل برند های mcdi,کلایو کریستین،ویدیان،عمان لاکچری،لاین پرایوت گرلن،پاغفوم دلمار و...

ممنون میشم دوستان عزیز نظرشونو بگن

Ali Asghar Ali Asghar
1403/06/29

سلام دوست عزیز 

اول از همه بگم که من خودم مبتدی ام در زمینه عطر و صدرصد عطر افشانی های عزیز کمک بیشتری به شما میکنن. منم نظرمو میگم شاید به شما کمکی کنه.

من پیشنهادم اینه که از برند های گرون و نیش دکانت تهیه کنید؛ حتی از همه عطر ها نه فقط عطر های گرون. اگر بودجه‌تون خیلی زیاده و اصلا نگرانی درباره قیمت عطر ندارین میتونید اول تستشون کنید بعد شیشه کامل تهیه کنید اما گر بودجه کافی دارین و نمیخواید زیاد خرج کنید، میتونید این عطر هارو به صورت دکانتِ برای مثال 3 یا 5 میل استفاده کنید که اگر هم نپسندیدید، پشیمون نشید از خریدتون و به نظرم یکی از بهترین راه ها همینه👌 نباید حسرت تست یا استفاده عطر ها تو دلمون بمونه و من خودم به شخصه از دکانت برای تست عطر ها استفاده میکنم

Amir Amir
1403/06/29

سلام و عرض ادب

اگه به چنین برندهایی علاقه دارید می‌تونید دکانت بخرید و تست کنید و کم کم با عطر ها آشنا میشید 

اگه به رایحه های جدید هم علاقه دارید بازم دکانت بخرید و تستشون کنید😅

در هر صورت دکانت خریدن مناسب شماست 

مهربد مهربد
1403/06/31

سلام

به نظر من اول با عطرهای روتین بازار شروع کنید و اروم اروم بیاید سراغ برندهای لوکس و پر زرق و برق 

اینجوری خیلی بهتر میتونید عطر ارزشمند رو از یه عطر معمولی تفکیک کنید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟