سلام به دوستان عزیزم
عطر یا عطرهای کلاسیک مورد علاقتون چیه یا چی بود؟
حسی که قبلا بهش داشتین رو با حس الانتون مقایسه کنید...
سلام دوست عزیز
اگه تق هرمس ادوتویلت رو کلاسیک در نظر بگیرین، میشه بهترین عطر کلاسیکم.
اوایلش زیاد ارتباط باهاش نمیگرفتم و میگفتم بوی خیلی ساده و معمولی که تعریفی نداره اما به مرور عاشقش شدم
ارادتمند علی جان
لومانی بست ، از بهترین خاطرات کودکی من و پدرم...
متاسفانه بیژن رو نتونستم هیچوقت تست کنم
ممنون میشم رایحشو به یکی از عطرای امروزی تشبیه کنی💚
سلام دوست عزیز
اگه تق هرمس ادوتویلت رو کلاسیک در نظر بگیرین، میشه بهترین عطر کلاسیکم.
اوایلش زیاد ارتباط باهاش نمیگرفتم و میگفتم بوی خیلی ساده و معمولی که تعریفی نداره اما به مرور عاشقش شدم
سلام و عرض ادب علی آقا💚
قطعا تق هرمس از کلاسیک های خوب و های لول (دهه ۷۰ امثال بنده) بوده و هست ، اون زمان که پولمون نمیرسید به نسبت قیمتی که برای امثال اوپن ، دریک و ... خرج میکردیم.
#رالف لورن پولو سبز Polo
دفعه اولی که حسش کردم دقیقا عین اون سکانس فیلم راتاتویی بود که آنتون ایگو غذا رو میچشه و پرت میشه به دوران بچگیش.
منم پرت شدم به بچگیام؛ تابستونایی دلپذیر که به داغی الان نبودن,زمین فوتبال چمن با آب پاش هایی گوشه هاش قرار گرفته؛ بوی چمن بوی درختای کاج, لباسای چمنی و گلی و صابون داروگر. همچنان دوستش دارم و یه باتلشو دارم.پرفورمنس خیلی خوب
عطر خاطره انگیز و به قول شما ماشین زمان،برای من عطر اوپن هست
خیلی زیباست
ارادتمند علی جان
لومانی بست ، از بهترین خاطرات کودکی من و پدرم...
متاسفانه بیژن رو نتونستم هیچوقت تست کنم
ممنون میشم رایحشو به یکی از عطرای امروزی تشبیه کنی💚
احمدرضا عزیز
بست لومانی رو پدرم سالهای پیش استفاده میکرد و من از استشمامش لذت میبردم
و بیژن رو هم تقریبا ۲۰ سال پیش استشمام کرده بودم
حقیقتا الان خیلی حضور ذهن ندارم راجع به رایحش فقط میدونم که اون موقع خیلی به دلم نشست
یک رایحه گرم پیچیده و دوست داشتی بود، ادویه ای گلی چوبی که در دسته بندی شرقی فوژه قرار میگیره
عطر خاطره انگیز و به قول شما ماشین زمان،برای من عطر اوپن هست
خیلی زیباست
اپن حقیقتا زیباست 💚
اما به نظر شما این کلاسیک ها واقعا زیباست؟ یا جنس خاطره هامون و گذر زمان بهش به زیبایی بخشیده؟
#رالف لورن پولو سبز Polo
دفعه اولی که حسش کردم دقیقا عین اون سکانس فیلم راتاتویی بود که آنتون ایگو غذا رو میچشه و پرت میشه به دوران بچگیش.
منم پرت شدم به بچگیام؛ تابستونایی دلپذیر که به داغی الان نبودن,زمین فوتبال چمن با آب پاش هایی گوشه هاش قرار گرفته؛ بوی چمن بوی درختای کاج, لباسای چمنی و گلی و صابون داروگر. همچنان دوستش دارم و یه باتلشو دارم.پرفورمنس خیلی خوب
ازون عطراییه که باید ده دقیقه از اولین پاف بگذره تا اون رایحه معرکه و این سکانسی که گفتین بیاد روی پرده تا پرتت کنه به همونجایی ک خاطرات ، نفس آدمو بند میاره💚