شهرزاد ق شهرزاد ق
9
1403/07/02

عطر زنانه آرامش بخش

سلام خدمت همه عزیزان و بزرگواران

عطری می خوام برای خانم چهل ساله. دارای روحیه بسیار حساس و درونگرا. عطری که بیشترین تاثیرش آرامبخش بودنش باشه .چون خانمی بسیار مضطرب هستن .درواقع این رایحه بیشتر براشون خاصیت درمانی داشته باشه و در طول روز اضطرابشون رو کم کنه و آرامبخش باشه براشون . می دونم که از عطرای خیلی خنک خوششون نمیاد. ترجیحا عطر معتدلی باشه 

ممنون از شما 🌷

علی علی
1403/07/02

اگرم مردونشو سراغ دارین به منم بگید 

Lady Emblem #مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem 

سلام شهرزاد جان. بنا بر تجربه ی شخصی این عطرو بهت پیشنهاد میکنم.  یه رُز   خیلی لطیف و خوشگل داره این عطر که برای خود من خیلی آرامبخشه.    من فقط داخل منزل و موقع هایی که دلم گرفته یا کمی استرس دارم ازش استفاده میکنم.  بوی خیلی ساده ای داره ، ولی رُزش  برام فوق العاده آرامبخشه💖

memio memio
1403/07/03

درود،

من عطر موقع خوابم نیچر هست، ملایم آروم، خنکه و بنظرم عطرای گرم و شیرین نمیتونن آرامبخش باشن حداقل برای من، اوما خنکی این کار خیلی مطبوعه ازوناست ک دلت میخواد نفسهای عمیق بکشی ک اتفاقا برای اضطرابم خوبه

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

Lady Emblem #مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem 

سلام شهرزاد جان. بنا بر تجربه ی شخصی این عطرو بهت پیشنهاد میکنم.  یه رُز   خیلی لطیف و خوشگل داره این عطر که برای خود من خیلی آرامبخشه.    من فقط داخل منزل و موقع هایی که دلم گرفته یا کمی استرس دارم ازش استفاده میکنم.  بوی خیلی ساده ای داره ، ولی رُزش  برام فوق العاده آرامبخشه💖

خیلی ممنونم از پیشنهادت مونای عزیز 🌷✨️

در پاسخ به دانیال :

خیلی ممنونم از توجهتون 🌷

در پاسخ به memio :

درود،

من عطر موقع خوابم نیچر هست، ملایم آروم، خنکه و بنظرم عطرای گرم و شیرین نمیتونن آرامبخش باشن حداقل برای من، اوما خنکی این کار خیلی مطبوعه ازوناست ک دلت میخواد نفسهای عمیق بکشی ک اتفاقا برای اضطرابم خوبه

ممنونم از پیشنهادت مهرنوش عزیز 🌷

بابت اینکه گفتم چندان خنک نباشه، علت اینه که کسایی که اصطراب رو در حد بالا و مدام تجربه میکنن اکثرا احساس سرمای درونی دارن یا دائما یخ زدگی دست و پاها رو تجربه میکنن که طبیعتا عطرای خیلی خنک این حس ناخوشایند رو درشون تشدید می کنه 

دانیال دانیال
1403/07/03
در پاسخ به علی :

اگرم مردونشو سراغ دارین به منم بگید 

جوبیلیشن امواج بزن.. 

علی علی
1403/07/04
در پاسخ به دانیال :

جوبیلیشن امواج بزن.. 

دانیال جان ممنونم ازت 

Atrafshan logo
عطرافشان