سلام
وقتتون بخیر
دوستان دکانت خریدن بیشتر جنبه تست یه ادکلن داره یا استفاده از اون ادکلن در حد پولی که میدیم؟
مثلا حالت اول اینه که من نهایتا توانایی خریدن یه ادکلن اورجینال در حد ۲ تا ۴ تومن رو دارم، پس قبل از خریدنش، دکانت ۱ تا ۵ میل از اون رو تهیه میکنم تا ببینم باهاش اوکی هستم یا نه
حالت دوم اینه که، من واقعا پول یه سری ادکلن ها رو ندارم، بالای ۱۰ میلیونه واقعا گرونه، ولی پولم میرسه مثلا چند میل دکانتش رو تهیه کنم
شما باشین چیکار میکنین و چه حالتی رو پیش میگیرین
دکانت هم واقعا گرون تر میشه مثلا ادکلنی که ۱۰۰ میلش هست ۲ میلیون ( هر میلش برامون ۲۰ تومن اب میخوره)، همون رو دکانتش رو ۱ میل رو میدن ۴۵ تومن، ۸ میل میشه ۲۱۲ تومن اینطوری
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین و گنگ بیان نکرده باشمش.
درود،
متوجهم چی میگی کاملا بستگی ب خودت داره هیچ بایدی نیست، اگر عطری هست ک دوسش دارین یک دکانت با حجم بیشتر عزش بگیرینص، اما اگر نه و میخواین کشف کنین چنتا ۳ میل از عطرهای مختلف بخرید، و اینم بگم عطرهای تا ۲ میلیون نیاز ب دکانت خریدن نیست، میتونین تو فروشگاها برید و بو کنین، عطرهای گرونتر هستن ک فروشگاها تسترش رو نمیذن بو کنیم و بجاش اسانس نشون میدن، اونارو برای تست مجبوریم دکانت بگیریم
سلام
برای من صرفا جنبه تست داره
هااای.بهترین حالت دکانت اینه که تا بیای از اون عطر زده بشی تموم شده رفته.
بارهاشده که دکانتم تموم شده و گفتم خدارو شکر که کاملشو نخریدم.
بستگی به خودت داره. شخصا دکانت میخرم در شرایط فعلی چون نه توان خرید این همه عطر با قیمت های زیاد رو دارم و نه آدمی هستم که دنبال بوی خاصی بگردم. چون تنوع طلب هستم و دوست دارم رایحه های مختلف رو تست کنم ترجیحم اینه دکانت بگیرم و حالا اگر واقعا عطری رو خیلی دوست داشتم می تونم خودش رو بخرم،
یا عطر شرکتی نزدیک به اون رو بخرم(مثلا خرید برند لویی ویتون اصل برای من منطقی نداره) یا حتی چند تا دکانت در حدی که کلا بشه 15 میل برام کافی هست. چون میدونم کمتر عطری هست که بعد از 15 میل بازم برام جذابیت سابق رو داشته باشه (البته چندتای بودن ولی کلا مدلم اینجوری هست)