احمدرضا احمدرضا
5
1403/07/13

خمره قهوه یا عجایب دبی؟

کدوم خوشمزه تره از نظر شما؟

مهربد مهربد
1403/07/13

سلام

عجایب دبی

راستی راجب سوالی‌که ازم پرسیده بودی:

متاسفانه اون کاری که مد نظرت بود رو تست نداشتم

دانیال دانیال
1403/07/13

هیچ کدام... من مدتی تحقیق کردم و تهیه کردم این عطرها رو... فکر کنم تا وقتی عطرهای برند معتبر اروپایی و آمریکایی با همین قیمت و یا اختلاف قیمت کم موجود هستند خرید اینا جایز نیست... البته نظر شخصی من هستش

در پاسخ به مهربد :

سلام

عجایب دبی

راستی راجب سوالی‌که ازم پرسیده بودی:

متاسفانه اون کاری که مد نظرت بود رو تست نداشتم

تشکر مهربد عزیز💚

در پاسخ به دانیال :

هیچ کدام... من مدتی تحقیق کردم و تهیه کردم این عطرها رو... فکر کنم تا وقتی عطرهای برند معتبر اروپایی و آمریکایی با همین قیمت و یا اختلاف قیمت کم موجود هستند خرید اینا جایز نیست... البته نظر شخصی من هستش

دانیال عزیز

برند هایی امثال لطافه ،الحمبرا ،فرگرانس ورد و ...

جدای از قیمت و مقرون به صرفه بودنشون جذابیت خاصی توی بازار ایجاد میکنه که فکر میکنم بخاطر جسارت سازنده هاشون و تلاش برای تولید محصول با کیفیته

و داریم میبینیم ک روز به روز پیشرفت ، ثمره ی اصلی تلاش و نبوغ به خرج دادن اونهاست. 

به هر حال 

ممنون میشم سوای این دومورد که عرض کردم از گورماندهایی که خودت دوست داشتی صرف نظر از هر برند بهم معرفی کنی💚

دانیال دانیال
1403/07/14
در پاسخ به احمدرضا :

دانیال عزیز

برند هایی امثال لطافه ،الحمبرا ،فرگرانس ورد و ...

جدای از قیمت و مقرون به صرفه بودنشون جذابیت خاصی توی بازار ایجاد میکنه که فکر میکنم بخاطر جسارت سازنده هاشون و تلاش برای تولید محصول با کیفیته

و داریم میبینیم ک روز به روز پیشرفت ، ثمره ی اصلی تلاش و نبوغ به خرج دادن اونهاست. 

به هر حال 

ممنون میشم سوای این دومورد که عرض کردم از گورماندهایی که خودت دوست داشتی صرف نظر از هر برند بهم معرفی کنی💚

حقیقتا عطرهای خیلی خوبی تو این سبک موجوده و من تست کردم... چیزی که بخوام خدمتت بگم و الان تو ذهنم هست و  در سه رده قیمتی که تجربه استفاده هم داشتم عبارتند از :

Oajan #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan ​​​​​​

Emporio Armani Stronger With You Intensely #جورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو اینتنسلی Emporio Armani Stronger With You Intensely ​​​​​​

Uomo Salvatore Ferragamo #سالواتوره فراگامو یومو سالواتوره فراگامو Uomo Salvatore Ferragamo 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟