متاسفانه دراین فضا تعداد معدودی از اعضا بجای نظر دادن راجع عطرهایی ک تست یا مصرف داشتن دنبال زیربغل مار و خاله زنک بازی هستن ، عجیبه ک کسی وقتش رو بذاره ک نظرات دیگری رو تجسس کنه و دنبال حاشیه سازی باشه. متوجه کنایه هایی ک بهم زده میشه هستم و سعی میکنم ادب رو رعایت کنم. نظرات عطرافشان قابل ویرایش نیست اگ میدونستم تنبلی و خلاصه نویسی باعث سوتفاهم این چنینی میشه حتما در نوشتارم دقت بیشتری میکردم، حقیقتا فکر نمیکردم کسی اینجا بجز عطر دنبال چیزی بگرده. باعث تاسفه، من نظراتم رو اگرچه کارشناسی نیست بعنوان یک مصرف کننده عادی میگذارم و مطمئنم بکار امثال من میاد، همه ک متخصص نیستن و نمیتونن نتها رو تفکیک کنن، اما خوش بو بودن حق همه هست و ما اینجا سالهاست جمع شدیم تا ب کسی ک در جستجوی عطری ک ب شخصیت و موقعیتشون بیاده کمک و راهنمایی کنیم، اطلاعتمون رو شیر کنیم و از هم یاد بگیریم. این هدف من از حضور درینجاست و انقدر اساتید اینجا هستن ک بود و نبود بنده فرقی نمیکنه، دررابطه با نظری ک رابطه با لاست چری دادم متاسفانه بی دقتی کردم و عجالتا نظرم رو نوشتم و فکر نمیکردم داستان شه، بله همسر سابقم هستن و انقدر از بوی عطرش کلافه بودم ک درلحظه نظرمو نوشتم و (سابق) رو تایپ نکردم، شما فرض کنید دوست، راننده تاکسی، هرکی، آیادر نظر من راجع ب عطر تفاوتی ایجاد کرد؟ توی گرما کلافه کنندست (از نظر بنده) تمام. زخمهای کسی رو دوباره باز کردن اونم در فضایی ک شناختی از زندگی هم نداریم اونم بحالت تمسخر بسیاااااار دردآور بود برام. پشیمانم از صداقتی ک درین فضا بخرج دادم.
ممنون از عطرافشان ک امکان تبادل نظر رو برای عاشقان روایح فراهم کرد. بنده دگ حضورم رو مفید نمیبینم .
نکته اول اینه که توی فضای عمومی بااااید به نوشتار و گفتارمون دقت کنیم و هر چیزی رو به زبون نیاریم(چه راست چه دروغ) و عادی سازی نکنیم که بعدا بخوایم بقیه رو متهم کنیم!
یک سری از ماها برای التیام زخم ها و فرار از هیاهو و بی عدالتی های دنیا، رو آوردیم به دنیای عطر و این سایت که برای چند ساعتی هم که شده درد هامون رو فراموش کنیم نه اینکه با یه دنیای دارکِ دیگه مواجه بشیم...! دنیای عطر و عطر بازی حرمت داره؛ لطفا رعایت کنیم🙏🏼
درود
این سخنم با فرد یا افرادی که به نظر شما ریاکت دادن و نقد کردن نیست و یه حرف کلی میگم...
متاسفانه تو این سایت یا فضا یا هرجای دیگه دنیا افرادی هستن که زیادی دنیا و همه چیو جدی گرفتن...
بعضیا که اصلا تو یه سری فضا و فاز های عجیب غریبی میچرخن که اصلا بیخیال :)
شما حتی اگه منظوری هم نداشته باشی کافیه یه حرف بزنی که به مزاج کسی خوش نیاد سریع بهت حمله میکنن ...
ولی مهم اینه برای شما مهم نباشه ، برای منه فردی مهم نباشه ... هر کسی نظر خودشو داره... هر کسی آزاده هر چی میخواد بگه
حتی خود من چند بار اشتباه کردم دخالت کردم که زود متوجه شدم و دیکه تکرار نخواهم کرد...
خلاصه که دوستان باعث رنجیدن هم به خاطر چند تا عطر نشید ، ارزش نداره...
اینم اضافه کنیم که یه چیزی یاد بگیریم
هر کی نظری گذاشت حتی اگه غلط بود یا خوشمون نیومد دخالت نکنیم ... اگه دوس داشتین یا لازم دونستید با احترام بهشون یاد بدید و راهنمایی کنید... در غیر این صورت بگذریم...
یه عطر ارزش توپیدن به هم دیگه ، دعوا و حاشیه و ناراحتی نداره واقعا ... نمیدونم چرا اینجوری شدیم ما آدما!!!
سلام دوست عزیز
من از کامنت های شما چیز بدی ندیدم اما بعضی از کاربران با شما بحث کردن. من حتی نظرتون رو هم لایک کردم چون حق با شما بود؛ من جای شما بهم برخورد که یه انسان میاد نظرشو میگه ولی بقیه میان جبهه میگیرن. همیشه نباید اون چیزی که میخوایم اتفاق بیفته و اینو باید هر انسانی بپذیره. من کلا اهل دعوا و بحث و پریدن به بقیه و دخالت کردن نیستم، الانم که پاسخ دادم میخوام بگم که حق با شماست و من ازتون دفاع میکنم.
من يكى از كسايى بودم كه واكنش نشون دادم(نوشتم چقدر دارك) و اگه بابت واكنشم رنجيده خاطر شديد ، عميقاً عذرخواهى مى كنم
اما من لازمه چند تا نكته رو بگم
ما آدم ها هرجايى كه ميريم چه سر كار ، چه مهمانى ، چه در فضاى مجازى بر اساس شخصيت ، نوع لباس ، نوع گفتار و حتى چهره مون قضاوت مى شيم
پس در هر جايى كه هستيم خودمون مسئول رفتارِ ديگران با خودمون هستيم
درسته كه اينجا مخصوص دنياى عطر هستش ولى هر كاربرى وقتى متوجه ميشه كه يكى متاهله و دنبال عطر براى جذب كراش هم ميگرده ، يك لحظه استپ مى كنه ، شايد حتى اگه چيزى نگه هم هاج و واج به اطراف خودش نگاه كنه ، چون هنوز هم آدم هايى هستن كه يكسرى چيزها واسه شون تابو هستش و دوست عزيز چون اين موضوع براى خيلى ها چندش محسوب ميشه كه قطعا هم موضوع چندشى هم هستش به يكباره باعثِ فراموش شدن اصلا اصلِ موضوع ميشه ...
.
اتفاقا فعاليت در اجتماع چه در سطح جامعه چه در فضاى مجازى مسئوليتِ بزرگيه و به قولِ دوستِ عزيز اولى كه واسه تون نظر گذاشته ، خودِ اين موضوع هم باعثِ عادى سازى ميشه و در ضميرناخودآگاه افراد اثر ميذاره .
ما نسبت به تك تك كلماتى كه مى نويسيم مسئوليم و بايد دقت كنيم
مخصوصا در اين فضا كه خودِ من براى تراپى بهش سر ميزنم و مدير عطرافشان رو هر بار دعا مى كنم كه اين فضا رو در اختيار ما گذاشت تا بتونيم به آرامش برسيم .
.
شما افراد رو به خاله زنك بازى متهم كرديد در صورتى كه خودتون در ابتدا يك حركتِ اشتباه در موردِ زندگى شخصى تون در سايت زديد و موجبِ واكنش شديد . (اى كاش همون كلمه ى (سابق )رو هم مى نوشتيد😁)
.
فرض كنيد من براى يك عطر ريويو بنويسم
وقتى تو پاساژ بودم و سيگارم رو روشن كرده بودم و وارد مغازه ى عطرفروشى شدم و عطر يارا رو بو كردم و به به عجب بويى ...
كاربرى كه متنِ من رو ميخونه عطر يارا و بوش رو ديگه كارى نداره و براى من تايپ مى كنه كه بى فرهنگ تو فضاى بسته سيگار نمى كشن ! با افتخارم ازش نمى نويسن !
يكسرى موضوعات واكنش برانگيزه ، مخصوصا اگه در حوزه ى ممنوعه قرار بگيره (حالا موضوع هرچيزى مى خواد باشه)...
اما با اين حال من باز هم عذرخواهى مى كنم
و خوب شد كه اصلا اينجا اين موضوع رو توضيح داديد وگرنه در ذهن كاربران عطرافشان دور از جونتون اينطورى نقش مى بستيد كه عه همون خانمه كه متاهله بعد دنبالِ عطر واسه جذب كراش مى گشت ...
به هر حال آدميه ديگه ... برداشتِ آدم ها از شخصيتِ ما در رفتارشون با ما تاثير ميذاره
و خدا اون روز رو نياره كه اين برداشت هم منفى بشه ... حالا چه درست چه نادرست ...
زیاد اهمیتی ندین از نظرات مفید استفاده کنید از غیر مفید هم بگذرید...
من يكى از كسايى بودم كه واكنش نشون دادم(نوشتم چقدر دارك) و اگه بابت واكنشم رنجيده خاطر شديد ، عميقاً عذرخواهى مى كنم
اما من لازمه چند تا نكته رو بگم
ما آدم ها هرجايى كه ميريم چه سر كار ، چه مهمانى ، چه در فضاى مجازى بر اساس شخصيت ، نوع لباس ، نوع گفتار و حتى چهره مون قضاوت مى شيم
پس در هر جايى كه هستيم خودمون مسئول رفتارِ ديگران با خودمون هستيم
درسته كه اينجا مخصوص دنياى عطر هستش ولى هر كاربرى وقتى متوجه ميشه كه يكى متاهله و دنبال عطر براى جذب كراش هم ميگرده ، يك لحظه استپ مى كنه ، شايد حتى اگه چيزى نگه هم هاج و واج به اطراف خودش نگاه كنه ، چون هنوز هم آدم هايى هستن كه يكسرى چيزها واسه شون تابو هستش و دوست عزيز چون اين موضوع براى خيلى ها چندش محسوب ميشه كه قطعا هم موضوع چندشى هم هستش به يكباره باعثِ فراموش شدن اصلا اصلِ موضوع ميشه ...
.
اتفاقا فعاليت در اجتماع چه در سطح جامعه چه در فضاى مجازى مسئوليتِ بزرگيه و به قولِ دوستِ عزيز اولى كه واسه تون نظر گذاشته ، خودِ اين موضوع هم باعثِ عادى سازى ميشه و در ضميرناخودآگاه افراد اثر ميذاره .
ما نسبت به تك تك كلماتى كه مى نويسيم مسئوليم و بايد دقت كنيم
مخصوصا در اين فضا كه خودِ من براى تراپى بهش سر ميزنم و مدير عطرافشان رو هر بار دعا مى كنم كه اين فضا رو در اختيار ما گذاشت تا بتونيم به آرامش برسيم .
.
شما افراد رو به خاله زنك بازى متهم كرديد در صورتى كه خودتون در ابتدا يك حركتِ اشتباه در موردِ زندگى شخصى تون در سايت زديد و موجبِ واكنش شديد . (اى كاش همون كلمه ى (سابق )رو هم مى نوشتيد😁)
.
فرض كنيد من براى يك عطر ريويو بنويسم
وقتى تو پاساژ بودم و سيگارم رو روشن كرده بودم و وارد مغازه ى عطرفروشى شدم و عطر يارا رو بو كردم و به به عجب بويى ...
كاربرى كه متنِ من رو ميخونه عطر يارا و بوش رو ديگه كارى نداره و براى من تايپ مى كنه كه بى فرهنگ تو فضاى بسته سيگار نمى كشن ! با افتخارم ازش نمى نويسن !
يكسرى موضوعات واكنش برانگيزه ، مخصوصا اگه در حوزه ى ممنوعه قرار بگيره (حالا موضوع هرچيزى مى خواد باشه)...
اما با اين حال من باز هم عذرخواهى مى كنم
و خوب شد كه اصلا اينجا اين موضوع رو توضيح داديد وگرنه در ذهن كاربران عطرافشان دور از جونتون اينطورى نقش مى بستيد كه عه همون خانمه كه متاهله بعد دنبالِ عطر واسه جذب كراش مى گشت ...
به هر حال آدميه ديگه ... برداشتِ آدم ها از شخصيتِ ما در رفتارشون با ما تاثير ميذاره
و خدا اون روز رو نياره كه اين برداشت هم منفى بشه ... حالا چه درست چه نادرست ...
عذرخواهیتون رو میپذیرم سمیرا جان🙂❤️🩹
اشتباه خودمم میپذیرم بعضی وقتا بعضی کلمات رو نباید خلاصه کرد. داستان میشه💔
کم تجربگی و نسنجیده نویسی 🤦🏽♀️
درود
این سخنم با فرد یا افرادی که به نظر شما ریاکت دادن و نقد کردن نیست و یه حرف کلی میگم...
متاسفانه تو این سایت یا فضا یا هرجای دیگه دنیا افرادی هستن که زیادی دنیا و همه چیو جدی گرفتن...
بعضیا که اصلا تو یه سری فضا و فاز های عجیب غریبی میچرخن که اصلا بیخیال :)
شما حتی اگه منظوری هم نداشته باشی کافیه یه حرف بزنی که به مزاج کسی خوش نیاد سریع بهت حمله میکنن ...
ولی مهم اینه برای شما مهم نباشه ، برای منه فردی مهم نباشه ... هر کسی نظر خودشو داره... هر کسی آزاده هر چی میخواد بگه
حتی خود من چند بار اشتباه کردم دخالت کردم که زود متوجه شدم و دیکه تکرار نخواهم کرد...
خلاصه که دوستان باعث رنجیدن هم به خاطر چند تا عطر نشید ، ارزش نداره...
🙃🙏🏽
سلام دوست عزیز
من از کامنت های شما چیز بدی ندیدم اما بعضی از کاربران با شما بحث کردن. من حتی نظرتون رو هم لایک کردم چون حق با شما بود؛ من جای شما بهم برخورد که یه انسان میاد نظرشو میگه ولی بقیه میان جبهه میگیرن. همیشه نباید اون چیزی که میخوایم اتفاق بیفته و اینو باید هر انسانی بپذیره. من کلا اهل دعوا و بحث و پریدن به بقیه و دخالت کردن نیستم، الانم که پاسخ دادم میخوام بگم که حق با شماست و من ازتون دفاع میکنم.
لطف دارید 🙏🏽🙂
عرض ادب و احترام
این سایت راهنمای خرید و انتخاب عطر چه برای افراد حرفه ای و چه آماتور نظیر بنده هست و هر چه کمتر افراد راجع به مسائل شخصی و خصوصی صحبت کنند بهتره و کمتر منجر به رنجش خودشون و دیگران میشه
چقدر خوب میشه کمتر به فرعیات بپردازیم و بیشتر راجع به موضوعات مرتبط با هر پیج و سایتی صحبت کنیم🙏