سلام و وقت بخیر
دوستان بنظرتون برای خرید نسخه اقتصادی عطر تام فورد امبر لدر که از لحاظ رایحه و پخش و ماندگاری نزدیک به نسخه اصلی باشه اسانسایی که عطر فروشا میفروشن بهتره یا نسخه های شرکتی؟؟
و اینکه اگر نسخه های شرکتی بهترن بنظرتون کدمشون بهتره؟
سلام و عرض ادب
امبرلدر اصل و فیک تا بحال هیچکدام رو تست نکردم اما با شناختی که از تام فورد دارم، باتوجه به ماهیت رایحه و دسته بویایی این عطر به شما تضمین میدم با خریدن هیچکدام از مشابهین به لذت مشابه استفاده از برند اصلی نخواهید رسید. عطرهای دودی، چرمی، حیوانی و یا عطرهای با ساختار کمپلکس کپی نشدنی هستند. شاید اسانس ها بتونن شبیه به رایحه رو بهش برسند اما لذت استفاده برای شما و شامه نوازی برای اطرافیان را نخواهند داشت. چه اسانس های برندهای وطنی چه اماراتی. فرقی نمیکنند، یکی 80 درصد نزدیک میشه یکی 50 درصد به رایحه نزدیک میشه اما درکل بعنوان جایگزین اورجینال توصیه نمیشه کرد و بخصوص در مورد بیشتر کارهای فاخر تام فورد اصلا قابل توصیه نیست. باز اگه کار شیرین یا گورماندی مدنظرتون بود راحت تر میشد پیشنهاد داد.
ضمن اینکه اسانس فروش ها با کمال وقاحت دارن راحت میلی 50 هزار تومن و بیشتر عطرهای بی کیفیت شونو میفروشن! عملا فرق چندانی با محصولات اورجینال نداره قیمتاشون. مسائل و دغدغه های بهداشتی اسانس هاشون که از کجا میاد و چطوریه که بماند.
بجای استفاده از عطرهای فیک با کمی هزینه عطرهای چرمی از برندهای اصیل اما خوش قیمت میشه تهیه کرد.
اگه به رایحه چرم علاقه دارید یک پیشنهاد میتونه عطر زیر باشه. فضاش کاملا متفاوت با امبرلدر اما شما صاحب یک عطر برند و اصیل میشید.
#دیویدوف لدر بلند Leather Blend
بهترین ها نصیب شما
#مرسدس بنز له پارفوم ( لی پرفیوم) Mercedes Benz Le Parfum شباهت بالایی به امبرلدر پارفوم داره
یکی از دوستان هم اینجا عطری به اسم vurv craft noir رو معرفی کرده بودن که تست نکردم ولی با توجه به امتیازش به نظر عالی میاد
سلام
چون امبر لدر یکی از عطرهای مورد علاقمه مشابههای زیادی رو ازش تست کردم بهترین مشابه هم از لحاظ شباهت رایحه و هم پخش و ماندگاری عطر دارک مونتین از برند آر کی وی هست.
RKV Dark mountain
سلام
چون امبر لدر یکی از عطرهای مورد علاقمه مشابههای زیادی رو ازش تست کردم بهترین مشابه هم از لحاظ شباهت رایحه و هم پخش و ماندگاری عطر دارک مونتین از برند آر کی وی هست.
RKV Dark mountain
خیلی ممنون از راهنماییتون .
فقط اینکه پخش و رایحش از اسانس هایی که عطرفروشا میفروشن بهتره؟
خیلی ممنون از راهنماییتون .
فقط اینکه پخش و رایحش از اسانس هایی که عطرفروشا میفروشن بهتره؟
خواهش میکنم
پخش و ماندگاریش خوبه، رایحه رو هم خوب بازسازی کرده
فقط یه نوع اسانس امبر لدر رو تست کردم که هم شباهتش پایین بود هم سردرد گرفتم.
سلام
نسخه ی شرکتی الحمبرا خیلی عالیه👍