یه عطر متناسب شخصیتم میخام اما هنوز پیدا نکردم
26ساله 178 قد.. گاهی بسیار اجتماعی و گاهی بسیار درونگرا و مغرور. بسیار شوخ طبع
متناسب با این شخصیت از عطر های بالا برا فصل پیش رو به ترتیب لطف کنید اولویت بندی کنید.
ضمنا بازخورد اون عطر بسیار مهمه. بیشتر آدمای اطرافم خانوم هستن بخاطر موقعیت شغلی
سلام
همون ترتیبی که خودتون نوشتید نظر من هم هست
لیتون اولی و فاکینگ آخری
اول از همه خودتون تست کنید ، با نظر دیگران خرید نکنید
دوم اینکه به نظر من:
لیتون ، پگاسوس ، (اسد) ، الکساندریا ۲
و اینکه رو این سه تا هم فکر کن بی نظیرن مخصوصا از طرف خانمها
استرانگر ویت یو ابسولوتلی ، جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو ، آمواژ پورپس
سلام
همون ترتیبی که خودتون نوشتید نظر من هم هست
لیتون اولی و فاکینگ آخری
متشکرم امیرجان... قبلا هم مطرح کرده بودم اما پگاسوس رو پیشنهاد دادید. من تازه وارد دنیای عطر شدم و سالها از عطرایی که به مشام خوب میومد استفاده میکردم.. هیچوقت قشمت نشد لیتون و پگاسوس رو تست کنم
ولی لاست چری رو تست کردم و عاشق رایحه بادوم تلخ شدم
بنظرتون پگاسوس چون بادوم تلخ داره بهتر راضیم نمیکنه؟ و اینکه بوشون چیزی نیست که هرکسی بشناسه؟ مثل ساواج دیور
اول از همه خودتون تست کنید ، با نظر دیگران خرید نکنید
دوم اینکه به نظر من:
لیتون ، پگاسوس ، (اسد) ، الکساندریا ۲
و اینکه رو این سه تا هم فکر کن بی نظیرن مخصوصا از طرف خانمها
استرانگر ویت یو ابسولوتلی ، جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو ، آمواژ پورپس
متشکرم متین جان
حتما دکانت مواردی که لطف کردید معرفی نمودید تست میکنم.
من بخاطر تامفورد لاست چری عاشق بادوم تلخ شدم. بنظرتون بین پگاسوس و لیتون پگاسوس بهتر نازمو برطرف نمیکنه؟
پگاسوس
متشکرم متین جان
حتما دکانت مواردی که لطف کردید معرفی نمودید تست میکنم.
من بخاطر تامفورد لاست چری عاشق بادوم تلخ شدم. بنظرتون بین پگاسوس و لیتون پگاسوس بهتر نازمو برطرف نمیکنه؟
ارادت خواهش میکنم.
صد در صد ولی لیتون هم خوبیای خودشو داره...
به نظرم جفتشو پسند میکنید ولی اینکه کدومو بیشتر بپسندید اون باید با تست خودتون بفهمید...
عطرایی که بالا نام بردم جزو تاپ ترینا هستن و به شخصه اسد لطافه رو بیشتر از دیور الکسیر دوس دارم ! وجود نت وانیل خیلی جذابش کرده ...
به نظرم اگه مثل من عاشق روایحی و تنوع طلب هستی و از هر چیزی زود خسته میشی پیشنهادم اینه از هر عطری دکانت ۵ تا ۱۰ میل داشته باشی و از همه شون لذت ببری و هر عطری رو جا و مکان خودش استفاده کنی...
لیتون و پگاسوس رو تهیه کن ، لیتون برای جاهای عمومی و دوستانه ، پگاسوس برای محل کار و اداری
اسد و الکساندریا ۲ ، اسد هم مثل لیتون منتهی برای غروب و شب پاییز و زمستون ، الکساندریا ۲ هم فقط برای مهمونی و قرار مهم
جیونچی و استرانگر ویت یو هم برای شب کردی و قرار عاشقانه و دور همی خیلی جوابن ...
برای پاییز و زمستون اینا واقعا جوابن...
موفق باشی
متشکرم امیرجان... قبلا هم مطرح کرده بودم اما پگاسوس رو پیشنهاد دادید. من تازه وارد دنیای عطر شدم و سالها از عطرایی که به مشام خوب میومد استفاده میکردم.. هیچوقت قشمت نشد لیتون و پگاسوس رو تست کنم
ولی لاست چری رو تست کردم و عاشق رایحه بادوم تلخ شدم
بنظرتون پگاسوس چون بادوم تلخ داره بهتر راضیم نمیکنه؟ و اینکه بوشون چیزی نیست که هرکسی بشناسه؟ مثل ساواج دیور
سلام مجدد
تو پرسش قبلی درباره ی بازخورد لیتون پرسیدی جواب دادم،اما فکر کنم ندیدی
بنظرم بادام تلخ پگاسوس خیلی از لاست چری جذاب تره
خیالت راحت،رایحه ی چندان همه گیری هم نداره
اما پیشنهاد من لیتونه،چون برای من هیچ بویی بالاتر از لیتون تو هیچ جایی وجود نداره،البته پگاسوس هم خیلی خیلی خوبه،بین اینا ببینم کدومو بیشتر میپسندی؟؟
سلام مجدد
تو پرسش قبلی درباره ی بازخورد لیتون پرسیدی جواب دادم،اما فکر کنم ندیدی
بنظرم بادام تلخ پگاسوس خیلی از لاست چری جذاب تره
خیالت راحت،رایحه ی چندان همه گیری هم نداره
اما پیشنهاد من لیتونه،چون برای من هیچ بویی بالاتر از لیتون تو هیچ جایی وجود نداره،البته پگاسوس هم خیلی خیلی خوبه،بین اینا ببینم کدومو بیشتر میپسندی؟؟
امیرخان درود مجدد.امروز دکانت هردو رو تست کردم..لامصب هر کدوم یجور خوبه.. واقعا هردورو عاشقشون شدم
نوت اولیه لیتون تا حدود یکساعت عالی بود برام ولی بعد از یک ساعت نوت پگاسوس رو بیشعر دوست داشتم.چون عاشق رایحه وانیلم،توی پگاسوس وانسل ثدرت بیشتری دلشت و با یوی ضعیف بادام یچیز عجیبی توی نوت پایه ساخته بود
کنار اینا ارباپورا هم تست کردم و پیشنهاد میدم اگه سلیقه مشابهی داریم سمتش نرو.منچ یاد اینوکتوس یه مقدار سر سنگین تر انداخت.
خلاصه بین لیتون و پگاسوس تصمیم گرفتم پگاسوس رو به عنوان امضا استفاده کنم ولی هرگز از لیتون غافل نمیشم
قطعا هر دو رو میگیرم
امیرخان درود مجدد.امروز دکانت هردو رو تست کردم..لامصب هر کدوم یجور خوبه.. واقعا هردورو عاشقشون شدم
نوت اولیه لیتون تا حدود یکساعت عالی بود برام ولی بعد از یک ساعت نوت پگاسوس رو بیشعر دوست داشتم.چون عاشق رایحه وانیلم،توی پگاسوس وانسل ثدرت بیشتری دلشت و با یوی ضعیف بادام یچیز عجیبی توی نوت پایه ساخته بود
کنار اینا ارباپورا هم تست کردم و پیشنهاد میدم اگه سلیقه مشابهی داریم سمتش نرو.منچ یاد اینوکتوس یه مقدار سر سنگین تر انداخت.
خلاصه بین لیتون و پگاسوس تصمیم گرفتم پگاسوس رو به عنوان امضا استفاده کنم ولی هرگز از لیتون غافل نمیشم
قطعا هر دو رو میگیرم
سلام
خوشحالم که پگاسوس و لیتون رو پسندیدی
اتفاقاً بیس نت لیتون شاهکاره،یه رد میوه ای،وانیلی با پس زمینه لوندر از خودش به جا میذاره🤩😍
ارباپورا هم که،عشق منه😁اونقدری دوستش دارم که توجهی به این نمیکنم که رایحه ی متمایل به زنانه ای داره،ازش میزنم و لذت میبرم،اینوکتوس هم خیلی دوست دارم...
هم پگاسوس و هم لیتون،دو تا شاهکار به حساب میان و خوشحالم که مورد پسندت بودن
موفق باشی دوست من❤️