کدوم خوشمزه تره از نظر شما؟
سلام
عجایب دبی
راستی راجب سوالیکه ازم پرسیده بودی:
متاسفانه اون کاری که مد نظرت بود رو تست نداشتم
هیچ کدام... من مدتی تحقیق کردم و تهیه کردم این عطرها رو... فکر کنم تا وقتی عطرهای برند معتبر اروپایی و آمریکایی با همین قیمت و یا اختلاف قیمت کم موجود هستند خرید اینا جایز نیست... البته نظر شخصی من هستش
سلام
عجایب دبی
راستی راجب سوالیکه ازم پرسیده بودی:
متاسفانه اون کاری که مد نظرت بود رو تست نداشتم
تشکر مهربد عزیز💚
هیچ کدام... من مدتی تحقیق کردم و تهیه کردم این عطرها رو... فکر کنم تا وقتی عطرهای برند معتبر اروپایی و آمریکایی با همین قیمت و یا اختلاف قیمت کم موجود هستند خرید اینا جایز نیست... البته نظر شخصی من هستش
دانیال عزیز
برند هایی امثال لطافه ،الحمبرا ،فرگرانس ورد و ...
جدای از قیمت و مقرون به صرفه بودنشون جذابیت خاصی توی بازار ایجاد میکنه که فکر میکنم بخاطر جسارت سازنده هاشون و تلاش برای تولید محصول با کیفیته
و داریم میبینیم ک روز به روز پیشرفت ، ثمره ی اصلی تلاش و نبوغ به خرج دادن اونهاست.
به هر حال
ممنون میشم سوای این دومورد که عرض کردم از گورماندهایی که خودت دوست داشتی صرف نظر از هر برند بهم معرفی کنی💚
دانیال عزیز
برند هایی امثال لطافه ،الحمبرا ،فرگرانس ورد و ...
جدای از قیمت و مقرون به صرفه بودنشون جذابیت خاصی توی بازار ایجاد میکنه که فکر میکنم بخاطر جسارت سازنده هاشون و تلاش برای تولید محصول با کیفیته
و داریم میبینیم ک روز به روز پیشرفت ، ثمره ی اصلی تلاش و نبوغ به خرج دادن اونهاست.
به هر حال
ممنون میشم سوای این دومورد که عرض کردم از گورماندهایی که خودت دوست داشتی صرف نظر از هر برند بهم معرفی کنی💚
حقیقتا عطرهای خیلی خوبی تو این سبک موجوده و من تست کردم... چیزی که بخوام خدمتت بگم و الان تو ذهنم هست و در سه رده قیمتی که تجربه استفاده هم داشتم عبارتند از :
#پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan
#جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely
#سالواتوره فراگامو یومو سالواتوره فراگامو Uomo Salvatore Ferragamo