لیتون اکسکلوسیف،پگاسوس اکسکلوسیف یا عود وود؟

درود بر همگی.

از بین این سه تا عطری که ذکر کردم،از عزیزانی که از هر سه عطر شناخت خوبی دارن،درخواست دارم که بر اساس مشخصاتی که خواهم گفت،نزدیکترین گزینه از بین این سه تا رو انتخاب کنن.

عطری که در ساختش،محوریت و تمرکز عطار معنا و مفهوم و کاراکترش بوده باشه به دور از تلاش برای همه پسند بودن.

چه کاراکتری؟

سنگین،درون گرا،مایل به تنهایی،بی علاقه به جمع و سرخوشی های بی اساس،مبتنی بر عقل گرایی در هر شرایط،تحلیل گر و پرسش گر و و بی علاقه به مدگرایی و مبتنی بر توازن و تناسب.

از روایح گورماند و میوه ای بیزارم.

ترکیب این روایح رو دوست دارم:

دود و عود،وانیل،روایح چوبی،روایح گزنده مثل دارچین و دوز پایینی نعنای هندی،روایح گرم و محرک همگی در حالتی متوازن،هارمونیک و بدون تلاش برای شیرین بودن،تلخ بودن یا تند بودن بیش از حد.

سپاسگزارم.

هر سه کار از ارزنده ترین و پرطرفدارترین روایح دنیای عطر هستند.

اما بنده به عنوان یک درونگرا ، به ترتیب ،پگاسوس ،عود وود و لیتون رو اولویت بندی میکنم. 

اما «به شخصه شیفته ی هیچکدام ازین شاهکار ها نیستم» و هیچ وقت هم پیشنهاد بدون تست رو به کسی نمیدم.گر‌چه هر سه شاهکارن و نیازی به تعریف و پسندیدن من نیست.

مطمئن باشین شما هم تا خودتون تست نداشته باشین اون ریح رویایی مورد نظرتون رو پیدا نخواهید کرد💚

در پاسخ به احمدرضا :

هر سه کار از ارزنده ترین و پرطرفدارترین روایح دنیای عطر هستند.

اما بنده به عنوان یک درونگرا ، به ترتیب ،پگاسوس ،عود وود و لیتون رو اولویت بندی میکنم. 

اما «به شخصه شیفته ی هیچکدام ازین شاهکار ها نیستم» و هیچ وقت هم پیشنهاد بدون تست رو به کسی نمیدم.گر‌چه هر سه شاهکارن و نیازی به تعریف و پسندیدن من نیست.

مطمئن باشین شما هم تا خودتون تست نداشته باشین اون ریح رویایی مورد نظرتون رو پیدا نخواهید کرد💚

بسیار از شما سپاسگزارم بابت نظرتون و وقتی که برای خوندن متن من گذاشتید💎🌱

Amir Amir
1403/07/03

سلام 

لیتون اکسکلوسیف رو تست نکردم ولی بین اون دوتا پگاسوس اکسکلوسیف 

بین نسخه های عادی پگاسوس و لیتون و عود وود

اول که قطعاً لیتون 

دومی هم پگاسوس 

سوم عود وود

اون دوتای اولی اصلاً برای من یه چیز دیگه‌ان و عود وود بنظرم اصلا به پاشون نمی‌رسه:)

به نظرم اگه عطری کاریزماتیک و دارای کاراکتر میخواید قطعا پگاسوس اکسکلوسیف

در پاسخ به Amir :

سلام 

لیتون اکسکلوسیف رو تست نکردم ولی بین اون دوتا پگاسوس اکسکلوسیف 

بین نسخه های عادی پگاسوس و لیتون و عود وود

اول که قطعاً لیتون 

دومی هم پگاسوس 

سوم عود وود

اون دوتای اولی اصلاً برای من یه چیز دیگه‌ان و عود وود بنظرم اصلا به پاشون نمی‌رسه:)

نظر خودم هم همینه 

بسیار ممنونم دوست عزیز💎🌱

در پاسخ به علی عسگری :

به نظرم اگه عطری کاریزماتیک و دارای کاراکتر میخواید قطعا پگاسوس اکسکلوسیف

هر دفعه ذوق بیشتری پیدا می کنم برای تست کردن پگاسوس اکسکلوسیف!

سپاسگزارم دوست گرامی💎🌱

اگه قبلا این سوال رو دیده بودم می‌گفتم لیتون اکسکلوسیف ولی به تازگی پگاسوس اکسکلوسیف رو تست کردم و با توجه به رایحه‌ جذابش و پرفورمنس خوبش و باخوردی که ازش گرفتم قطعا میگم پگاسوس اکسکلوسیف

بعد لیتون اکسکلوسیف و بعد عود وود

در پاسخ به امیر محمدی :

اگه قبلا این سوال رو دیده بودم می‌گفتم لیتون اکسکلوسیف ولی به تازگی پگاسوس اکسکلوسیف رو تست کردم و با توجه به رایحه‌ جذابش و پرفورمنس خوبش و باخوردی که ازش گرفتم قطعا میگم پگاسوس اکسکلوسیف

بعد لیتون اکسکلوسیف و بعد عود وود

بسیار ممنونم از نظرتون🌱💎

قطعا کمک کننده خواهد بود.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟