وانتیار وانتیار
9
1403/07/13

کدام عطر را انتخاب می کنید؟

درود به دوستان بزرگوار

اگر فقط شانس انتخاب یک مورد از بین الکساندریا 2 زرجف و سایکودلیک جووی رو با در نظر گرفتن پخش بو و ماندگاری، بازخورد، قیمت و سایر موارد از این دست داشتید، کدوم رو انتخاب می کنید؟ لطفا با در نظر گرفتن نسخه های موجود در بازار پاسخ خودتون رو بفرمایید.

مهربد مهربد
1403/07/14

سلام

الکساندریا ۲

Mahyar Mahyar
1403/07/14

سلام

قطعا جووی

KAVEH KAVEH
1403/07/15

درود 

فكر ميكنم الگزندريا گزينه بهتريه براي مواردي كه مطرح كرديد. 

💐💐

در پاسخ به حسین الن دلن :

ممنون از راهنمایی شما

میشه دلیلتون رو بفرمایید؟

در پاسخ به مهربد :

سلام

الکساندریا ۲

ممنون از راهنمایی شما

در پاسخ به Mahyar :

سلام

قطعا جووی

ممنون از راهنمایی شما

Mahyar Mahyar
1403/07/15
در پاسخ به وانتیار :

ممنون از راهنمایی شما

خواهش میکنم

تو پاسخ اولم فقط جواب رو دادم و طولانی نویسی کردم اما حالا که پرسیدید عرض میکنم انتخابش یه چیز فردیه. هر شخص ارزش های متفاوتی داره و همچنین کارکتر که درنهایت انتخاب های متفاوتی رو رقم میزنند. حالا ممکنه من و دیگران نظرمون رو بگیم و این انتخاب ماست، هرکس باید ببینه چی به کار اش میاد.

با این مقدمه عرض کنم که برای من جووی یه دنیای کاملا متفاوته نسبت به سرجف. اولا مهجور تره. داشتن چیزهای سر به مهر تر برای من یه ارزشه. دوما پرستیژ برند جووی. سوما خود رایحه جووی که عاشقشم. باتل های جووی رو هم دوست دارم. همه جوره جووی تو این بازی برنده است بنظرم.

در پاسخ به Mahyar :

خواهش میکنم

تو پاسخ اولم فقط جواب رو دادم و طولانی نویسی کردم اما حالا که پرسیدید عرض میکنم انتخابش یه چیز فردیه. هر شخص ارزش های متفاوتی داره و همچنین کارکتر که درنهایت انتخاب های متفاوتی رو رقم میزنند. حالا ممکنه من و دیگران نظرمون رو بگیم و این انتخاب ماست، هرکس باید ببینه چی به کار اش میاد.

با این مقدمه عرض کنم که برای من جووی یه دنیای کاملا متفاوته نسبت به سرجف. اولا مهجور تره. داشتن چیزهای سر به مهر تر برای من یه ارزشه. دوما پرستیژ برند جووی. سوما خود رایحه جووی که عاشقشم. باتل های جووی رو هم دوست دارم. همه جوره جووی تو این بازی برنده است بنظرم.

ممنون از وقتی که گذاشتید.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟