دوستان شما پربازخورد ترین عطری که داشتید و رایحه خیلی هایپ(مثل اونتوس و ساواج و بلو شنل) نداشته چی بوده؟ معرفی میکنید؟ "
فقط میخام خنک باشه. نه معتدل.
قبلا راجب عطر گرم راهنمایی کردید و بسیار مفید بود. اگر. اینبار هم. لطف کنید ممنون میشم
بنظر من این یکی از خوبا هستش...
سلام و درود
من از این دو بازخوردهای خوبی گرفتم
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس پور هوم Light Blue Eau Intense Pour Homme
درود بابک جان
متشکرم از پیشنهادتون.
الور هوم اسپورت رو تست داشتم و حتی قبل از اینکه این پرسش رو مطرح کنم نظرم روی این عطر بود. اما نسخه ادیشن. یه مقدار گرم نیست؟ برای گرمای تابستون میشه تحملش کرد؟ عطر معتدل رو انتخاب کردم که کارو در بیاره دنبال عطر خنکم
بنظر من این یکی از خوبا هستش...
متشکرم دانیال عزیز
زیر همه پرسش ها عطر هایی معرفی کردید که به گوش کمتر کسی خورده و این چقدر عالیه.
ممنونم از لطفتون. بی زحمت برای این کاری که معرفی کردید یه سایت معرفی میکنید دکانتش رو تهیه کنم
درود دوست عزیزم
خیلی ممنونم
شباهتی به نسخه کلاسیک نداره؟
همون تق هرمس هم زیادی هایپ شده
سلام و درود
من از این دو بازخوردهای خوبی گرفتم
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس پور هوم Light Blue Eau Intense Pour Homme
خیلی خیلی متشکرم بهراد عزیز
کازاموراتی مفیستو خیلی برام تداعی کننده سیلور مانتین بود. سیلور مانتین عطر فوق العاده خوش بویی هست همچنین کازاموراتی مفیستو.. اما بوی خاصی نیست و تقریبا به مشام همه آشناس. بنظرتون عطری هست که هوش از سر برونه؟
خیلی خیلی متشکرم بهراد عزیز
کازاموراتی مفیستو خیلی برام تداعی کننده سیلور مانتین بود. سیلور مانتین عطر فوق العاده خوش بویی هست همچنین کازاموراتی مفیستو.. اما بوی خاصی نیست و تقریبا به مشام همه آشناس. بنظرتون عطری هست که هوش از سر برونه؟
اگر قرار بر این باشه كه هوش از سر طرف مقابل بپرونی و خود من با تست بالای هزار عطر تا به امروز رو دست این عطر ندیدم و همیشه توی کلکسیون من هست و هیچ وقت کنار گذاشته نمیشه
ولی ولی به شرط اینکه اورجییینال اورجینال باشه چون یک مقدار دست توش زیاد شده،راستی چهار فصل هم هست و اصلا گرم نیست یک سَم به تمام عيار، یک سمپل یا دستریز با حجم کم تهیه کن و لذت ببر
#آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس V (آمواژ اپوس 5) The Library Collection Opus V
متشکرم دانیال عزیز
زیر همه پرسش ها عطر هایی معرفی کردید که به گوش کمتر کسی خورده و این چقدر عالیه.
ممنونم از لطفتون. بی زحمت برای این کاری که معرفی کردید یه سایت معرفی میکنید دکانتش رو تهیه کنم
سرچ بفرمایید در اینترنتی ها موجوده یا حضوری تشریف ببرید فروشگاه های معتبر جهت تست حضوری... عطر شناخته شده ای هست