دورهمی عطر افشانی ها

با سلام خدمت دوستان عطر افشانی

سایت عطر افشان قوی ترین و یکی از قدیمی ترین سایتها در زمینه عطر هستش 

برای من عجیبه که تا الان کسی انگیزه برگزاری یه دورهمی تحت عنوان عطر افشانی ها و عطر دوستان یا هرچیز دیگه ای رو نداشته

برای شروع بگید ببینم چندتا عطرباز خراسانی اینجا داریم

سلام وقت بخیر اتفاقا منم زیاد به این موضوع فکر کردم نمیدونم قوانین سایت به چه شکل هست در این زمینه اما ایده ی خیلی جالبیه تقریبا تو بیشتر موضوعات از این دورهمی ها دیدم اما در زمینه ادکلن چیزی پیدا نکردم 

در ضمن هرکس میتونه دکانت از ادکلن مورد علاقش بیاره که بقیه هم تجربه و تست کنند و کلا تجربه ی قشنگی میشه

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقت بخیر اتفاقا منم زیاد به این موضوع فکر کردم نمیدونم قوانین سایت به چه شکل هست در این زمینه اما ایده ی خیلی جالبیه تقریبا تو بیشتر موضوعات از این دورهمی ها دیدم اما در زمینه ادکلن چیزی پیدا نکردم 

در ضمن هرکس میتونه دکانت از ادکلن مورد علاقش بیاره که بقیه هم تجربه و تست کنند و کلا تجربه ی قشنگی میشه

اخ اخ دقیقا

خیلی کارا میشه کرد

از گروه تو فضای مجازی بگیر تا دورهمی و میتینگ و غیره

خودم بشخصه خیلی دوست دارم در محضر کسایی بشینم که چندین سالیان (حتی بعضا از سن من هم بیشتر) عاشق عطرن و تو این دنیا سیر میکنن ،نمونش هم جناب اسعدی ،جناب سخی ،مهربد عزیز و خیلیای دیگه

با این دورهمی ها حتی علاقه مون هم به عطر ها بیشتر میشه و چیز های بیشتری یاد میگیریم و با ادمای مختلف از صنف های مختلف اشنا و رفیق میشیم .

memio memio
1403/07/08

خیلی ایده خوبیه، کلی از تجربیات هم استفاده میکنیم، از مازندران کیارو داریم؟

Behrad Behrad
1403/07/10
در پاسخ به memio :

خیلی ایده خوبیه، کلی از تجربیات هم استفاده میکنیم، از مازندران کیارو داریم؟

از رویان در خدمت شما هستم 

بزن بریم عطر بازی😄

memio memio
1403/07/11
در پاسخ به Behrad :

از رویان در خدمت شما هستم 

بزن بریم عطر بازی😄

عه چ باحال😍

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان