دکانتهای‌ متنوع یا باتلی صد میل؟مسئله این است.

با سلام خدمت دوستان عطرافشانی های عزیز

امیدوارم روزهاتون به کام باشه و در رفیقترین حالت ممکن با خودتون به سر ببرید.

شما اگر بخواهید بودجه ای پونزده تومنی به عطربازی اختصاص بدید کدوم رو انتخاب میکنید؟

باتلی صد میل از عطر مورد علاقتون تهیه میکنید و ازش لذت میبرید و به مرور ویترینتون رو تکمیل میکنید.

و یا ۶ تا ۷ تا از بهترین کارهای مدنظرتون رو میگیرید و از تنوع توی انتخابتون لذت میبرید؟

Amir Amir
1403/07/20

سلام علی جان 

من که باتل کامل رو انتخاب میکنم..

هر وقت بخوام دکانت بخرم بنظرم برای هر عطری 1 میل کافیه،چون من فقط میخوام اون عطرها رو تست کنم و برای زدن نیازش ندارم و بنظرم فوق فوقش با این شرایطی که گفتم 5 میلیون کافیه،اما با 15 میلیون یک یا دو عطر خوب میخرم و لذت میبرم😉

Amirreza Amirreza
1403/07/20

این به نظر من بر میگرده به ارزش خرید اون عطر(ها) و اینکه چه موقعیت هایی رو میخوایم پوشش بدیم با عطرامون.بنده خودم اوایل خیلی  عطرهای دم دستی 2 تا 4 تومنی میخریدم که نمرشون در بهترین حالت 6 یا 7 میشد و بعد از مدتی دیدم با پولشون میشد یکی دوتا عطر های اند از لیتون یا زرجوف یا تام فورد خرید و عشق کرد.
من اگه خودم بخوام این کارو بکنم از بین دکانت هام یکی از بهترینشونو با توجه به استایل و نیازم میگیرم و تموم میکنم و پول دخیره میکنم تا بعدی

Behrad Behrad
1403/07/20

سلام و درود علی اقای عزیز🌹

من این تجربه فکری رو داشتم

و به این نتیجه رسیدم که فعلا در این وضع اقتصادی

عطر‌هایی که سمپل اورجینال یا دست‌ریزشون موجود هست رو به همین شکل دستریز و دکانت تهیه کنم،برای مثال اونتوس، دیور، ورساچ و.....

عطر هایی که واقا خاص هستند و دستریزی یا سمپلی ندارن رو باتل تهیه کنم.مثل یک سری از زرجوف‌ها، استفان هامبرت لوکاس، فیلیپو سورچینلی،و....

یک موضوع دیگه هم وجود داره،

شما یک باتل میخری و یک انسان اینده نگر هستی،که روزی که تمام باتل ها ریفورموله شد شما یک باتل با تاریخ تولید قدیم داری که برات مثل یک جواهر می‌مونه

برای مثال شما اگر یک باتل از اونتوس ۲۰۱۰--تا--۲۰۱۸ رو داشته باشی بعید میدونم با ۱۰ تا باتل جدید عوض کنی♥️

من به شخصه دکانت های متنوع ترجیح میدم...

ولی اگه مثلا ۱۰۰ میلیون اضافه داشته باشم ۴ الی ۵ تا باتل عطر میگیرم 😂

علی علی
1403/07/20

درودعلی آقای گل 

چون خودم تو یک سال اخیر زیاد دکانت تهیه کردم ( شاید ۱۵۰ تا یا حتی بیشتر شده باشه) بخاطر هزینه های بالای زندگی می‌خوام تا یک مدت این قضیه رو کات کنم

با اینکه تو دنیای روایح تنوع طلبم اگر باز پول دستم بیاد فعلا به یک یا دو باتل درست و حسابی از منتخبین اکتفا خواهم کرد

در هر صورت کلا بستگی به خودت داره داداش

یک نکته مهم برای امثال من وجود داره: گاهی یک رایحه هرچقدر هم برامون زیبا باشه بعد از ۱۰ یا ۲۰ میل مصرف برامون تکراری و خسته کننده میشن

[EDITED] 1403/07/21 11:20

سلام وقتتون بخیر باشه 

حقیقتا با پونزده تومن نمیشه شش هفت تا کار گرفت نهایتا بشه دو تا ادکلن تو محدوده هفت میلیون گرفت که باز خوبه چون الان دیگه با توجه به قیمت جهانی که خیلی باارزش تر از پول ماست وقتی شما ادکلن دو سه میلیونی بگیرید عین این میمونه تو اروپا پول یه همبرگر رو داده باشید به یک ادکلن پس مشخصه کیفیت جالبی نخواهد داشت 

پس من یا پونزده میلیون رو میدم یک ادکلن میگیرم یا نهایتا دو تا ادکلن خوب تو‌رنج متوسط میگیرم که باز مورد اول رو بیشتر میپسندم 

شهرزاد شهرزاد
1403/07/21

صد در صد باتل صد میل.

مهربد مهربد
1403/07/21

علی جان سلام

باتل صد میل از عطر مورد علاقمو میگیرم و به مرور تکمیل میکنم

من 3 4 تا عطر خفنو ارزون تر میگیرم :)))) ژول ا مد . سرژلوتنس مثلا

memio memio
1403/07/21

درود آقای علی، اگر عطری هست ک واقعا عاشقش باشید‌و دلتون رو نمیزنه چرا ک نه، تودست گرفتن باتل اصلی یه چیز دگ س برای من بشخصه. اما اگر کنجکاوی مدام قلقلک میده یا تنوع طلبید دکانت ها معقول ترن . من جز دسته دومم و هنوز عطری پیدا نکردم ک راضیم کنه.

بهترین حالت اینه ک اینسری دکانتهای دلخواه رو بگیرید و بهترینشون رو پس از مدتی تست انتخاب کنید و پلن بعدیتون دگ خرید باتل باشه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟