memio memio
52
1403/07/26

اقایون خانمها مساله حساسه

دوستم روی آقایی بشدت کراش داره ک بسیار لول بالا ،جنتلمن و سنگین و متشخصه، استایل رسمی و اولدمانی داره

برای درخواستی باید چندلحظه ای پیشش بره و خیلی دلش میخواد تاثیر گذار باشه، اینم بگم ک خودش خیلی خجالتی و کم حرفه و دلبری بلد نیست، آقایون و خانمها ممکنه راهنمایی کنید چ عطری میتونه دل یک مرد این چنینی رو ببره؟ میخواد وقتی رفت عطرش بمونه اما نه از نوع ازاردهنده، از نوعی ک ب فکرش نفوذ کنه

[EDITED] 1403/07/27 01:51
nazanin nazanin
1403/07/27
در پاسخ به محسن جمالیان :

فک کنم آقا احسان عزیز فراموش کرده ما برای وصل کردن آمدیم ، نی برای فصل کردن آمدیم 😄 آیا از کراش خود خسته شده اید ؟ آیا میخواهید کراش خود را به شکست عشقی تبدیل کنید ، به ما مراجعه کنید :) ، خب اگه به پیشنهاد ، من آماتور هم پیشنهادم و مطرح کنم ، وی ات آرمیس بیوفرت لاندن،  که اگر مقبول افتاد سال دیگه سالگرد ازدواج تو کمپ ترک  💉🚬

البته من باب مزاح آقا احسان دوست داشتنی 🌷

عرض ادب،

ها ها با این عطر ها یه جور دیگری در یاد اون آقا خواهند ماند😁

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام 

من معتقدم در همچین قرارهای ارتباط عاطفی و حتی عاشقی، نیازمند یه عطر خیلی گرون قیمت نیست تا شخصیت انسانها را شایسته نشان دهد بلکه شخصیت و سجایای اخلاقی هر انسانی به تنهایی مهمترین فاکتور تاثیرگذار برای طرف مقابل میباشد. فلذا عطرهای زنانه ای که بازخورد آفرین هستند برای آقایان بخصوص در قرارهای دونفره برای سلیقه ی من عبارتند از: اجمل شادو زنانه (باتل شفاف با مایع زرد رنگ، رایحه عاشقانه و پرفورمنس بسیار خوب)، اجمل اووک زنانه (باتل شفاف و مایع زرد رنگ، رایحه اعیان و بسیار جذاب و پرفورمنس خوب)، اجمل انیگما زنانه (رایحه بسیار متین و مدبر با پرفورمنس خوب)، میسون الحمبرا کیسمت زنانه (رایحه بسیار عاطفی با پرفورمنس بسیار خوب)، میسون الحمبرا سپتر مالاکایت (رایحه بسیار دل انگیز و کاریزماتیک با پرفورمنس خوب). 

انشالله برایتان مفید باشند....

بله بسیار مفید بود ممنونم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به nazanin :

عرض ادب،

نازنین جان شما بگو قضیه چیه من اینارو تست نکردم. چجورین؟ 

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به nazanin :

عرض ادب،

نازنین جان شما بگو قضیه چیه من اینارو تست نکردم. چجورین؟ 

به نظرم عطر نیست که فضا سازی میکنه. شخصیت فرد هست که به اون رایحه و بو شخصیت و حافظه میده که در آینده در بودن یا نبودن اون شخص هم تکرار اون بو برای فرد همون فضا سازی رو میکنه.

به نظرم بیشتر به درون اون فرد مربوط خواهد بود و خیلی روی عطر نباید حساب کرد که بعدا هم علت رو چه مثبت چه منفی معطوف به عطر نکرد.

درون فرد منظورم: هر دو طرف رابطه هستن. اما خوب بعنوان یک عرف و اتیکت شاید استفاده از عطرهای خیلی خاص غیر منطقی باشه.

در پاسخ به کاید امیر :

به نظرم عطر نیست که فضا سازی میکنه. شخصیت فرد هست که به اون رایحه و بو شخصیت و حافظه میده که در آینده در بودن یا نبودن اون شخص هم تکرار اون بو برای فرد همون فضا سازی رو میکنه.

به نظرم بیشتر به درون اون فرد مربوط خواهد بود و خیلی روی عطر نباید حساب کرد که بعدا هم علت رو چه مثبت چه منفی معطوف به عطر نکرد.

درون فرد منظورم: هر دو طرف رابطه هستن. اما خوب بعنوان یک عرف و اتیکت شاید استفاده از عطرهای خیلی خاص غیر منطقی باشه.

با احترام به نظر جنابعالی ، اینکه گاهی عطر ها باعث میشن یاد شخص خاص یا فضای خاصی بیوفتیم و اینکه نتیجه یک تعامل رو به عطر معطوف نکنیم کاملا موافقم چون واقعا اثرش جوری نیست که تاثیر اصلی رو بگذاره ولی خیلی هم با جمله های اولتون موافق نیستم،عطرها دقیقا کارشون فضا سازیه،و شخصیت عطر مستقل از شخصیت مصرف کننده هست، ولی این که باهم همخونی داشته باشن مثل دوتا موج همفاز میتونن حس و حال اون شخصیت و فضا رو تشدید کنن، یا متضاد باشن و مثل دو موج ناهمفاز مخرب باشن البته اینکه میگم مخرب معنی بدی نداره بیشتر منظور متعادل سازیه مثلا اینکه ی نفر خودش شخصیت شادوشنگولی داره ولی اگه ی عطر جدی و رسمی استفاده کنه میتونه اون حس و حال جدی بودن رو کمی توی اطراف القا کنه،و در کل فکر میکنم بخشی از رسالت استفاده حرفه ای از عطر همین فضاسازی باشه، و همین ویژگیه که باعث میشه هر عطری برای هر موقعیتی مناسب نباشه،با تشکر

در پاسخ به memio :

😂ای بابا منو باش جدی رفتم دیدم بو تریاک میده😂

اذیت نکنید، پیشنهادات اقای احسان هم همین سبکه؟!

امیدوارم باعث رنجش خاطر نشده باشه دوست عزیز 🌷 اما این کارها نسبتا سنگینن ، برای موارد این چنینی عطرهای همه پسند تر مناسب ترن ، البته تقریبا پیشنهاد عطر برای موارد اینچنینی خیلی سخت ، چون هم باید عطر متناسب با سلیقه شما باشه ، هم تاثیری که مدنظرتون باشه رو داشته باشه که خب خیلی محدود میشه ، اما در کل به نظرم یکی از عطرهای مورد پسند خودتون ( که معرف شخصیت خودتون باشه ) که ترجیحا پخش بیشتری داره و انتخاب کنید ، امیدوارم که نتیجه مورد نظر و داشته باشه .

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به محسن جمالیان :

امیدوارم باعث رنجش خاطر نشده باشه دوست عزیز 🌷 اما این کارها نسبتا سنگینن ، برای موارد این چنینی عطرهای همه پسند تر مناسب ترن ، البته تقریبا پیشنهاد عطر برای موارد اینچنینی خیلی سخت ، چون هم باید عطر متناسب با سلیقه شما باشه ، هم تاثیری که مدنظرتون باشه رو داشته باشه که خب خیلی محدود میشه ، اما در کل به نظرم یکی از عطرهای مورد پسند خودتون ( که معرف شخصیت خودتون باشه ) که ترجیحا پخش بیشتری داره و انتخاب کنید ، امیدوارم که نتیجه مورد نظر و داشته باشه .

ممنونم از راهنماییتون

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به ماندانا :

با احترام به نظر جنابعالی ، اینکه گاهی عطر ها باعث میشن یاد شخص خاص یا فضای خاصی بیوفتیم و اینکه نتیجه یک تعامل رو به عطر معطوف نکنیم کاملا موافقم چون واقعا اثرش جوری نیست که تاثیر اصلی رو بگذاره ولی خیلی هم با جمله های اولتون موافق نیستم،عطرها دقیقا کارشون فضا سازیه،و شخصیت عطر مستقل از شخصیت مصرف کننده هست، ولی این که باهم همخونی داشته باشن مثل دوتا موج همفاز میتونن حس و حال اون شخصیت و فضا رو تشدید کنن، یا متضاد باشن و مثل دو موج ناهمفاز مخرب باشن البته اینکه میگم مخرب معنی بدی نداره بیشتر منظور متعادل سازیه مثلا اینکه ی نفر خودش شخصیت شادوشنگولی داره ولی اگه ی عطر جدی و رسمی استفاده کنه میتونه اون حس و حال جدی بودن رو کمی توی اطراف القا کنه،و در کل فکر میکنم بخشی از رسالت استفاده حرفه ای از عطر همین فضاسازی باشه، و همین ویژگیه که باعث میشه هر عطری برای هر موقعیتی مناسب نباشه،با تشکر

بشدت موافقم

memio memio
1403/07/28
در پاسخ به کاید امیر :

صددرصد عطر اول و اخر کار نیست اما بنظرم عطر رابطه مستقیم با احساس داره. برای مثال تصور کنین توجه شما از دور کمی ب زنی جلب شده باشه . وفتی نزدیکتون بایسته عطری ک ازش حس کردین ک دلتون میخواد بازم حس کنید، خواستنی بود، چ بوی خوبی... 

حالا بمن بگین یک زن رویایی با چ نوع بویی در ذهن یک مرد تصور میشه؟

بوی گلها؟

بوی میوه های آبدار؟

بوی کارامل و شکلات و شیرین؟

بوی تلخ مثل قهوه؟

یا ترکیبی از این روایح مثلا عطر (فلان)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟