سلام خدمت همه عزیزان و بزرگواران
عطری می خوام برای خانم چهل ساله. دارای روحیه بسیار حساس و درونگرا. عطری که بیشترین تاثیرش آرامبخش بودنش باشه .چون خانمی بسیار مضطرب هستن .درواقع این رایحه بیشتر براشون خاصیت درمانی داشته باشه و در طول روز اضطرابشون رو کم کنه و آرامبخش باشه براشون . می دونم که از عطرای خیلی خنک خوششون نمیاد. ترجیحا عطر معتدلی باشه
ممنون از شما 🌷
اگرم مردونشو سراغ دارین به منم بگید
#مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem
سلام شهرزاد جان. بنا بر تجربه ی شخصی این عطرو بهت پیشنهاد میکنم. یه رُز خیلی لطیف و خوشگل داره این عطر که برای خود من خیلی آرامبخشه. من فقط داخل منزل و موقع هایی که دلم گرفته یا کمی استرس دارم ازش استفاده میکنم. بوی خیلی ساده ای داره ، ولی رُزش برام فوق العاده آرامبخشه💖
درود،
من عطر موقع خوابم نیچر هست، ملایم آروم، خنکه و بنظرم عطرای گرم و شیرین نمیتونن آرامبخش باشن حداقل برای من، اوما خنکی این کار خیلی مطبوعه ازوناست ک دلت میخواد نفسهای عمیق بکشی ک اتفاقا برای اضطرابم خوبه
#مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem
سلام شهرزاد جان. بنا بر تجربه ی شخصی این عطرو بهت پیشنهاد میکنم. یه رُز خیلی لطیف و خوشگل داره این عطر که برای خود من خیلی آرامبخشه. من فقط داخل منزل و موقع هایی که دلم گرفته یا کمی استرس دارم ازش استفاده میکنم. بوی خیلی ساده ای داره ، ولی رُزش برام فوق العاده آرامبخشه💖
خیلی ممنونم از پیشنهادت مونای عزیز 🌷✨️
خیلی ممنونم از توجهتون 🌷
درود،
من عطر موقع خوابم نیچر هست، ملایم آروم، خنکه و بنظرم عطرای گرم و شیرین نمیتونن آرامبخش باشن حداقل برای من، اوما خنکی این کار خیلی مطبوعه ازوناست ک دلت میخواد نفسهای عمیق بکشی ک اتفاقا برای اضطرابم خوبه
ممنونم از پیشنهادت مهرنوش عزیز 🌷
بابت اینکه گفتم چندان خنک نباشه، علت اینه که کسایی که اصطراب رو در حد بالا و مدام تجربه میکنن اکثرا احساس سرمای درونی دارن یا دائما یخ زدگی دست و پاها رو تجربه میکنن که طبیعتا عطرای خیلی خنک این حس ناخوشایند رو درشون تشدید می کنه
اگرم مردونشو سراغ دارین به منم بگید
جوبیلیشن امواج بزن..
جوبیلیشن امواج بزن..
دانیال جان ممنونم ازت