سجاد سجاد
8
1403/08/01

عطر شبیه آنجلز شیر

سلام عزیزان

روز پاییزیتون بخیر

شبیه ترین عطر کپی با ماندگاری و پخش بو از عطر آنجلزشیر بای کیلیان کدوم شرکت داره؟

سپاس فراوان

Amirreza Amirreza
1403/08/01

درود. من رویال بلند از fa paris که آقای نجاتی معرفی کردنو گرفتم.با دکانتی که از انجل داشتم توی درای داون تقریبا هیچ تفاوتی نداره

KAVEH KAVEH
1403/08/01

درود

Oajan #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan 

جسارتا يه پيشنهاد داشتم خدمت شما و به نوعی به همه عزیزانی که قصد خرید مشابه یه عطری رو به هر دلیلی دارن. 

هر زمان خواستيد شبيه يه عطر رو بخريد، قبلش يه نمونه كم حجم از عطر اصلي رو بخريد و تست كنيد.

💐💐

سجاد سجاد
1403/08/01
در پاسخ به Amirreza :

درود. من رویال بلند از fa paris که آقای نجاتی معرفی کردنو گرفتم.با دکانتی که از انجل داشتم توی درای داون تقریبا هیچ تفاوتی نداره

سپاسگزارم
نسبت به اماراتی ها بهتره؟

Amirreza Amirreza
1403/08/02
در پاسخ به سجاد :

سپاسگزارم
نسبت به اماراتی ها بهتره؟

این شرکت هم خودش اماراتی هست و لاین با کیفیت تر محصولات فراگرنس ورلد هست و کیفیت خوبی داره. خوشبختانه رقابت بین شرکت های اماراتی باعث افزایش کیفیت محصولاتشون داره میشه

دانیال دانیال
1403/08/02

Oajan #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan ​​​​​​

1Million Prive #پاکورابان وان میلیون پرایو 1Million Prive ​​​​​​

نسخه ارزان تر و معتبر به نسبت :

زارا Sand Desert At Sunset

خیلی نمونه دلنشینیه

سجاد سجاد
1403/08/02
در پاسخ به KAVEH :

درود

Oajan #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan 

جسارتا يه پيشنهاد داشتم خدمت شما و به نوعی به همه عزیزانی که قصد خرید مشابه یه عطری رو به هر دلیلی دارن. 

هر زمان خواستيد شبيه يه عطر رو بخريد، قبلش يه نمونه كم حجم از عطر اصلي رو بخريد و تست كنيد.

💐💐

کاملا درسته

ولی متاسفانه تمامی شرکتی ها برای تست در مغازه ها موجود نیست

سجاد سجاد
1403/08/04
در پاسخ به Amirreza :

این شرکت هم خودش اماراتی هست و لاین با کیفیت تر محصولات فراگرنس ورلد هست و کیفیت خوبی داره. خوشبختانه رقابت بین شرکت های اماراتی باعث افزایش کیفیت محصولاتشون داره میشه

Amir Amir
1403/08/21

سلام 

من هنوز بین مشابه هاش فقط موفق به تست فراگرنس ورد «کوکتیل اینتنس»شدم که شباهت خیلی خوبی به آنجلز شیر داشت و پخش و ماندگاری متوسطی داشت اما در کل عطر راضی کننده ای بود👍

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟