متاسفانه دراین فضا تعداد معدودی از اعضا بجای نظر دادن راجع عطرهایی ک تست یا مصرف داشتن دنبال زیربغل مار و خاله زنک بازی هستن ، عجیبه ک کسی وقتش رو بذاره ک نظرات دیگری رو تجسس کنه و دنبال حاشیه سازی باشه. متوجه کنایه هایی ک بهم زده میشه هستم و سعی میکنم ادب رو رعایت کنم. نظرات عطرافشان قابل ویرایش نیست اگ میدونستم تنبلی و خلاصه نویسی باعث سوتفاهم این چنینی میشه حتما در نوشتارم دقت بیشتری میکردم، حقیقتا فکر نمیکردم کسی اینجا بجز عطر دنبال چیزی بگرده. باعث تاسفه، من نظراتم رو اگرچه کارشناسی نیست بعنوان یک مصرف کننده عادی میگذارم و مطمئنم بکار امثال من میاد، همه ک متخصص نیستن و نمیتونن نتها رو تفکیک کنن، اما خوش بو بودن حق همه هست و ما اینجا سالهاست جمع شدیم تا ب کسی ک در جستجوی عطری ک ب شخصیت و موقعیتشون بیاده کمک و راهنمایی کنیم، اطلاعتمون رو شیر کنیم و از هم یاد بگیریم. این هدف من از حضور درینجاست و انقدر اساتید اینجا هستن ک بود و نبود بنده فرقی نمیکنه، دررابطه با نظری ک رابطه با لاست چری دادم متاسفانه بی دقتی کردم و عجالتا نظرم رو نوشتم و فکر نمیکردم داستان شه، بله همسر سابقم هستن و انقدر از بوی عطرش کلافه بودم ک درلحظه نظرمو نوشتم و (سابق) رو تایپ نکردم، شما فرض کنید دوست، راننده تاکسی، هرکی، آیادر نظر من راجع ب عطر تفاوتی ایجاد کرد؟ توی گرما کلافه کنندست (از نظر بنده) تمام. زخمهای کسی رو دوباره باز کردن اونم در فضایی ک شناختی از زندگی هم نداریم اونم بحالت تمسخر بسیاااااار دردآور بود برام. پشیمانم از صداقتی ک درین فضا بخرج دادم.
ممنون از عطرافشان ک امکان تبادل نظر رو برای عاشقان روایح فراهم کرد. بنده دگ حضورم رو مفید نمیبینم .
عرض ادب و احترام
این سایت راهنمای خرید و انتخاب عطر چه برای افراد حرفه ای و چه آماتور نظیر بنده هست و هر چه کمتر افراد راجع به مسائل شخصی و خصوصی صحبت کنند بهتره و کمتر منجر به رنجش خودشون و دیگران میشه
چقدر خوب میشه کمتر به فرعیات بپردازیم و بیشتر راجع به موضوعات مرتبط با هر پیج و سایتی صحبت کنیم🙏
👍👏🏻👌
جامعه قضاوت گر هست. کاریش نمیتونید بکنید. به کلمات و جملاتتون و تصویری که از خودتون در این سایت میسازید دقت کنید. این تصویر حداقل می بایست منسجم باشه. معلومه که آدمها به شخصیت همدیگه هم دقت میکنند و ماجرا در عطرافشان فقط نقد تخصصی روایح نیست. ما اینجا به یه اجتماع تبدیل شدیم و شخصیت آدمها دیده میشه. همیشه هم همه این احتمال رو میدن که شخصیتی که عکس و اسم و فامیل مشخصی نداره ممکنه چیزی غیر از اونچه باشه که نشون میده. خود مدیریت عطرافشان سیستم بسیار خوبی داره که پیامهایی که توهین آمیز باشه رو تایید نمیکنه. بنابراین هر چیزی تایید میشه دیگه حداقل توهین آمیز نیست. خودتون هستین که باید تصویری که از خودتون میسازین رو مدیریت کنین.