علی علی
6
1403/07/23

لیر کردن عطرها

درود دوستان عزیز

بهترین تجربه ای که از لیر کردن دو عطر با یکدیگر داشتین کدام موارد بودن؟

مهربد مهربد
1403/07/23

علی جان سلام

معمولا اعتقادی به لیر ندارم اما چند روز پیش ناکسوس رو با امبراستار لیر کردم و نتیجه واقعا زیبا بود

Behrad Behrad
1403/07/23

سلام و درود🌹

یک پاف دست راست و یک پاف هم دست چپ، امیدوارم قسمت بشه تست کنید این ترکیب جادویی رو😘

Crying of Evil #استفان هامبرت لوکاس 777 کرایینگ اف اویل Crying of Evil 

Shamal #نوبیله 1942 شامال Shamal 

سلام علی عزیز

بنده تخصصم در زمینه صداست و معتقدم عملکرد گوش رو میشه به بینی هم تعمیم داد

مبحثی هست در صدا بنام همپوشانی ،صداها با یکسری فرکانس خاص باعث شنیده نشدن صداهای دیگر میشوند .مثلا اگه با دوستی چه حضوری و چه تلفنی مشغول صحبت باشید و هواپیمایی از فاصله ای نزدیک به سطح زمین در حال حرکت باشه، شما منتظر میمونید که کامل رد شه و بعد به حرفتون ادامه میدید(به بلندی صدای هواپیما ربطی نداره در واقع تاثیر اون فرکانسهای پایین هست که مکالمه رو متوقف میکنیم)

و همینطور در صداهای همفرکانس وقتی همپوشانی اتفاق بیوفته ما هیچ چیز از هیچکدوم از صداها نمیتونیم بفهمیم و هیچکدوم شفاف به گوش نمیرسه و تفکیک صداها از هم سخت میشه

روایح هم همینطورین،عطرهای قوی باعث میشن ما روایح عطرهای به نسبت ضعیف رو که لیر کردیم نشنویم و همینطور اگر از همه لحاظ برابر باشند باعث میشن هیچی از هیچکدوم نفهمیم 

بخاطر همین من به لیر اعتقادی ندارم

[EDITED] 1403/07/23 12:40
علی علی
1403/07/23
در پاسخ به مهربد :

علی جان سلام

معمولا اعتقادی به لیر ندارم اما چند روز پیش ناکسوس رو با امبراستار لیر کردم و نتیجه واقعا زیبا بود

ممنونم از انتقال تجربت مهربد عزیز

علی علی
1403/07/23
در پاسخ به Behrad :

سلام و درود🌹

یک پاف دست راست و یک پاف هم دست چپ، امیدوارم قسمت بشه تست کنید این ترکیب جادویی رو😘

Crying of Evil #استفان هامبرت لوکاس 777 کرایینگ اف اویل Crying of Evil 

Shamal #نوبیله 1942 شامال Shamal 

بهراد جان بابت پیشنهادت خیلی خیلی ممنونم

علی علی
1403/07/23
در پاسخ به علی ذوالفقاری :

سلام علی عزیز

بنده تخصصم در زمینه صداست و معتقدم عملکرد گوش رو میشه به بینی هم تعمیم داد

مبحثی هست در صدا بنام همپوشانی ،صداها با یکسری فرکانس خاص باعث شنیده نشدن صداهای دیگر میشوند .مثلا اگه با دوستی چه حضوری و چه تلفنی مشغول صحبت باشید و هواپیمایی از فاصله ای نزدیک به سطح زمین در حال حرکت باشه، شما منتظر میمونید که کامل رد شه و بعد به حرفتون ادامه میدید(به بلندی صدای هواپیما ربطی نداره در واقع تاثیر اون فرکانسهای پایین هست که مکالمه رو متوقف میکنیم)

و همینطور در صداهای همفرکانس وقتی همپوشانی اتفاق بیوفته ما هیچ چیز از هیچکدوم از صداها نمیتونیم بفهمیم و هیچکدوم شفاف به گوش نمیرسه و تفکیک صداها از هم سخت میشه

روایح هم همینطورین،عطرهای قوی باعث میشن ما روایح عطرهای به نسبت ضعیف رو که لیر کردیم نشنویم و همینطور اگر از همه لحاظ برابر باشند باعث میشن هیچی از هیچکدوم نفهمیم 

بخاطر همین من به لیر اعتقادی ندارم

علی جان بابت توضیح و راهنماییت ممنون و سپاسگزارم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟