memio memio
15
1403/07/01

اطرافیان بیتفاوتن؟ چرا بازخورد نمیگیرم

دوستان یه راهنمایی لطفا.

من واقعا دلم میخواد وقتی عطر میزنم بازخورد بگیرم اما اطرافیانم بشدت بیتفاوتن یا شایدم حس نمیکنن. فقط یکبار وقتی تو اسنپ بودم راننده اسم عطرم رو پرسید، همین!! تنها بازخوردی ک همیشه میگیرم غرغر و اعتراض یکی از اعضای خانوادست ک میگه عطرت تنده اذیت میشه و سوزش سردل میگیره !!

من واقعا کلافه شدم و نمبدونم دگ چکار کنم، عطرهایی ک استفاده کردم ایناست:

گودگرل، مای وی اینتنس، سی پشن جورجیو ارمانی، باکارات رژ، اوریانا، الین، سکریفایس، هیپنوتیک پویزن دیور،لاست چری، ورساچ برایت کریستال، ورساچ اروس، میس دیور ابسولولی بلومینگ، نیچر فرانک الیور،لاست چری، ارباپورا،کوکومادمازل،لیبر،اونچه بیاد دارم اینها بود

اینهمه عطر امتحان کردم هیچکدوم برام بازخورد مثبتی نداشت☹️

فقط یکبار یه عطر از لطافه بنام هیا برام یکبار بازخورد داد.

اتفاقا در فصل پوشیدن عطرهاهم دقت میکنم. واقعا نمیدونم چرا اینطوریه. درحالی ک خودم اگر کسی بوی خوب عطر  بده حتما واکنش میدم. واقعا ب دلم مونده یکی از عطرم تعریف کنه🥲

درود

ربطی به موضوع عطر نداره

بستگی به اطرافیان و آدمای دورتون داره 

من خودم مثلا هیچوقت اسم‌عطر کسیو نمیپرسم‌خوشم نمیاد از این کار با اینکه کلی از بوی عطرش لذت بردم ...

به نظرم دنبال این قضیه نباشید و خودتون لذت ببرید و به اطرافیان هم لذت بدید، شک نکنید توی ذهنشون ازتون تمجید میکنن بابت بوی خوشی که داشتین...

از طرفی هم جالبه من اصلا دوس‌ندارم بپرسم کی چه عطری زده و همچنین دوس‌ندارم ازم بپرسن چه عطری زدم :)

به هر حال موضوع سلیقه اس و رفتار آدما... سخت نگیرین

بسته به نوع عطر هم تعداد پاف هارو تنظیم کنید ، عطرای کم قدرت رو حداقل میانگین ۸ تا ۱۲ پاف بزنید 

عطرای سنگین هم میانگین ۴ تا ۸ پاف بزنید

موفق باشید

و بین اینایی که نام بردید از چند تاش به سلیقه شخصی بیزارم و خیلیا اینجورین مثل گودگرل ، باکارات رژ و...

پیشنهاد میدم زرجوف کازاموزاتی لیرا ، بوکت آیدل ، شنل چنس او تندر و او فرش ، آمواج لیلاک لاو ، تامفورد وانیلا سکس رو تست کنید و لذت ببرید

نظر شخصی بنده اینه ،

عطری که هنوز با تم شخصیتتون به معنای واقعی کلمه (مچ) بشه 

نپوشیدین!

قطعا هر شخصیتی منحصر به فرده و شما هم نیاز به یه ریح خوشبوی (اصیل و منفرد) دارین تا تمایز محسوس و نظرها جلب بشه!

بگردین و عطری که واقعا به (جانتون بشینه) رو پیدا کنید ، نتیجه قطعا دلخواه خواهد بود💚

علی علی
1403/07/02

مهرنوش عزیز درود بر شما

ابتدا از صداقت شما، اینکه خواسته دلی خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتین سپاسگزارم

موضوع بازخورد مورد ثابت و مشخصی نیست

بعضی از اطرافیان ما اصلا دوست ندارن یا روشون نمیشه و.... که راجع به عطریمون ابراز احساسات کنند مخصوصا تو این دوره زمانه که افکار و مشکلات مردم بسیار و حال و حوصله اندک 

مورد بعدی اینکه سلایق متفاوت و فاز مردم نسبت به یک رایحه در شرایط و زمان های مختلف دچار تحول میشه

سوم اینکه مردم معمولا نسبت به روایح آشنا به مشامشون کمتر واکنش نشون میدن

در هر حال، اگر شما عطر مناسب با استایلتون و همچنین منطبق بر موقعیت مکانی و دمای هوا باشه احتمال بازخورد بالا میره ولی گاهی نوع بازخورد و ابراز اطرافیان شما، اشاره مستقیم به عطرتون نیست و صرفا شما از نحوه برخوردشون میتونید بفهمید که نسبت به رایحه عطرتون با زبان بدن و ادبیات متفاوت دارن واکنش نشون میدن

در آخر این شما هستین که لازمه از خودتون راضی باشید 

برای شما آرزوی سلامتی و دلخوشی روز افزون دارم

[EDITED] 1403/07/02 01:00
memio memio
1403/07/02
در پاسخ به متین جعفری :

درود

ربطی به موضوع عطر نداره

بستگی به اطرافیان و آدمای دورتون داره 

من خودم مثلا هیچوقت اسم‌عطر کسیو نمیپرسم‌خوشم نمیاد از این کار با اینکه کلی از بوی عطرش لذت بردم ...

به نظرم دنبال این قضیه نباشید و خودتون لذت ببرید و به اطرافیان هم لذت بدید، شک نکنید توی ذهنشون ازتون تمجید میکنن بابت بوی خوشی که داشتین...

از طرفی هم جالبه من اصلا دوس‌ندارم بپرسم کی چه عطری زده و همچنین دوس‌ندارم ازم بپرسن چه عطری زدم :)

به هر حال موضوع سلیقه اس و رفتار آدما... سخت نگیرین

بسته به نوع عطر هم تعداد پاف هارو تنظیم کنید ، عطرای کم قدرت رو حداقل میانگین ۸ تا ۱۲ پاف بزنید 

عطرای سنگین هم میانگین ۴ تا ۸ پاف بزنید

موفق باشید

ممنونم ، راستش منظورم اسم عطر پرسیدن نیست، مثلا این ک چقدر خوشبویی، یا چ عطری خوشبویی زدی من معمولا اینطوری تعریف میکنم. بازخورد نداشتن برای من باعث شده ب شامه خودم شک کنم و گاهی فکر کنم شاید اصلا پخش نداره عطرم

memio memio
1403/07/02
در پاسخ به متین جعفری :

و بین اینایی که نام بردید از چند تاش به سلیقه شخصی بیزارم و خیلیا اینجورین مثل گودگرل ، باکارات رژ و...

پیشنهاد میدم زرجوف کازاموزاتی لیرا ، بوکت آیدل ، شنل چنس او تندر و او فرش ، آمواج لیلاک لاو ، تامفورد وانیلا سکس رو تست کنید و لذت ببرید

خیلی ممنونم حتما 🙏🏽😍

memio memio
1403/07/02
در پاسخ به احمدرضا :

نظر شخصی بنده اینه ،

عطری که هنوز با تم شخصیتتون به معنای واقعی کلمه (مچ) بشه 

نپوشیدین!

قطعا هر شخصیتی منحصر به فرده و شما هم نیاز به یه ریح خوشبوی (اصیل و منفرد) دارین تا تمایز محسوس و نظرها جلب بشه!

بگردین و عطری که واقعا به (جانتون بشینه) رو پیدا کنید ، نتیجه قطعا دلخواه خواهد بود💚

درود، خودمم همین ب ذهنم رسید. حس میکنم هنوز نیمه گمشدم رو پیدا نکردم، شاید عطری ک بهم بیاد رو هنوز پیدا نکردم

memio memio
1403/07/02
در پاسخ به علی :

مهرنوش عزیز درود بر شما

ابتدا از صداقت شما، اینکه خواسته دلی خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتین سپاسگزارم

موضوع بازخورد مورد ثابت و مشخصی نیست

بعضی از اطرافیان ما اصلا دوست ندارن یا روشون نمیشه و.... که راجع به عطریمون ابراز احساسات کنند مخصوصا تو این دوره زمانه که افکار و مشکلات مردم بسیار و حال و حوصله اندک 

مورد بعدی اینکه سلایق متفاوت و فاز مردم نسبت به یک رایحه در شرایط و زمان های مختلف دچار تحول میشه

سوم اینکه مردم معمولا نسبت به روایح آشنا به مشامشون کمتر واکنش نشون میدن

در هر حال، اگر شما عطر مناسب با استایلتون و همچنین منطبق بر موقعیت مکانی و دمای هوا باشه احتمال بازخورد بالا میره ولی گاهی نوع بازخورد و ابراز اطرافیان شما، اشاره مستقیم به عطرتون نیست و صرفا شما از نحوه برخوردشون میتونید بفهمید که نسبت به رایحه عطرتون با زبان بدن و ادبیات متفاوت دارن واکنش نشون میدن

در آخر این شما هستین که لازمه از خودتون راضی باشید 

برای شما آرزوی سلامتی و دلخوشی روز افزون دارم

جناب علی درود، واقعا از توضیحتون ممنونم. ب نکته ظریفی اساره کردید🌷👌

دانیال دانیال
1403/07/03

مهم خودتی.... عطر رو برای دل خودت بزن... 

memio memio
1403/07/03
در پاسخ به دانیال :

مهم خودتی.... عطر رو برای دل خودت بزن... 

البته، حق با شماست👌

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟