Rashed S 1991 Rashed S 1991
4
1403/07/21

لذت بردن از عطر‌ دیگران

سلام عزیزان دوستدار عطر امیدوارم دنیا به کامتون باشه هر جای اون هستید، راستی عزیزان یه سوال داشتم برا شمام پیش اومده که بوی عطر خودتون رو زیاد حس نمی کنید! یا اینکه مثلا یه عطری رو میپوشید بعد یکی دو هفته که دیگه استفاده نمیکنی یه دفعه با کسی روبرو میشی که همون عطر شمارو زده میگید وای چه بوی خوبی داره! متاسفانه برا من بوی عطر بقیه لذت بخش تره! مثلا دوس دارم یه آشنا یا دوستم فلان عطر خوب رو پوشیده باشه بعد من هی بوش کنم! خواستم ببینم برا شمام اینجوریه؟ من عطرهای مختلفی هم دارم اما بعد از دو سه هفته استفاده از هر عطر جدیدم دیگه برام لذت بخش نیست! 

علی علی
1403/07/21

درود دوست عزیز

بله برای منم چندبار پیش اومده 

اخیرا در مورد عطر مون بلان لجند

سلام وقت بخیر اقا راشد

این مشکل منم هست دکانت میگیرم خیلی خوشم میاد بعد میرم باتل اصلی میگیرم ولی بعد از ده پونزده میل استفاده کاملا باید یکی دو هفته بزارمش کنار تا بتونم دوباره استفاده کنم

memio memio
1403/07/22

درود. من هم دقیقا همینطورم، گاها حتی از بوییدن عطری ک خوشم نیومده و برای خودم نخریدم از دیگران لذت مببرم، و همچنین عطرها زود دلم رو میزنند، برای همین بعداز کلی دکانت و تست زاضی ب خرید هیچ باتلی نشدم در این سالهای اخیر

شهرزاد شهرزاد
1403/07/22

این اتفاق درباره یکی دو تا عطر که خیلی هم دوست داشتم برام افتاده. انقدر زیاد اسپری کردم که مثلا تا یک سال نتونستم برم سمتشون. ولی همچنان از دور دوستشون دارم. و بعد برمیگردم بهشون. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟