Mohsen sadeghi Mohsen sadeghi
14
1403/07/17

پر بازخورد ترین عطر خنک

دوستان شما پربازخورد ترین عطری که داشتید و رایحه خیلی هایپ(مثل اونتوس و ساواج و بلو شنل) نداشته چی بوده؟ معرفی میکنید؟ "

فقط میخام خنک باشه. نه معتدل.

قبلا راجب عطر گرم راهنمایی کردید و بسیار مفید بود. اگر. اینبار هم. لطف کنید ممنون میشم

دانیال دانیال
1403/07/18

بنظر من این یکی از خوبا هستش... 

H24 Eau de Parfum #هرمس اچ 24 ادوپرفیوم H24 Eau de Parfum 

سلام روزتون بخیر

به نظرم از این کار خوشتون بیاد

Terre d'Hermes Eau Givree #هرمس تق د هرمس او گیوری Terre d'Hermes Eau Givree 

Behrad Behrad
1403/07/18

سلام و درود

من از این دو باز‌خورد‌های خوبی گرفتم

Light Blue Eau Intense Pour Homme #دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس پور هوم Light Blue Eau Intense Pour Homme 

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

درود بابک جان

متشکرم از پیشنهادتون.

الور هوم اسپورت رو تست داشتم و حتی قبل از اینکه این پرسش رو مطرح کنم نظرم روی این عطر بود. اما نسخه ادیشن. یه مقدار گرم نیست؟ برای گرمای تابستون میشه تحملش کرد؟ عطر معتدل رو انتخاب کردم که کارو در بیاره دنبال عطر خنکم

در پاسخ به دانیال :

بنظر من این یکی از خوبا هستش... 

H24 Eau de Parfum #هرمس اچ 24 ادوپرفیوم H24 Eau de Parfum 

متشکرم دانیال عزیز

زیر همه پرسش ها عطر هایی معرفی کردید که به گوش کمتر کسی خورده و این چقدر عالیه. 

ممنونم از لطفتون. بی زحمت برای این کاری که معرفی کردید یه سایت معرفی میکنید دکانتش رو تهیه کنم

در پاسخ به وانتیار :

سلام روزتون بخیر

به نظرم از این کار خوشتون بیاد

Terre d'Hermes Eau Givree #هرمس تق د هرمس او گیوری Terre d'Hermes Eau Givree 

درود دوست عزیزم

خیلی ممنونم

شباهتی به نسخه کلاسیک نداره؟

همون تق هرمس هم زیادی هایپ شده

در پاسخ به Behrad :

سلام و درود

من از این دو باز‌خورد‌های خوبی گرفتم

Light Blue Eau Intense Pour Homme #دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس پور هوم Light Blue Eau Intense Pour Homme 

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

خیلی خیلی متشکرم بهراد عزیز

کازاموراتی مفیستو خیلی برام تداعی کننده سیلور مانتین بود. سیلور مانتین عطر فوق العاده خوش بویی هست  همچنین کازاموراتی مفیستو.. اما بوی خاصی نیست و تقریبا به مشام همه آشناس. بنظرتون عطری هست که هوش از سر برونه؟ 

Behrad Behrad
1403/07/18
در پاسخ به Mohsen sadeghi :

خیلی خیلی متشکرم بهراد عزیز

کازاموراتی مفیستو خیلی برام تداعی کننده سیلور مانتین بود. سیلور مانتین عطر فوق العاده خوش بویی هست  همچنین کازاموراتی مفیستو.. اما بوی خاصی نیست و تقریبا به مشام همه آشناس. بنظرتون عطری هست که هوش از سر برونه؟ 

اگر قرار بر این باشه كه هوش از سر طرف مقابل بپرونی و خود من با تست بالای هزار عطر تا به امروز رو دست این عطر ندیدم و همیشه توی کلکسیون من هست و هیچ وقت کنار گذاشته نمیشه

ولی ولی به شرط اینکه اورجییینال اورجینال باشه چون یک مقدار دست توش زیاد شده،راستی چهار فصل هم هست و اصلا گرم نیست یک سَم به تمام عيار، یک سمپل یا دستریز با حجم کم تهیه کن و لذت ببر

The Library Collection Opus V #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس V (آمواژ اپوس 5) The Library Collection Opus V 

دانیال دانیال
1403/07/18
در پاسخ به Mohsen sadeghi :

متشکرم دانیال عزیز

زیر همه پرسش ها عطر هایی معرفی کردید که به گوش کمتر کسی خورده و این چقدر عالیه. 

ممنونم از لطفتون. بی زحمت برای این کاری که معرفی کردید یه سایت معرفی میکنید دکانتش رو تهیه کنم

سرچ بفرمایید در اینترنتی ها موجوده یا حضوری تشریف ببرید فروشگاه های معتبر جهت تست حضوری... عطر شناخته شده ای هست

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟