سلام و درود
عطر ها و آهنگ ها به طرز عجیبی خاطرات رو کاملاً زنده میکنن...
میخوام بدونم چه عطرهایی خاطراتتون رو واستون زنده میکنن و با بوییدنشون پرت میشید به خاطراتتون؟؟
و اینکه با چه عطرهایی حس شادی و حس غم پیدا میکنید؟؟
من:
با لیتون انگار دوباره برمیگردم به گذشته ها...
با مفیستو حس شادی و با لالیک انکر نویر حس غم عجیبی پیدا میکنم
شما چطور؟با چه عطرهایی این حس ها رو پیدا میکنید؟؟
سلام دوست عزیز
پگاسوس هر موقع بوش به مشامم میاد منو میبره به 3 سال پیش
امپر لجند قهوه ای هم یاد یه روزای خاصی میندازه
همچنین نارسیسو فور هیم ادوتویلت و رد توباکو
عطرای دیگه هم هستن اما فقط بعضیاشو گفتم
--------
برای من نارسیسو که اشاره کردم بهش، حس غم و درونگرایی میده. همچنین تق هرمس ادوتویلت
با ورساچه پور هوم هم حس خوب و شادی میگیرم
با پوران هوم پرت میشم به جایی نامعلوم ؛ شبیه قدم زدن توی خزون پاییز و تنهایی غروب جمعه🧡
اولین نگاه عشق رو با تام فورد لاست چری یادم میاد❤️
دراگون فلای زولوجیست تداعی خود بهشته 💚
درود
عطر مون بلان لجند و لالیک انکر نواغ برای من فوق العاده خاطره و غم داره و همچنان دوسشون دارم...
بوگارت ، کاپیتان بلک و بلک افغان که الان ازشون متنفرم منو میبره دوران کودکی و خیلی قدیم و دردناک...
الان در حال حاظر خیلی عطرای مختلف استفاده میکنم ولی رایحه اونتوس و آکوا دی جی پروفومو فقط حس خوبی بهم میدن...
سلام امیر عزیز.
برای من #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس X (آمواژ اپوس 10) The Library Collection Opus X
و #دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP
یادآور غم انگیزترین و بدترین روزهای زندگیم هستند.
و عطر زیبای
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
یادآور بهترین- شادترین و قشنگترین روزهای زندگیمه...
این عطرها که مینویسم عطرهای مورد علاقمه :
این عطر من و میبره به خونه بچگیهام خونه ای که توی حیاطش حوض بود و لبه های حوض گلدونهای شمعدونی و یک زیرزمین مرموز و تاریک داشت که پر از خرت و پرتهای خاک گرفته بود
#هرمس له آمبر دس مرویلس L’Ambre des Merveilles
دلیلشو نمیدونم اما عطر گوچی بلوم من و یاد مادرم میندازه که سالهاست بین ما نیست اگر هنوز نفس میکشید حتما این عطر و براش هدیه میخریدم گوچی بلوم بهترین عطر برای مادرهاست
عطر بولگاری جاسمین نویر برای من یادآور غم و اندوه ، شکست عشقی ، از دست دادن عزیز و اینجور مفاهیمه کلا عطرهایی که رایحه بادوم و به همراه تلخی دارن به من حس غم و اندوه میدن البته این عطر جزو عطرهایی که بارها تمدیدش کردم و خیلی دوستش دارم
#بولگاری جاسمین نویر ادو پرفیوم Jasmin Noir EDP
این هم عطریه که هر وقت میخوام انرژی بگیرم و حس خوبی داشته باشم ازش استفاده میکنم عطر شاد و انرژی بخشی هست
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
با عطر بامبشل هم احساس میکنم بیست سال جوونتر میشم
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
این عطر برند کلینیک به شدت مغرور و جدی هست برای مواقع که بخوام منزوی و تنها و جدی بنظر بیام مناسبه اما زیاد بیرون ازش استفاده نمیکنم توی تنهایی از رایحه عجیب و دوست داشتنیش لذت میبرم برای آقایون هم مناسبه
سلام دوست عزیز
پگاسوس هر موقع بوش به مشامم میاد منو میبره به 3 سال پیش
امپر لجند قهوه ای هم یاد یه روزای خاصی میندازه
همچنین نارسیسو فور هیم ادوتویلت و رد توباکو
عطرای دیگه هم هستن اما فقط بعضیاشو گفتم
--------
برای من نارسیسو که اشاره کردم بهش، حس غم و درونگرایی میده. همچنین تق هرمس ادوتویلت
با ورساچه پور هوم هم حس خوب و شادی میگیرم
سلام علی جان
متشکرم از پاسخگوییت
برای من هم ورساچه پورهوم حس شادی میاره👍
با پوران هوم پرت میشم به جایی نامعلوم ؛ شبیه قدم زدن توی خزون پاییز و تنهایی غروب جمعه🧡
اولین نگاه عشق رو با تام فورد لاست چری یادم میاد❤️
دراگون فلای زولوجیست تداعی خود بهشته 💚
سپاسگزارم از پاسخگوییت
پوران هوم کلا عطریه که خاطرات رو زنده میکنه...
درود
عطر مون بلان لجند و لالیک انکر نواغ برای من فوق العاده خاطره و غم داره و همچنان دوسشون دارم...
بوگارت ، کاپیتان بلک و بلک افغان که الان ازشون متنفرم منو میبره دوران کودکی و خیلی قدیم و دردناک...
الان در حال حاظر خیلی عطرای مختلف استفاده میکنم ولی رایحه اونتوس و آکوا دی جی پروفومو فقط حس خوبی بهم میدن...
سپاس از پاسخگوییت 🙏
امیدوارم الان هرجا هستی حالت خوب باشه،با اون سه تا عطر هم دلت رو صاف کن
گذشته ها گذشته :)
سلام امیر عزیز.
برای من #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس X (آمواژ اپوس 10) The Library Collection Opus X
و #دیور میدنایت پویزن ادو پرفیوم Midnight Poison EDP
یادآور غم انگیزترین و بدترین روزهای زندگیم هستند.
و عطر زیبای
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
یادآور بهترین- شادترین و قشنگترین روزهای زندگیمه...
سپاس فراوان از پاسخگوییت مونا بانو
کامنتت رو هم تو صفحه اپوسX هم تو صفحه میدنایت پویزن خوندم و از صمیم قلب بهت تسلیت میگم🖤
تو صفحه ی اپوس 10 بعد از 1 سال و نیم نظرت رو خوندم و واقعاً متأثر شدم و از طرفی دست و دلم به نوشتن نمیرفت و از طرفی دیگه بعد از 1 سال و نیم اگه چیزی مینوشتم فقط داغت رو تازه تر میکردم😕
نمیتونم درکت کنم اما فقط میتونم بگم که من رو تو غمت شریک بدون...
امیدوارم به خوبی و خوشی زندگیت رو ادامه بدی و دیگه هیچ اتفاق بدی برات نیفته😍
این عطرها که مینویسم عطرهای مورد علاقمه :
این عطر من و میبره به خونه بچگیهام خونه ای که توی حیاطش حوض بود و لبه های حوض گلدونهای شمعدونی و یک زیرزمین مرموز و تاریک داشت که پر از خرت و پرتهای خاک گرفته بود
#هرمس له آمبر دس مرویلس L’Ambre des Merveilles
دلیلشو نمیدونم اما عطر گوچی بلوم من و یاد مادرم میندازه که سالهاست بین ما نیست اگر هنوز نفس میکشید حتما این عطر و براش هدیه میخریدم گوچی بلوم بهترین عطر برای مادرهاست
عطر بولگاری جاسمین نویر برای من یادآور غم و اندوه ، شکست عشقی ، از دست دادن عزیز و اینجور مفاهیمه کلا عطرهایی که رایحه بادوم و به همراه تلخی دارن به من حس غم و اندوه میدن البته این عطر جزو عطرهایی که بارها تمدیدش کردم و خیلی دوستش دارم
#بولگاری جاسمین نویر ادو پرفیوم Jasmin Noir EDP
این هم عطریه که هر وقت میخوام انرژی بگیرم و حس خوبی داشته باشم ازش استفاده میکنم عطر شاد و انرژی بخشی هست
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
با عطر بامبشل هم احساس میکنم بیست سال جوونتر میشم
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
این عطر برند کلینیک به شدت مغرور و جدی هست برای مواقع که بخوام منزوی و تنها و جدی بنظر بیام مناسبه اما زیاد بیرون ازش استفاده نمیکنم توی تنهایی از رایحه عجیب و دوست داشتنیش لذت میبرم برای آقایون هم مناسبه
سپاس از پاسخگوییت خانم آرامیس
بابت مادرتون هم تسلیت عرض میکنم🖤
و اینکه،تو بامبشل هم با شما هم نظرم👍👍